29 Ekim 2008, Çarşamba 12:04:24

Atatürk Havalimanı'ndan 29 Ekim manzaraları

Cumhuriyetin 85. yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Atatürk Havalimanı’nda da kutlanıyor.
  • ONUR VERİCİ Bugün için söylenecek her söz yetersiz..ATATÜRK'ün resimleri,BAYRAKLAR,ağlamama yetti.Yorumunuz...
  • Bu haber ve resimleri buyuk bir zevkle okudum/baktim. Tum emegi olanlara tesekkur ederim. Ayni zamanda bu haber ve goruntuler bana ayni konuda sunu dusundurdu. Hava alanlarimiz, bir bakima gecis noktasi olsa da, ayni zamanda ulkemizi, kulturumuzu temsil ve tanitim imkani saglayan cok onemli ortamlar, bir baska deyisle, firsatlar. Bunu daha cok ve de geleneksellestirerek kullanilmasini tavsiye ediyorum. HAVA ALANLARIMIZ AYNI ZAMANDA 'KULTUREL ALANLARIMIZ' DA OLSUN. Pespese planlarak pek cok konuda acilabilecek degisik sergiler, basta IST olmak uzere, ozellikle yolcu trafigi yuksek SAW, ESB, ADB, AYT gibi alanlarda acilarak, hem hava alanlarimiza kulturel mekan da olma islevi katabilsin, hemde pekcok Turk ve yabanci ziyaretcilere guzel bir kulturel tat birakirken pekcok sanat ve destekleyici dallarda kisiye yeni firsatlar taninmis olur.

Bundan tam 85 yıl önce tüm zorluklardan halkının iradesiyle kurtulan bir milletin dünyaya meydan okuyuşunu simgeleyen Cumhuriyet’in ilan edilişi tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Türk Ulusu’nun ulu önderinin ismini taşıyan Atatürk Havalimanı’nda da bu coşku doyasıya yaşanıyor.

Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanan Cumhuriyet Bayramı nedeniyle terminaller adeta Türk bayrakları ve Atatürk resimleriyle donatıldı. Dış Hatlar Terminali’nde bulunan TAV Sergi Alanı’nda ise Atatürk’ün çok fazla bilinmeyen ve farklı zamanlarda çekilen fotoğraflarından oluşan “Cumhuriyetin 85. Yılında Fotoğraflarla Atatürk” adlı sergi açıldı.
 
Ayrıca, Atatürk Havalimanı’na gelen yolculara da TAV çalışanları tarafından, bu özel gün nedeniyle Türk bayrağı dağıtıldı.

İşte Atatürk Havalimanı'ndan "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" görüntüleri:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Atatürk Havalimanı'ndan 29 Ekim manzaraları

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
ONUR VERİCİ Bugün için söylenecek her söz yetersiz..ATATÜRK'ün resimleri,BAYRAKLAR,ağlamama yetti.Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARIGAirlines ~ 15 yıl önce
Bu haber ve resimleri buyuk bir zevkle okudum/baktim. Tum emegi olanlara tesekkur ederim. Ayni zamanda bu haber ve goruntuler bana ayni konuda sunu dusundurdu. Hava alanlarimiz, bir bakima gecis noktasi olsa da, ayni zamanda ulkemizi, kulturumuzu temsil ve tanitim imkani saglayan cok onemli ortamlar, bir baska deyisle, firsatlar. Bunu daha cok ve de geleneksellestirerek kullanilmasini tavsiye ediyorum. HAVA ALANLARIMIZ AYNI ZAMANDA 'KULTUREL ALANLARIMIZ' DA OLSUN. Pespese planlarak pek cok konuda acilabilecek degisik sergiler, basta IST olmak uzere, ozellikle yolcu trafigi yuksek SAW, ESB, ADB, AYT gibi alanlarda acilarak, hem hava alanlarimiza kulturel mekan da olma islevi katabilsin, hemde pekcok Turk ve yabanci ziyaretcilere guzel bir kulturel tat birakirken pekcok sanat ve destekleyici dallarda kisiye yeni firsatlar taninmis olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000