15 Ekim 2012, Pazartesi 13:29:57

BU KEZ ESENBOĞA'DAYDILAR

Öğretmen pilot Zafer Halidi nin kendi imkanları ile İlk olarak 2009 yılında başlattığı Şehit, Gazi, Kimsesiz, Engelli ve Maddi Durumu İyi olmayan çocukları uçurmak ve havacılık ile tanıştırmak kampanyası dün de Ankara Esenboğa Havalimanı’nda 60 şehit, Gazi ve kimsesiz çocuk ile devam etti...
  • Tanidiğım en iyi insanlardan birisi... hayatı kalbi kadar guzel gecer insallah yolunun daima acik olmasini diliyorun
  • genç,dinamik içi kıpır kıpır,dışı utangac.mangal kadar yüreği olan ama bir dostu omayan havacılık hastası piskopat biri.seni seven seviyor,ne olursan ol.
  • ulkemizde bu sektorde cok buyuk firmalarin varligini ve bir o kadarda kisiye ozel jetlerin varoldugunu dusunecek olursak sozkonusu etkinlikte imkanlar nispetinde emegi gecen herkese burdan tesekkur etmek istiyorum!Umarim bu duyarliligi gosterecek ve sizlere yardimci olacak daha cok buyuk isadamlarimiz ve kuruluslarimiz cikar!Bu sayede sizde daha fazla cocugumuzu ucurarak ulkemiz geleceginin havacilik sektorune olan ilgisini arttirmis olursunuz!Emeginize saglik :))) Turgay Katmerci...
  • Tebrik ederim can arkadasım, başarılarının ve bu güzel çalışmalarının devamını dilerim.Burcu Sozer
  • benım ıyı yürekli sıcakkanlı can kardeşimm seninle gurur duydukk allah yolunu açık etsınn sen her seyın en guzelını hak edıyorsunn seni seviyoruz
  • Çok anlamlı bir etkinlik.. emeği gecen herkese kocaman tebrikler ve teşekkürler :)))
  • Gurur duyuyorum seninle arkadaşımm :)
  • Haberi okurken gözlerim yaşardı , Zafer bey umarım katılan bütün çocuklar da ılerde sizin gibi havacılığı yürekten seven , bu işe emek veren ülkelerine faydalı bireyler olurlar.Başarılarınızın devamını dilerim.
  • Babaları Şehit, Gazi, ve Kimsesiz, çocuklar hepimize emanettir, Zafer bey tarafından icra edilen bu örnek davranış diğer kuruluşlar ve kişileride teşvik etmelidir. Önümüz bayram hem Devletimizin kuruluşu 29 ekim Atamızın bize hediye ettiği Cumhuriyet Bayramı, hemde mübarek Kurban Bayramı, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sevindirmek kadar daha güzel ne olabilirki.
  • Bu güzel buluşmada emeği geçen herkese teşekkürler.Zafer hocam ellerinize sağlık ...

Zafer Halidi’nin kendi imkanları doğrultusunda yaptığı organizasyona Antalya'dan 1 uçak ile Er-Ah havacılık Uçuş Okulu da katılım sağladı.

