28 Mart 2014, Cuma 14:25:26

ATATÜRK HAVALİMANI EN İYİLER ARASINDA

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, havacılık sektörünün Oscar’ı kabul edilen Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri’nde 50 milyon yolcu ve üstü kategorisinde en iyi 10 havalimanı arasına girdi. Gürcistan, Tiflis Havalimanı da Doğu Avrupa’nı en iyileri arasında.
  • skytrax'in verdigi hicbir odul inandirici ve guvenilir degil...dunyayi gezmis biri olarak ahl bu siralamaya nasil giriyor anlamak cok zor...gonul ister ki 1. olsun ama mumkun degil..cunku alan ilerisi dusunulerek yapilmamis, heryer balik istif, pasaport kontrollerinde cogunlukla az kisi calisiyor, bekleme salonlari ufak, tuvaletler yetersiz, restorantlarda satilan yemek kalitesi cok kotu, daha onceden isitilmis ama satilmamis et yemekleri tekrar isitilip fahis fiyata satiliyor, gelis katinda eger 4-5 ucak ayni anda inis yapmissa insanlar adim adim yuruyerek ilerleyebiliyorlar , hele gelis katindan transit katina cikis tam bir rezalet , gelsin insanlar nasil ust kata cikiyorlar bir gorsunler ayrica alana gelen yollarin ustu, alanin ici (orada da yeterli genislikte yollar yapilmamis) heryer acik otopark olmus ,yolcu indiren,bindiren,bekleyen araclar,taksiler,tur minibusleri yollari tikiyor bu da baska bir rezalet...bu kadar olumsuzluk varken ahl nasil bu listede 9. oluyor acaba ??
  • TAV dan bahsediyor.... Hükümetten veya THY den değil.
  • Bu inandırıcı gelmedi. ABD'den bir tek Denver mı giriyor bu listeye. AHL ve Schiphol giripde Denver hariç hiçbir ABD havaalanı girmiyorsa bu liste sorgulanır. Ayrıca Şanghay, Bangkok AHL'den kötü mü?
  • her yağmurda metro katı göl olan ahl mi en iyiler arasında???

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, havacılık sektörünün Oscar’ı kabul edilen Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri’nde 50 milyon yolcu ve üstü kategorisinde en iyi 10 havalimanı arasına girdi. Gürcistan, Tiflis Havalimanı da Doğu Avrupa’nı en iyileri arasında.

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, yolcu değerlendirmelerine göre verilen Skytrax ödüllerinde kendi kategorisinde dünyanın en iyi 10 havalimanı arasında yer aldı. Yine TAV’ın işlettiği Gürcistan, Tiflis Havalimanı da “Doğu Avrupa’nın En İyi 10 Havalimanı”ndan biri oldu.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü “Atatürk Havalimanı kısa sürede büyüyerek Avrupa’nın en büyük beş havalimanı arasına girdi. Bugün yılda 50 milyondan fazla yolcuya hizmet veren, doğuyla batıyı, kuzeyle güneyi birleştiren önemli bir bağlantı merkezi haline geldi.  Yolcularımıza hızlı, güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak üzere çalışıyoruz. Skytrax ödülleri yolcu değerlendirmelerine dayandığından bizim için ayrı bir önem taşıyor ve kendi kategorimizde dünyanın en iyi 10’u arasında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. TAV Ailesi olarak yolcu memnuniyetini en üst seviyede tutmak üzere durmaksızın çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Skytrax ödülleri Barselona’da gerçekleştirilen 20. Passenger Terminal Expo fuarında açıklandı. Bu yıl 110 ülkeden 12,9 milyondan fazla yolcuyla gerçekleştirilen anket çalışmasıyla tüm dünyadan 410 havalimanı değerlendirmeye alındı. Yolcular, seyahat ettikleri havalimanlarını hizmet kalitesinden ürün çeşitliliğine, güvenlik, alışveriş olanakları ve bekleme sürelerine kadar 39 kriter üzerinden değerlendiriyor.

2014 Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri’nde “50 milyon yolcu ve üstü” kategorisinde yer alan ilk 10 havalimanı şöyle:

1 Singapur Changi Havalimanı 
2 Hong Kong Uluslararası Havalimanı
3 Amsterdam Schiphol Havalimanı
4 Tokyo Uluslararası Havalimanı
5 Pekin Capital Uluslararası Havalimanı
6 Londra Heathrow Havalimanı
7 Frankfurt Havalimanı
8 Dubai Uluslararası Havalimanı
9 Denver Uluslararası Havalimanı
10 İstanbul Atatürk Havalimanı

ATATÜRK HAVALİMANI EN İYİLER ARASINDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

cok zor... ~ 10 yıl önce
skytrax'in verdigi hicbir odul inandirici ve guvenilir degil...dunyayi gezmis biri olarak ahl bu siralamaya nasil giriyor anlamak cok zor...gonul ister ki 1. olsun ama mumkun degil..cunku alan ilerisi dusunulerek yapilmamis, heryer balik istif, pasaport kontrollerinde cogunlukla az kisi calisiyor, bekleme salonlari ufak, tuvaletler yetersiz, restorantlarda satilan yemek kalitesi cok kotu, daha onceden isitilmis ama satilmamis et yemekleri tekrar isitilip fahis fiyata satiliyor, gelis katinda eger 4-5 ucak ayni anda inis yapmissa insanlar adim adim yuruyerek ilerleyebiliyorlar , hele gelis katindan transit katina cikis tam bir rezalet , gelsin insanlar nasil ust kata cikiyorlar bir gorsunler ayrica alana gelen yollarin ustu, alanin ici (orada da yeterli genislikte yollar yapilmamis) heryer acik otopark olmus ,yolcu indiren,bindiren,bekleyen araclar,taksiler,tur minibusleri yollari tikiyor bu da baska bir rezalet...bu kadar olumsuzluk varken ahl nasil bu listede 9. oluyor acaba ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV ~ 10 yıl önce
TAV dan bahsediyor.... Hükümetten veya THY den değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu inandırıcı gelmedi. ABD'den bir tek Denver mı giriyor bu listeye. AHL ve Schiphol giripde Denver hariç hiçbir ABD havaalanı girmiyorsa bu liste sorgulanır. Ayrıca Şanghay, Bangkok AHL'den kötü mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denver ~ 10 yıl önce
Ben devamli Denver'i kullaniyorum ve AHL'i de oldukca iyi biliyorum (her yil ya da iki yilda bir sonbaharda gelirim). Denver eger dokuz ise AHL yirminci olmali. Denver'de alti runway var, ana terminal ve uc concourse vardir, apron muazzam buyuktur, concourse'lar hicbir zaman kalabalik degildir, etraftaki araba parklari cok kocamandir, su anda da sehre tren yapiliyor.
? ~ 10 yıl önce
her yağmurda metro katı göl olan ahl mi en iyiler arasında???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUSTK ~ 10 yıl önce
Muhalefet olmayinda 3.Havalimanini bitirsinler hayirlisiyla..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000