19 Ağustos 2008, Salı 15:39:26

ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ

Düşler Atölyesi’nin küçük sanatçıları atık maddelerden yaptıkları eserleri Atatürk Havalimanı’nda sergileyecek. ‘‘Dönüştürülen Düşler’’ isimli sergi 22 Ağustos’ta açılacak.
  • TÜKETİM ÇILGINLIĞI YAŞANIRKEN AÇ GÖZLÜ İNSANLARIN ATIKLARININ ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ ÇOK GÜZEL... AYRICA, HABERİN FOTOĞRAFLARINI DA ÇOK BEĞENDİM.. KİM ÇEKTİYSE ELLERİNE SAĞLIK

Dünyada sürekli artan kirliliğe ve küresel ısınmaya karşı önlemler artarken, diğer yandan da sorunlara çözümler aranıyor. Düşler Atölyesi tam bu noktada toplumdaki bilinci arttırmak amacıyla projeler gerçekleştiriyor. Bu projeler kapsamında gençlerin yaşadığı topluma  yarar sağlayan projelerde yer almaları, hayat becerileri ve mesleki gelişimleri desteklenerek kendileriyle, akranlarıyla ve toplumla iletişim kurmaları hedefleniyor.

Düşler Atölyesi çalışmalarına katılan 7 ile 12 yaş arası çocukların atık malzemelerle yarattığı yapıtlardan oluşan ‘‘Dönüştürülen Düşler’’ sergisi, Atatürk Havalimanı  Dış Hatlar Terminali gidiş katında açılacak. TAV Havalimanları’nın ev sahipliğinde gerçekleşen serginin açılışı 22 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

TAV

TAV

TAV

TAV

ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ

Yorumlar

ALEHANDRO ~ 16 yıl önce
TÜKETİM ÇILGINLIĞI YAŞANIRKEN AÇ GÖZLÜ İNSANLARIN ATIKLARININ ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ ÇOK GÜZEL... AYRICA, HABERİN FOTOĞRAFLARINI DA ÇOK BEĞENDİM.. KİM ÇEKTİYSE ELLERİNE SAĞLIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000