01 Ekim 2009, Perşembe 14:09:57

BTA'YA VERGİ CEZASI...

TAV Havalimanları Holding’in yüzde 66.6’sına sahip olduğu BTA Catering, vergi cezasına çarptırıldi...
  • ayhan yuzundendir cok gec getiriyor yemekleiri :)
  • Burada benim aklima gelen kasit degil form meselesidir.Bunun sorumlusuda,Mali Müsavirdir.Amma dünyanin heryerinde onlar korum altindadir.Son imzayi atan sorumlu oluyor.

BTA Havalimanları Yiyecek ve İçecek A.Ş'nin Ekim 2007-Aralık 2007 dönemlerine ilişkin hesaplarında, Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanlarınca BTA'nın Türkiye'de faaliyet gösterdiği havalimanlarında gümrük bölgesi (hava tarafı) olarak adlandırılan alanlardaki yiyecek içecek satışlarının Katma Değer Vergisinden istisna olmaması gerektiği değerlendirmesiyle düzenlenen vergi inceleme raporları ve vergi/ceza ihbarnamelerinin şirket yetkilisine tebliğ edildiği kaydedildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

''Bu tebligat ile 2007 yılı son üç ayı için 1 milyon 483 bin 14 lira Katma Değer Vergisi ve 2007 yılı için 222 bin 523 lira tutarında kurumlar vergisi salınmış ve 1,5 katı tutarlarında vergi ziyaı cezası hesaplanmıştır. BTA tarafından, bu tebligata ilişkin olarak uzlaşma talep edilecektir.''

BTA'YA VERGİ CEZASI...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ayhan yuzundendir cok gec getiriyor yemekleiri :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Burada benim aklima gelen kasit degil form meselesidir.Bunun sorumlusuda,Mali Müsavirdir.Amma dünyanin heryerinde onlar korum altindadir.Son imzayi atan sorumlu oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000