09 Ekim 2014, Perşembe 09:10:16

ATÜ İHALEYİ KAZANDI İŞLETME HAKKINI ALDI

TAV Havalimanları ve Unifree Duty Free / Gebr. Heninemann ortak girişimi ATÜ Duty Free Tunus’un Tunus-Kartaca, Cerbe-Zarzis, Sfaks Tina, Tuzer-Nefta ve Tabarka-Ayn Darahim havalimanlarında gümrüksüz mağazaların işletme ihalesini kazandı.
  • Sani bey candır isg kapak olarak assın checkin salonuna havalimanı böyle işletilir öyle oğlunu işe yerleştirmeyle e.ö. Karısıyla arkadaş die adamı müdür yapmayla olmuyo. Bu iş böyle yapılır hedef koyarak maşşallah
  • Ersan Arcan ve Tevfik Kobal bu konu için çok çabaladılar sonundada başarılı oldular. Emeği geçen tüm ATÜ ailesini canı gönülden tebrik ediyorum. VECİHİ

TAV Havalimanları ve Unifree Duty Free / Gebr. Heninemann ortak girişimi ATÜ Duty Free Tunus’un Tunus-Kartaca, Cerbe-Zarzis, Sfaks Tina, Tuzer-Nefta ve Tabarka-Ayn Darahim havalimanlarında gümrüksüz mağazaların işletme ihalesini kazandı. ATÜ, 2013’te yaklaşık 8 milyon yolcuya hizmet veren toplam beş havalimanındaki 5 bin 400 metrekarelik duty free mağazalarını 8 yıl 2 ay boyunca işletecek.

ATÜ Duty Free Genel Müdürü Ersan Arcan “Tunus’ta 2009 yılında başlatmış olduğumuz operasyonel ağımızı önemli ölçüde genişletme fırsatını elde ettiğimiz bu ihaleyi kazanmış olmak bizim için çok önemli bir başarı. 2013 yılında 8 milyon yolcuya hizmet vermiş olan bu havalimanları, bizim için büyük önem taşıyan operasyon noktaları konumundadır. Zira, Tunus’taki havacılık ve turizm sektörünün son yıllarda yakalamış olduğu ivme ve büyüme potansiyeli, bu başarımızın ilertide artarak devam etmesine yardımcı olacaktır. Tunus’ta başlatacağımız yeni operasyon noktalarımız, aynı zamanda bize Afrika’nın kapılarını açarak, oradaki fırsatları en iyi şekilde değerlendirmemizi sağlayacaktır” dedi.

Kapalı zarf usulü gerçekleştirilen ihaleye, ATÜ Duty Free dışında Dufry, Aer Rianta, World Duty Free katıldı.

Enfidha ve Monastir havalimanlarında faaliyet gösteren ATÜ, böylece Tunus’ta hizmet verdiği havalimanı sayısını yediye çıkartmış oldu. ATÜ, Tunis-Carthage, Djerba-Zarzis, Sfax-Thyna, Tozeur-Nefta and Tabarka - Ain Draham Havalimanları’ndaki yeni gümrüksüz satış mağazalarını Kasım 2014 itibarıyla hizmete açacak.

ATÜ Duty Free Umman’ın ikinci büyük kenti Salallah’ın yeni havalimanı’nın gümrüksüz mağazalarını 10 yıl süreyle işletme ihalesini de Ağustos 2014 başında kazanmıştı.

Merkezi İstanbul’da bulunan ATÜ Turizm İşletmeciliği A.Ş. Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir ve Gazipaşa; Gürcistan’da Tiflis, Batum ve Kutaisi, Tunus’ta Enfidha ve Monastir; Makedonya’da Üsküp ve Ohrid; Litvanya’da Riga; Umman’da Salalah ve Suudi Arabistan’da Medine havalimanlarında faaliyet gösteriyor.
 

ATÜ İHALEYİ KAZANDI İŞLETME HAKKINI ALDI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sani bey candır isg kapak olarak assın checkin salonuna havalimanı böyle işletilir öyle oğlunu işe yerleştirmeyle e.ö. Karısıyla arkadaş die adamı müdür yapmayla olmuyo. Bu iş böyle yapılır hedef koyarak maşşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ersan Arcan ve Tevfik Kobal bu konu için çok çabaladılar sonundada başarılı oldular. Emeği geçen tüm ATÜ ailesini canı gönülden tebrik ediyorum. VECİHİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000