11 Haziran 2011, Cumartesi 08:23:52

BRITISH AIRWAYS YOLCULARINA AYRICALIKLAR...

British Airways, İstanbul’dan Amerika ve Kanada’ya Club World (Business Class) ile seyahat edecek yolcular için First Class ayrıcalıklarından yararlanma fırsatı sunuyor.
British Airways yolcuları, Amerika ve Kanada uçuşlarında Business Class fiyatına gidiş veya dönüş seyahatlerinde First uçabilecekler. 30 Haziran 2010 tarihine kadar biletlerini British Airways internet sitesi “ba.com” üzerinden veya seyahat acentelalarından satın alan yolcuların, rezervasyon yaptırdıkları sırada hangi yönde First uçacaklarını seçmeleri yeterli olacak. Bu uygulama New York, Boston, Philadelphia, San Francisco, Chicago, Los Angeles, Seattle, Washington, Miami, Atlanta, Dallas, Houston, Phoenix, Toronto ve Vancouver için geçerli olacak.

British Airways’in 30 Haziran 2010’a kadar geçerli olan gidiş dönüş, First Upgrade fiyatlarından bazıları şöyle; Los Angeles 3025, New York 2403, Miami 2532 ve Toronto 2278 Euro. Bu fırsattan yararlanacak yolcular, seyahatlerinin dönüşünü 31 Aralık 2011 tarihine kadar yapabilirler.

British Airways Club Europe yolcuları için Atatürk Havalimanı’nda “Fast-Track” pasaport kontrolü avantajı
British Airways ile uçan Club Europe (Business Class) yolcuları için İstanbul Atatürk Havalimanı’nın gidiş ve geliş pasaport noktalarında geçerli olan özel bir “Fast-Track” pasaport kontrolü hizmeti başlatıldı.

British Airways ile uçan Club Europe yolcuları, TAV “Fast-Track” pasaport kontrol noktalasından hızlı geçiş için kullanacakları davetiyelerini British Airways check-in kontuarlarından alabilecekler.

Online boarding pass`ini internet üzerinden almış olan Club Europe yolcuları, kendileri için ayrılmış olan “Fast-Track” pasaport kontrol noktalarına doğrudan da gidebilecekler. Bu hizmetten yararlanacak British Airways Club Europe yolcuları, dış hatlar gidiş terminalinde 1 numaralı pasaport kontrol noktasının 17. bankosuna ve dış hatlar varış terminalinde 1 numaralı pasaport kontrol noktasının 1. bankosuna başvurabililecekler.
BRITISH AIRWAYS YOLCULARINA AYRICALIKLAR...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000