23 Şubat 2009, Pazartesi 16:45:40

Atatürk Havalimanı'nda çalışmalar başladı

İstanbul Atatürk Havalimanı Gelişim Proje inşaatı start aldı. Yaklaşık 20 gün önce TAV İnşaat tarafından başlatılan inşaatın yılsonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.
  • Körük sayısını artırmak tabiki park pozisyonunu artırmaktır. saate kaç uçağa hizmet verile biliyor ona bak resmi rakam 40 bu bile uygulanamıyor. Ne o bu hava alanını oto parklamı karıştırıyorsun. Uçakların yerde yatma alanımı burası. Sen kara tarafını bırak hava tarafına bak. önce hava alanının kapasitesini saate 100 uçağa çıkarda baklava lokum parfümeri adana kebap alanları sonrada olsa olur. Öğrende gel kardeşim.
  • 18-36 parelel pist uzun hikaye hemde yılan hikayesi kazanan kim ? 06-24 aynı seneryo kim kazanacak ? genişleme ne için ? havadaki limitler deliniyor sıkıntılar büyüyor, smart çözecek deniliyor smart yukarısı için , CDM çalışmıyor avrupanın en çok delay olan sorunlu 2. meydanı her şey aksıyor extra gate ler ilave edilip trafik iyice kilitlenecek ama büyüyüyoruz planlama büyümeye endexli sorun çözmeye değil peki kim kazanacak?
  • Arkadaşlar, Konu hakkında hiçbir bilginiz yoksa sırf karalama yapmak için konuşarak lütfen kendinizi rezil etmeyin. Körük arttırımı demek park pozisyonu arttırımı demektir... Ve AHL'nin en büyük sıkıntısı park pozisyonunun yetersiz kalmaya başlamasıdır. Bu nedenle çok yerinde yapılan bir çalışmadır. TAV ve DHMİ' yi tebrik etmek lazım.
  • Yapılacak işler boş işlerde bu işlere karşı TAV'a ne kadar süre uzatımı verilmiş ona bakmak lazım. Hayırlısıyla DHMİ bir açıklama yapsada hep beraber öğrensek.
  • Atatürk Hava Limanın Temel sorunu Pist Apron ve Taksi yollarının yetersizliğidir. Bu alanları geliştirip hava alanının trafiğini artırmadıktan sonra İç Ve Dış hat terminal binalarını Ataköyüde içerisine alacak şekilde bin kat büyütseniz ne olur. Körüklerin sayısına 10 bine çıkarsanız ne olur. Bu işlere boş işler hoş işler denir. Tüm taraflara hayırlı işler.
  • 2006 MAYISTAKI YANGIN TAV A YARADI

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kargo terminalinde 2006 yılında çıkan yangın sonrasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından dış hatlar terminalinin bu bölgeye uzatılması karar alınmıştı. Alınan karar sonrasında Terminalin uzatılma işlemini yapacak olan TAV İnşaat 20 gün önce yapım çalışmalarına başladı.

TAV inşaat yetkililerinden alınan bilgiye göre başlanan inşaattın yılsonuna kadar tamamlanması planlanırken, eş zamanlı olarak da Atatürk Havalimanı iç hatların yenilenmesine de önümüzdeki Nisan ayında başlanacağı belirtildi.

İç hatlarda körük sayısı artıyor

İç hatlar terminalinin yenilenmesinin ardından şu anda mevcut olan 11 körüğünde tamamen yenileceğini ve ilave olarak 4 körük daha yapılacağı öğrenildi. Böylece yeni yılacak körüklerle birlikte iç hatlardaki körük sayılı 15’e çıkarılacak. Yapım çalışması da yapılan plana göre körüklerin yenilenmesi üçer üçer olmak üzere yapılacak. TAV İnşaat böylece 5 ay gibi kısa sürede İç hatlar terminalindeki tüm körükleri yenileyerek sayılarına arttırmış olacak. 

AHL

AHL

AHL

AHL

AHL

©AirportHaber.com

Atatürk Havalimanı'nda çalışmalar başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Körük sayısını artırmak tabiki park pozisyonunu artırmaktır. saate kaç uçağa hizmet verile biliyor ona bak resmi rakam 40 bu bile uygulanamıyor. Ne o bu hava alanını oto parklamı karıştırıyorsun. Uçakların yerde yatma alanımı burası. Sen kara tarafını bırak hava tarafına bak. önce hava alanının kapasitesini saate 100 uçağa çıkarda baklava lokum parfümeri adana kebap alanları sonrada olsa olur. Öğrende gel kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
18-36 parelel pist uzun hikaye hemde yılan hikayesi kazanan kim ? 06-24 aynı seneryo kim kazanacak ? genişleme ne için ? havadaki limitler deliniyor sıkıntılar büyüyor, smart çözecek deniliyor smart yukarısı için , CDM çalışmıyor avrupanın en çok delay olan sorunlu 2. meydanı her şey aksıyor extra gate ler ilave edilip trafik iyice kilitlenecek ama büyüyüyoruz planlama büyümeye endexli sorun çözmeye değil peki kim kazanacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar, Konu hakkında hiçbir bilginiz yoksa sırf karalama yapmak için konuşarak lütfen kendinizi rezil etmeyin. Körük arttırımı demek park pozisyonu arttırımı demektir... Ve AHL'nin en büyük sıkıntısı park pozisyonunun yetersiz kalmaya başlamasıdır. Bu nedenle çok yerinde yapılan bir çalışmadır. TAV ve DHMİ' yi tebrik etmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yapılacak işler boş işlerde bu işlere karşı TAV'a ne kadar süre uzatımı verilmiş ona bakmak lazım. Hayırlısıyla DHMİ bir açıklama yapsada hep beraber öğrensek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Atatürk Hava Limanın Temel sorunu Pist Apron ve Taksi yollarının yetersizliğidir. Bu alanları geliştirip hava alanının trafiğini artırmadıktan sonra İç Ve Dış hat terminal binalarını Ataköyüde içerisine alacak şekilde bin kat büyütseniz ne olur. Körüklerin sayısına 10 bine çıkarsanız ne olur. Bu işlere boş işler hoş işler denir. Tüm taraflara hayırlı işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
2006 MAYISTAKI YANGIN TAV A YARADI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000