07 Temmuz 2008, Pazartesi 12:01:29

BTA Tunus'ta hizmete başladı

Havalimanlarında uluslararası standartlarda hizmet sunan BTA Havalimanları Yiyecek ve İçecek A.Ş., Tunus’un Monastir Habib Bourguiba Uluslararası Havalimanı’nda iki noktada hizmet vermeye başladı.

TAV Havalimanları Holding’e bağlı olarak havalimanlarında yiyecek – içecek hizmeti sunan BTA, Tunus’taki Monastır Habib Bourguiba Uluslararası Havalimanı’nda 2 noktanın açılışını gerçekleştirdi. BTA Havalimanları Yiyecek ve İçecek A.Ş., TAV Havalimanları tarafından 1 Ocak 2008’den bu yana işletilen Monastır Habib Bourguiba Uluslararası Havalimanı’ndaki bu noktalarla 2047 yılına kadar hizmet verecek.

BTA Genel Müdürü Sadettin Cesur, Türkiye ve Gürcistan’da hizmet verdikleri beş havalimanına Tunus’taki Monastır Habib Bourguiba Uluslararası Havalimanı’nı da eklemekten gurur duyduklarını söyledi. Cesur “BTA olarak dünyanın her yerindeki havalimanlarında uluslararası standartlarda yiyecek içecek hizmeti sunacak bir yapılanmamız var. Geçtiğimiz yıl 4,3 milyon yolcuya hizmet sunan Monastır Habib Bourguiba Uluslararası Havalimanı’nda da yerimizi almaktan çok mutluyuz. Türk misafirperverliği ile dünya mutfağı lezzetlerini burada da sunacağız” dedi.

BTA, Monastır Habib Bourguiba Uluslararası Havalimanı’nın pasaport kontrol sonrasında yer alan Flight Point ve The Greenport noktalarında sağlıklı ürün ve kaliteli servis ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışacak. BTA’nın 2009’un ikinci yarısında hizmete girecek ve yine TAV Havalimanları tarafından işletilecek Enfidha Zine El Abidine Ben Ali Uluslararası Havalimanı’nda da hizmet sunması öngörülüyor.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yiyecek-içecek hizmetlerini TAV Havalimanları Holding kuruluşu BTA üstleniyor. Bilintur, Tepe ve Akfen gruplarının ortaklığı ile 1999 yılında kurulan ve Ocak 2000’de faaliyete geçen BTA, günde ortalama 25.000 yolcuya hizmet vererek, dünya mutfaklarının zengin mönü seçeneklerini konuklarına sunuyor. BTA, 22 bin 500 metrekarelik alanda, günde 24 saat, sayıları 109’a ulaşan cafe, bar, restoran ve büfelerde hizmet veriyor. BTA ayrıca 22 Mayıs 2004 tarihinden itibaren Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bulunan İstanbul International Airport Hotel’i de işletiyor.

THE GREENPORT

24 saat a-la-carte hizmet veren The Greenport, şık ve doğayı çağrıştıran dekorasyonuyla, uçağa binmeden önce rahatlamak isteyenler için ideal bir mekan. 85 kişilik oturma kapasitesine sahip The Greenport’ta, zengin içecek mönüsünün yanı sıra, Meksika, İtalya, Orta Amerika ve diğer uluslararası mutfaklardan da geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor.

FLIGHT POINT

Flight Point, 07.00–23.00 saatleri arasında hizmet veren self-service bir mekan. BTA’nın dünyaca ünlü kahve ve fast food zincirleri için üretim yapan markası Cakes&Bakes’in birbirinden lezzetli sandviç, unlu mamül ve pastalarının yanı sıra, salata ve pizza çeşitlerinin de servis edildiği, Flight Point’tin oturma kapasitesi 45 kişidir.

BTA Tunus'ta hizmete başladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000