15 Mart 2012, Perşembe 08:25:59

BTA İLE ORTAK 13 MAĞAZA AÇTI

ngiliz kahve zinciri Caffé Nero, havalimanları ile deniz otobüsü ve iskelelerde yiyecek-içecek hizmeti sunan BTA ile işbirliğine giderek 13 noktada yeni mağaza açtı.
  • yurt dışına da bu lezzetleri götürseniz daha güzel olur
  • bioyakıtın uıçaklarda şu anda birçok nedenden dolayı kullanımı daha çok uzun yıllar boyunca mümkün gözükmüyor.geçin bu işleri,şimdilik sadece tatlı bir hayal.....
Caffé Nero Türkiye Yönetici Ortağı Işık Keçeci Aşur, BTA ile sağlanan anlaşmayla İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 4 adet, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda iki adet, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda bir adet ve İDO deniz otobüslerinde altı adet mağaza açarak yerli ve yabancı yolculara hizmet sunmaya başladıklarını söyledi.

Toplam 35 noktaya ulaştıklarını ifade eden Aşur, "Geçen yılın ilk iki ayına göre yüzde 85, son iki ayına göre yüzde 40 büyüdük. Bu büyümede en büyük pay, elbette havalimanı ve deniz otobüslerinde bulunan 13 yeni mağazamız" dedi.

Aşur, yeni mağazalarla aylık misafir sayısının 650 bine çıkacağını dile getirerek, kuruldukları 1997'den bu yana ağırladıkları 15 milyon misafir sayısını kısa zamanda iki buçuk katına çıkaracaklarını belirtti. Bu yıl 8 milyondan fazla kişiye içecek içireceklerini anlatan Aşur, "Yıl sonuna kadar mağaza sayımızı 56'ya yükseltmeyi hedefliyoruz.
Nero'nun 500'e yakın mağazası bulunan İngiltere'de 8 yıl üst üste 'en beğenilen kahve markası' seçilmesini, yakaladığı kaliteye borçluyuz" şeklinde konuştu.

TAV'ın yiyecek-içecek kuruluşu BTA'nın İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur ise, "Yurtiçi ve yurtdışındaki 9 havalimanında 146 noktada on binlerce yolcuyu dünya lezzetleriyle buluşturuyoruz. Kendi markalarımızın yanı sıra kurumsal değerlerimizin uyuştuğu dünya markaları ile çalışmayı tercih ediyoruz" dedi.
BTA İLE ORTAK 13 MAĞAZA AÇTI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
yurt dışına da bu lezzetleri götürseniz daha güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bioyakıtın uıçaklarda şu anda birçok nedenden dolayı kullanımı daha çok uzun yıllar boyunca mümkün gözükmüyor.geçin bu işleri,şimdilik sadece tatlı bir hayal.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000