27 Aralık 2013, Cuma 14:10:44

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BAŞBAKAN ALARMI

Bu akşam saat 18.00'de Atatürk Havalimanı'na inecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için binlerce vatandaşın havalimanına gelecek olması nedeniyle olağanüstü önlemler alındı.
  • hangi akli basinda ulkenin basbakani havalimaninda bu sekilde karsilanir??? hangi basbakan buna izin verir veya boyle bir seyi ister??? havalimanlari siyasi konusma yapma yerimidir? millet yagcilik yapacak diye bir suru insan ucagini kacirirsa ne olacak??? guluyoruz aglanacak rezil halimize !!!!
  • Başbakanımıza canımız feda...
  • basbakanin havaalanindaki knusmasina laf atan arkadslar su anda chp havaalaninda bi mitinge baslio sanirim ama nasl izin verdiler acaba dusundurucu degil mi?
  • Umit Kim ne derse desin başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin Atatürk' ten sonra gelen en büyük lideri. Atatürkle kıyaslama yaparsak zaten kimseyi begenmemiz mümkün değil. Bundan önce hayat tarzı deniliyordu şimdi de rüşvet yarın bambaşka birşeyler denilecek. Ama kimse yapılan hizmetlerden bahsetmiyo.kimse 11 sene öncekiyle şimdiki Türkiyeyi kıyaslama zahmetine girmiyo. Başbakan istifa diyenler Allah aşkına soruyorum kime emanet etmeyi düşünüyorsunuz bu ülkeyi???
  • Bu adamda şeytan tüyü var gerçekten..kendisini okadar çok seviyorum ki
  • yüzlerce insan uçağı kaçırdı, havalimanı birbirine karıştı, iniş kalkışlar aksadı pilotu olmayan uçaklar yüzünden. evet yanlış okumadınız pilotu gelemeyen uçak-lar. havalimanı miting yeri midir? hadi diyelim tunus'tan gelişi gece 02:00 gibi idi, pik zaman değildi diyelim, cuma akşam iş çıkışı vakti istanbul'a kimsenin bu suikasti yapma hakkı yok. şirketlerin yolculara ödeyeceği tazminatlar, veya ödemeyip yanacak paralar, erken tatil edilen iş yerlerinin iş gücü kaybı, yerde pilotu gelemediği için kalkamayan uçaklar yüzünden hava tur atan uçakların yakıtları... bunlar o süslü "milli" sıfatını hak etmiyor mu. bunların ne önemi var değil mi, haşmetmeabın teşrifi yanında...
  • elitivist düşüncenin adamları ile dolmuş buralar kendileri çalıp kendileri oynuyolar yazık
  • Hala hırsızlığa prim destek verenleri gördükçe üzülüyorum.o baş hırsızda halkın kariına çıkmaya utanmıyor.adam olan adamda biraz sıkılma utanma hıçap duygusu olur hala bu yalancının hırsızın peşinden gidenlere yuholsun.
  • bırakın cumhuriyet tarihini osmanlı tarihinde de böyle yolsuzluk olmamıştır. memleketin parasını çapulculara yedirene kadar devletin dış borcunun1/4 nü öderdiniz. durmak yok, yolmaya devam. hülooğğğğğ... (bu arada TC nin toplam borcu 2012 rakamlarına göre 1 trilyon TL dir = 564 milyar dolar)
  • burasıda siyaset yapma yeri değil...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı İstanbul'da karşılamak için binlerce vatandaşın Atatürk Havalimanı'na gelecek olması nedeniyle ekstra güvenlik önlemleri alındı.

Polis havalimanı çevresinde önlemlerini artırırken oluşabilecek yoğunluğun hem hava trafiğini hem de yolcuların havalimanına ulaşımasını engellemesi bekleniyor.

Yoğunluk sebebiyle oluşabilecek mağduriyeti önlemek için Atatürk Havalimanı işletmecisi TAV personelin çıkış saatini 15.30'a çekti.

Airporthaber.com

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BAŞBAKAN ALARMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

rezalet !!! ~ 10 yıl önce
hangi akli basinda ulkenin basbakani havalimaninda bu sekilde karsilanir??? hangi basbakan buna izin verir veya boyle bir seyi ister??? havalimanlari siyasi konusma yapma yerimidir? millet yagcilik yapacak diye bir suru insan ucagini kacirirsa ne olacak??? guluyoruz aglanacak rezil halimize !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 10 yıl önce
Başbakanımıza canımız feda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
basbakanin havaalanindaki knusmasina laf atan arkadslar su anda chp havaalaninda bi mitinge baslio sanirim ama nasl izin verdiler acaba dusundurucu degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Umit Kim ne derse desin başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin Atatürk' ten sonra gelen en büyük lideri. Atatürkle kıyaslama yaparsak zaten kimseyi begenmemiz mümkün değil. Bundan önce hayat tarzı deniliyordu şimdi de rüşvet yarın bambaşka birşeyler denilecek. Ama kimse yapılan hizmetlerden bahsetmiyo.kimse 11 sene öncekiyle şimdiki Türkiyeyi kıyaslama zahmetine girmiyo. Başbakan istifa diyenler Allah aşkına soruyorum kime emanet etmeyi düşünüyorsunuz bu ülkeyi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu adamda şeytan tüyü var gerçekten..kendisini okadar çok seviyorum ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keşmekeş ~ 10 yıl önce
yüzlerce insan uçağı kaçırdı, havalimanı birbirine karıştı, iniş kalkışlar aksadı pilotu olmayan uçaklar yüzünden. evet yanlış okumadınız pilotu gelemeyen uçak-lar. havalimanı miting yeri midir? hadi diyelim tunus'tan gelişi gece 02:00 gibi idi, pik zaman değildi diyelim, cuma akşam iş çıkışı vakti istanbul'a kimsenin bu suikasti yapma hakkı yok. şirketlerin yolculara ödeyeceği tazminatlar, veya ödemeyip yanacak paralar, erken tatil edilen iş yerlerinin iş gücü kaybı, yerde pilotu gelemediği için kalkamayan uçaklar yüzünden hava tur atan uçakların yakıtları... bunlar o süslü "milli" sıfatını hak etmiyor mu. bunların ne önemi var değil mi, haşmetmeabın teşrifi yanında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadırgalı bahri ~ 10 yıl önce
elitivist düşüncenin adamları ile dolmuş buralar kendileri çalıp kendileri oynuyolar yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 10 yıl önce
Hala hırsızlığa prim destek verenleri gördükçe üzülüyorum.o baş hırsızda halkın kariına çıkmaya utanmıyor.adam olan adamda biraz sıkılma utanma hıçap duygusu olur hala bu yalancının hırsızın peşinden gidenlere yuholsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 10 yıl önce
bırakın cumhuriyet tarihini osmanlı tarihinde de böyle yolsuzluk olmamıştır. memleketin parasını çapulculara yedirene kadar devletin dış borcunun1/4 nü öderdiniz. durmak yok, yolmaya devam. hülooğğğğğ... (bu arada TC nin toplam borcu 2012 rakamlarına göre 1 trilyon TL dir = 564 milyar dolar)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
burasıda siyaset yapma yeri değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000