24 Kasım 2008, Pazartesi 15:45:19

ATÜ, ödülünü personeliyle kutladı

ATÜ, "Old Bazaar" mağazası ile sektörün Oscar'ı sayılan Frontier Awards'da "Yılın En Başarılı Özel Mağaza Konsepti" ödülüne almasının ardından, ATÜ personeli başarılarını düzenledikleri kokteyle kutladı.

TAV Havalimanları Holding ile Türkiye'nin en önemli Duty Free tedarikçisi ve gümrüksüz mağazacılık operatörü Unifree ortaklığında kurulan ve uluslararası terminallerde Duty Free operasyonu gerçekleştiren ATÜ, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki konsept mağazası "Old Bazaar" ile sektörün en saygın ödüllerinin verildiği Frontier Awards'da "Yılın En Başarılı Özel Mağaza Konsepti" ödülünü aldı. ATÜ Duty Free'nin mağazalarını 2007 yılında yenilemesinden sonra, "Old Bazaar" mağazası özel konsepti ve atmosferi sayesinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin en çok ilgi çeken mağazalarından biri haline geldi.

ATÜ, bu başarılarını personeli ile de kutladı. Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminali gidiş katında bulunan  "Old Bazaar" mağazasında bir kokteyl düzenledi. Kutlamaya şirket yöneticilerinin yanı sıra ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan da katıldı.

ATÜ, aday gösterilen Hollanda'nın başkenti Amsterdam'ın Schiphol Havalimanı, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heatrow Havalimanı 5. Terminal'in işletmecisi JHP-World Duty Free's, Singapur'un Changi Havalimanı 2. Terminal'de hizmet sunan Valiram gibi dünyanın en önemli havalimanlarının 9 Duty Free şirketini de geride bırakmıştı.

Duty Free

Duty Free

Şifre

ATÜ, ödülünü personeliyle kutladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000