23 Nisan 2011, Cumartesi 18:02:29

BABA ULUTAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Eski Amiri Mehmet Ali Ulutaş'ın babası Yusuf Ulutaş son yolculuğuna uğurlandı.
  • Saygıdeğer Vali'mizin başı sağolsun..Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin..Sizi hep sevgi ve saygı ile hatırlayacağız..G. UNAN
  • SAYIN VALİM TEKRAR BASINIZ SAGOLSUN ALLAH SABIR VERSİN SİZİ UNUTMAYACAGIZ
  • AİRPORT HABER... NEDEN ŞİMDİKİ MÜLKİ İDARE AMİRİNİN CENAZEDE GÜLMESİYLE İLGİLİ YORUMUMU YAYINLAMIYORSUNUZ??? KÜFÜR,HAKARET Mİ VAR??? YOKSA MÜLKİ İDARE AMİRİNİ KIZDIRMAK MI İSTEMİYOR SUNUZ??? AMAN KIZMASIN YOLUMUZA TAŞ KOYAR MANTIĞINDA MISINIZ??? SORUM GAYET BASİT..CENAZE DE GÜLMEK,GÜLEREK EL SIKMAK VB YAKIŞIK ALAN BİR HAREKET Mİ??? ÖNCE İNSANLIĞA SONRA DEVLETİ TEMSİLE SIĞAR MI??? BİRİLERİ DE ONUN CENAZESİNDE GÜLSELER HOŞUNA GİDER MİYDİ???
  • Sayın. ULUTAŞ ailesinin başı sağ olsun Mekanı Cennet olsun acınızı yürekten paşlaşıyoruz Sayın Valim AHL Sizi unutmayaçak.

Atatürk Havalimanı'nda 2006-2010 yılları arasında Mülki İdare Amiri olarak görev yapan Mehmet Ali Ulutaş, babası Ulutaş'ı son yolculuğuna uğurladı.

Babasını son yolculuğuna uğurluyan Ulutaş'ı yalnız bırakmayanlar arasında, başta İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, Ankara Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur, TAV Atatürk Havalimanı Genel Müdürü Kemal Ünlü olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

Ataköy 5. Kısım Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Pierre Loti Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AirportHaber ailesi olarak Merhum Yusuf Ulutaş'a tekrardan Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.







BABA ULUTAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Saygıdeğer Vali'mizin başı sağolsun..Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin..Sizi hep sevgi ve saygı ile hatırlayacağız..G. UNAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAYIN VALİM TEKRAR BASINIZ SAGOLSUN ALLAH SABIR VERSİN SİZİ UNUTMAYACAGIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AİRPORT HABER... NEDEN ŞİMDİKİ MÜLKİ İDARE AMİRİNİN CENAZEDE GÜLMESİYLE İLGİLİ YORUMUMU YAYINLAMIYORSUNUZ??? KÜFÜR,HAKARET Mİ VAR??? YOKSA MÜLKİ İDARE AMİRİNİ KIZDIRMAK MI İSTEMİYOR SUNUZ??? AMAN KIZMASIN YOLUMUZA TAŞ KOYAR MANTIĞINDA MISINIZ??? SORUM GAYET BASİT..CENAZE DE GÜLMEK,GÜLEREK EL SIKMAK VB YAKIŞIK ALAN BİR HAREKET Mİ??? ÖNCE İNSANLIĞA SONRA DEVLETİ TEMSİLE SIĞAR MI??? BİRİLERİ DE ONUN CENAZESİNDE GÜLSELER HOŞUNA GİDER MİYDİ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metin ~ 7 yıl önce
gıcıklık olsun diye senin gibileri gıcık etmek icin
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın. ULUTAŞ ailesinin başı sağ olsun Mekanı Cennet olsun acınızı yürekten paşlaşıyoruz Sayın Valim AHL Sizi unutmayaçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000