Zafer Halidi’nin yaptığı açıklamada, “2009 yılından bu zamana kadar organizasyonlarımızı geleneksel hale getirdik. Bu güne kadar 600 ün üzerinde çocuğu havacılık ile tanıştırdık. Bu gün 60 çocuğumuzu daha uçurduk. 2013 yılı için 2013 çocuğumuzu havacılık ile tanıştırma hedefimiz var. Şu anda organize etmeye çalıştığım bir projem var. 29 Ekim’de Ankara, Antalya, İzmir ve İstanbul’da eş zamanlı 150 çocuğumuzu bu organizasyona dahil etmek. İnşallah başaracağız. Çocuklarımızın her birinin kendine özgü hayat hikayesi var. Bu vatan için hayatlarını canlarını veren insanların çocukları bizim de çocuklarımız olmak zorunda bu çocuklar ile ilgilenmek zorundayız. Her şeyi devletten beklemememiz gerekiyor. Ailelerine minnet borcumuz var. Keşke daha fazla yardımcı olabilseydik. Bu organizasyonda bizi yalnız bırakmayan AK Parti Genel Merkezi Üst Yönetim ve Çalışanlarına, Er-Ah Havacılık Yönetimine, telefon ile arayıp kutlayan genel müdürlerimize, DHMİ Genel Müdürümüz ve Çalışanlarına, SHGM Genel Müdürümüz ve Genel Müdürümüze, DHMİ Güvenlik Teşkilatına, TAV AŞ Genel Müdürümüz ve TAV AŞ çalışanlarına, TAV Genel Habacılık Esenboğa Çalışanlarımıza, Ankara Valimize, Emniyet Müdürümüz ve Polis Memurlarımıza Menekşe Havacılık Yönetimine ve Emeği Geçen Bütün Arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.


Piknik havasında devam eden organizasyon saat 17.00 civarında çocuklara ilk katılım sertifikaları ve hediyeleri takdim edildikten sonra tamamlandı.

BU KEZ ESENBOĞA'DAYDILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

.... ~ 11 yıl önce
Tanidiğım en iyi insanlardan birisi... hayatı kalbi kadar guzel gecer insallah yolunun daima acik olmasini diliyorun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zafer halidi ~ 12 yıl önce
genç,dinamik içi kıpır kıpır,dışı utangac.mangal kadar yüreği olan ama bir dostu omayan havacılık hastası piskopat biri.seni seven seviyor,ne olursan ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harika ~ 12 yıl önce
ulkemizde bu sektorde cok buyuk firmalarin varligini ve bir o kadarda kisiye ozel jetlerin varoldugunu dusunecek olursak sozkonusu etkinlikte imkanlar nispetinde emegi gecen herkese burdan tesekkur etmek istiyorum!Umarim bu duyarliligi gosterecek ve sizlere yardimci olacak daha cok buyuk isadamlarimiz ve kuruluslarimiz cikar!Bu sayede sizde daha fazla cocugumuzu ucurarak ulkemiz geleceginin havacilik sektorune olan ilgisini arttirmis olursunuz!Emeginize saglik :))) Turgay Katmerci...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ederim ~ 12 yıl önce
Tebrik ederim can arkadasım, başarılarının ve bu güzel çalışmalarının devamını dilerim.Burcu Sozer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kardeşş ~ 12 yıl önce
benım ıyı yürekli sıcakkanlı can kardeşimm seninle gurur duydukk allah yolunu açık etsınn sen her seyın en guzelını hak edıyorsunn seni seviyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ismet Öztürk ~ 12 yıl önce
Çok anlamlı bir etkinlik.. emeği gecen herkese kocaman tebrikler ve teşekkürler :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rümeysa Derya ~ 12 yıl önce
Gurur duyuyorum seninle arkadaşımm :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 12 yıl önce
Haberi okurken gözlerim yaşardı , Zafer bey umarım katılan bütün çocuklar da ılerde sizin gibi havacılığı yürekten seven , bu işe emek veren ülkelerine faydalı bireyler olurlar.Başarılarınızın devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok yerinde güzel ve anlamlı bir organizasyon ~ 12 yıl önce
Babaları Şehit, Gazi, ve Kimsesiz, çocuklar hepimize emanettir, Zafer bey tarafından icra edilen bu örnek davranış diğer kuruluşlar ve kişileride teşvik etmelidir. Önümüz bayram hem Devletimizin kuruluşu 29 ekim Atamızın bize hediye ettiği Cumhuriyet Bayramı, hemde mübarek Kurban Bayramı, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sevindirmek kadar daha güzel ne olabilirki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Well Done ~ 12 yıl önce
Bu güzel buluşmada emeği geçen herkese teşekkürler.Zafer hocam ellerinize sağlık ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000