26 Ocak 2012, Perşembe 08:30:05

CUMA GÜNÜ AÇILIYOR...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Esenboğa Havalimanı'nda yapımı tamamlanan Genel Havacılık Terminali cuma günü düzenlenecek törenle hizmete girecek...
  • Nihayet esb nin kronik agrısı apron 5 te terminal binası ... gecte olsa oldu ..bide tek kapı olsaydı... otoparkı buyuturduk daha sık olurdu ama bunada cok sukur...allah razı olsun .
  • Sn. Genel Mudurumuzun surecin tamamlamasına gösterdiği alakayı ve ilgisini duymustum bir meslek çalışanı olarak tesekkur ediyorum , uçuş emniyeti açısından olması gerekliydi ..tüm emegi gecenlere tesekkurler....
  • Genel havacılığın gelişimine destek olmak önemli bir adım. Türkiye'nin her yerinde genel havacılık terminalleri, pistleri olmalı. Küçük havalimanlarının özel sektör tarafından açılmasına, işletilmesine izin verilmeli.
CIP terminali konumunda olan Genel Havacılık terminali, özel jetlere, iş jetlerine, bu jetlerle yolculuk edecek kişilere hizmet verecek.
 
Terminalin, cuma günü düzenlenecek açılış törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılması bekleniyor.
 
Esenboğa Havalimanı Özel Hangar Bölgesinde Genel Havacılık hizmeti verilmek üzere TAV Esenboğa Yatırım Yapım ve İşletme AŞ'ye Yönetim Kurulu Kararı ile tahsis edilen terminal 269 metrekare taban alanı ve 200 metrekare üst kat (dış hat gidiş) alanı olmak üzere toplam 469 metrekare alana sahip.
 
Esenboğa Havalimanında hizmete girecek Genel Havacılık terminalinin, Atatürk ve Antalya havalimanlarında da benzeri bulunuyor. (Zaman)
CUMA GÜNÜ AÇILIYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Nihayet esb nin kronik agrısı apron 5 te terminal binası ... gecte olsa oldu ..bide tek kapı olsaydı... otoparkı buyuturduk daha sık olurdu ama bunada cok sukur...allah razı olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sn. Genel Mudurumuzun surecin tamamlamasına gösterdiği alakayı ve ilgisini duymustum bir meslek çalışanı olarak tesekkur ediyorum , uçuş emniyeti açısından olması gerekliydi ..tüm emegi gecenlere tesekkurler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Genel havacılığın gelişimine destek olmak önemli bir adım. Türkiye'nin her yerinde genel havacılık terminalleri, pistleri olmalı. Küçük havalimanlarının özel sektör tarafından açılmasına, işletilmesine izin verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000