27 Eylül 2011, Salı 13:32:59

BTA, HAVALİMANLARININ ARDINDAN DENİZE AÇILIYOR

Havalimanlarındaki yiyecek-içecek kalitesinin mimarı BTA, İDO’da yiyecek-içecek noktalarını devralıyor
  • 5 yıldır evden yemek götürmediğim zamanlar dışında BTA'nın yemeklerini zorunluluktan dolayı yemek durumunda kalıyorum. Nedeni tekelci zihniyet vs. Ancak mesele bu değil. Mesele "birkaç istisna dışındaki" BTA-İzmir personelinin sanki dünyanın en iyi mutfağını yönetiyormuş edasındaki tavırları... Bir yemekle ilgili basit bir eleştirinizi dikkate almak yerine sürekli savunma yapmaları... Siz şikayet ettikçe onlar herşeyin en iyisini yaptıklarına sizi ikna etmeye çalışıyorlar. Sevgili BTA-İzmir! BTA ile ilgili tüm başarılar sizin dışınızdaki BTA'lar için gerçerlidir... Ne kendinizi kandırın ne de başkalarını...
  • bu olumsuz yorumları kimler yapıyor merak ediyorum. Acaba hiç bta'nın yemeklerinden yedimi. Yiyen bi insan böyle bir yorum yapabileceğine inanmıyorum kulaktan dolma bilgilerle bu yazıların yazıldığını düşünüyorum. Ben bütün uçuşlarımda havalimanında bta sayesinde keyifle yemek yiyorum. Ve bta'ya yeni hizmet yerlerinde başarı ve teşekkür dieklerimi iletiyorum.
  • Geçen hafta şehir dışına çıktığımda İç Hatlarda dönerin tadına baktım. Hayatımda yediğim en lezzetli dönerdi.
  • İşim gereği özellikle İçhatlar'ı çok kullanırım, dışhatlardaki dükkanlarınıda çok gitmişliğim var, bu şirkete haksızlık ediliyor, yemek kötü, kalitesiz diyenler evlerinde Fransız aşçılardan mı yemek yiyor acaba merak ediyorum :-))
  • çok sık deniz otobüsü kullanıyorum geçen hafta seyehatim sırasında aldığım hizmetten anladım ki BTA farkını yine ortaya koymuş. Eski kalitesiz hizmetten eser yok.Kim ne derse desin fark ortada!!
  • Helal olsun BTA'ya. Emeklerinin karşılığını alıyorlar. Başarılarının devamını diliyorum.
  • izmirli arkadaş tamamen haklısın; kanıta da gerek yok izmir meydan personelinin tamamı şahittir BTA'nın durumuna...
  • tost+ayran=3.50 buna dokunmasınlar yeter :)
  • Siz bundan önce hiç İDO' dan hizmet aldınız mı bilmem ama gitti iseniz, HİZMETSİZLİK nedir görmüşsünüzdür. BTA' yı eleştirenler, sizi ALLAH' a havale ediyorum ... Rumuz ; Eskihisar / Topçular yolcusu
  • rica ediyorum şu bta ya artık nasıl döner yapılır biri öğretsin.bazen döneri takarken görüyorum, %80 i kıymaa :)),tadı çok kötü.köfte mi döner mi belli değil.
TAV Havalimanları’na bağlı olarak Türkiye ve yurtdışındaki havalimanlarında uluslararası lezzetlerle havayolu yolcularını buluşturan BTA, İstanbul Deniz Otobüsleri’ni de hizmet ağına ekledi.
 
BTA artık TAV Havalimanları ve İDO’nun yılda ortalama 100 milyon yolcusuna yiyecek-içecek hizmeti sunacak. İDO’ya ait 33 yiyecek-içecek noktasını devralan BTA, 2012’nin ilk yarısında İDO’da 82 noktada hizmet verecek.

TAV Havalimanları’na bağlı olarak Türkiye ve yurtdışındaki havalimanlarında uluslararası standartlarda yiyecek içecek hizmeti sunan BTA, hizmet kalitesini İstanbul’un deniz ulaşımını sağlayan İstanbul Deniz Otobüsleri’ne de taşıyor. BTA, yılda 50 milyondan fazla yolcunun kullandığı İDO tarafından işletilen iskele, araba vapuru ve feribotlarda 33 noktada yiyecek-içecek alanlarını devir aldı. 2012’nin ilk yarısı itibariyle BTA’nın İDO’da işlettiği nokta sayısı 82’ye çıkacak.

BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, “BTA olarak TAV Havalimanları ve İDO ile birlikte yılda ortalama 100 milyon hava ve deniz yolu yolcusunun taşındığı iki büyük platformda hizmet sunacağız. İDO’da ilk etapta, İstanbul Deniz Otobüsleri tarafından işletilen 17 araba vapuru ve 12 iskeledeki 16 yiyecek ve içecek noktasındaki operasyonunu devraldık. Amacımız havalimanlarında edindiğimiz deneyimimizi ve kalitemizi deniz yolu ulaşımını tercih eden misafirlerimize de sunmak.
Türkiye’de ve de özellikle İstanbul’da ulaşımın ana damarlarından birini oluşturan deniz yolu ulaşımında yolcumuzun beklediği ve hak ettiği hizmete kavuşması için çalışıyoruz. BTA olarak planlamamız 2012’nin ilk yarısında İDO bünyesindeki 82 noktaya hizmetimizi taşımaktır” dedi.

TAV Havalimanları’na bağlı olarak Türkiye, Gürcistan, Makedonya ve Tunus’taki 9 terminalde, 146 birimde faaliyet gösteren ve kalitenin lezzetli gıdalarda olduğu kadar gıdanın hijyenik koşullarda hazırlanması ve servise sunulmasına da dayandığının bilincinde olan BTA, özel konseptler ve menülerini İDO ile deniz yolu yolcusuna da sunacak.

İstanbul’u birbirine bağlayan 82 kilit nokta, devralınarak 2012’nin ilk yarısına kadar BTA konseptlerine dönüşecek. BTA kalite ve güvencesiyle işletilecek tüm hizmet noktalarında geniş yelpazede yeni tatlar yeniden keşfedilebilecek. Sağlıklı ürün ve nitelikli servisi ile müşteri memnuniyetinde fark yaratmak amacıyla yola çıkan ve global trendleri ve üretim teknolojilerini takip ederek, kendini sürekli yenileyen BTA, devraldığı yeni İDO noktalarında yeni lezzet durakları hayata geçiriyor.
BTA, HAVALİMANLARININ ARDINDAN DENİZE AÇILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
5 yıldır evden yemek götürmediğim zamanlar dışında BTA'nın yemeklerini zorunluluktan dolayı yemek durumunda kalıyorum. Nedeni tekelci zihniyet vs. Ancak mesele bu değil. Mesele "birkaç istisna dışındaki" BTA-İzmir personelinin sanki dünyanın en iyi mutfağını yönetiyormuş edasındaki tavırları... Bir yemekle ilgili basit bir eleştirinizi dikkate almak yerine sürekli savunma yapmaları... Siz şikayet ettikçe onlar herşeyin en iyisini yaptıklarına sizi ikna etmeye çalışıyorlar. Sevgili BTA-İzmir! BTA ile ilgili tüm başarılar sizin dışınızdaki BTA'lar için gerçerlidir... Ne kendinizi kandırın ne de başkalarını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu olumsuz yorumları kimler yapıyor merak ediyorum. Acaba hiç bta'nın yemeklerinden yedimi. Yiyen bi insan böyle bir yorum yapabileceğine inanmıyorum kulaktan dolma bilgilerle bu yazıların yazıldığını düşünüyorum. Ben bütün uçuşlarımda havalimanında bta sayesinde keyifle yemek yiyorum. Ve bta'ya yeni hizmet yerlerinde başarı ve teşekkür dieklerimi iletiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçen hafta şehir dışına çıktığımda İç Hatlarda dönerin tadına baktım. Hayatımda yediğim en lezzetli dönerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşim gereği özellikle İçhatlar'ı çok kullanırım, dışhatlardaki dükkanlarınıda çok gitmişliğim var, bu şirkete haksızlık ediliyor, yemek kötü, kalitesiz diyenler evlerinde Fransız aşçılardan mı yemek yiyor acaba merak ediyorum :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok sık deniz otobüsü kullanıyorum geçen hafta seyehatim sırasında aldığım hizmetten anladım ki BTA farkını yine ortaya koymuş. Eski kalitesiz hizmetten eser yok.Kim ne derse desin fark ortada!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun BTA'ya. Emeklerinin karşılığını alıyorlar. Başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
izmirli arkadaş tamamen haklısın; kanıta da gerek yok izmir meydan personelinin tamamı şahittir BTA'nın durumuna...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tost+ayran=3.50 buna dokunmasınlar yeter :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz bundan önce hiç İDO' dan hizmet aldınız mı bilmem ama gitti iseniz, HİZMETSİZLİK nedir görmüşsünüzdür. BTA' yı eleştirenler, sizi ALLAH' a havale ediyorum ... Rumuz ; Eskihisar / Topçular yolcusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rica ediyorum şu bta ya artık nasıl döner yapılır biri öğretsin.bazen döneri takarken görüyorum, %80 i kıymaa :)),tadı çok kötü.köfte mi döner mi belli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000