10 Nisan 2009, Cuma 13:46:20

BTA'ya 8 ödül birden...

TAV Havalimanları Holding’in yiyecek içecek operasyonlarını üstlenen BTA Catering ve Cakes&Bakes aşçıları, geçtğimiz ay düzenlenen “7. İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali”’nde 8 dalda ödül aldı.
  • BTA dan yediğim yemek sonucu zejirlendim bir yer hizmetleri personeli olarak bu olyı büyütmedim ancak yolcu olup dünyanın parasını verip zehirlenseydim ortalığı ayağa kaldırırdım lütfen kalitenin ne olduğunu öğrendikten sonra yorum yapın ödül verin adb bilir bunun ne demek olduğunu...
  • Hedef daima en iyisini yapmakta olmalidir.Amma herseyin basi temizliktir.Ne demisler!Dinimizin temelide temizliktir.Göze iyi görünmeyeni yemek mümkün degildir.Basarilarinizin devamini bekleriz.Insallah baska kurumlarda,sizi örnek aliralr.

“Tüm Aşçılar Federasyonu” (TAF) ve “Dünya Aşçılar Birliği” (WACS) tarafından 21-24 Mart 2009 tarihleri arasında  Beylikdüzü Tüyap’ta  organize  edilen ve 15 ülkeden 1684 şefin katıldığı yarışmada BTA Catering ve Cakes&Bakes aşçıları 8 dalda ödül almaya hak kazandılar. Türk Aşçılık Milli Takım üyesi olan BTA Catering Mutfak Direktörü Yıldırım Beyazıt Serim ve BTA A la carte Operasyon Şefi Serkan Bozkurt’un da aralarında bulunduğu jüri üyeleri, bu yarışma ile geleceğin milli şeflerinin seçimine de katkı sağlamış olduklarını belirttiler. Yarışmada ödül alan aşçılar, daha sonra BTA bünyesinde düzenlenen ayrı bir törenle, Genel Müdür Sadettin Cesur tarafından da ödüllendirildiler.

Yiyecek ve içecek alanlarında sağlıklı ve lezzetli ürünler sunmaya odaklı bir hizmet anlayışını esas aldıklarını söyleyen BTA Genel Müdürü Sadettin Cesur, “Bu tür yarışmaları, hem kişisel gelişime katkısından dolayı, hem de bireylere örnek teşkil ettiği için destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Aşçılarımızın çeşitli dallarda kazandıkları bu ödüller, uluslararası standartlarda verdiğimiz kaliteli hizmet anlayışımızın, doğru bir ekiple, doğru işler yaptığımızın da en büyük göstergesidir. Bu paralelde BTA’ya değer katan personelimizle gurur duyuyoruz” dedi.

BTA'ya 8 ödül birden...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
BTA dan yediğim yemek sonucu zejirlendim bir yer hizmetleri personeli olarak bu olyı büyütmedim ancak yolcu olup dünyanın parasını verip zehirlenseydim ortalığı ayağa kaldırırdım lütfen kalitenin ne olduğunu öğrendikten sonra yorum yapın ödül verin adb bilir bunun ne demek olduğunu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hedef daima en iyisini yapmakta olmalidir.Amma herseyin basi temizliktir.Ne demisler!Dinimizin temelide temizliktir.Göze iyi görünmeyeni yemek mümkün degildir.Basarilarinizin devamini bekleriz.Insallah baska kurumlarda,sizi örnek aliralr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000