18 Temmuz 2012, Çarşamba 17:37:18

ATATÜRK HAVALİMANI DRIFT GÖRDÜ!

TAV Havalimanları çalışanları, ralli pilotu Burcu Çetinkaya’nın gösterileriyle renklendirdiği etkinlikte buluştu...
  • TAV şirketlerindeki vardiyalı - memur ayrımcılığını herkes bilir. Hhatta biz çalışan yakınları bile çok iyi biliyoruz. Bu nedenle fazla yormayın kendinizi. Bu yazıları okuması gerekip de kıssadan hisse çıkarması gerekenler zaten bunları okumuyor. Onlar için tek gerçek olan; kurumsallık, şirket çıkarları, performans yönetimi gibi saçmalıklardır. İnsani özelliklere bakmazlar. Sadece yukarıdan birilerine yakın olun, yönetimi pohpohlayın yeter. Müşteriye tepeden baksanız da, yabancı dil bilmeseniz de olur. "Yaşasın kurumsallık", "yaşasın TAV", "benim şefim harika" gibi yalanlar yeter. Orada çalışmanız tehlikeye girse bile sizin için yeni bir birim bile oluştururlar, sizi el üstünde tutarlar.
  • sevgili arkadasım, burayı bir tartışma platformuna dönüştürmek değil niyetim. ancak iki satır yazı okuyup hemen beni tarif etmene cevap vermeden duramadım. sen apron sıcağında, koca bagajlarla uğraşıyor olabilirsin. alnının terine, bileğinin gücüne sonsuz saygım var. ama takdir edersin ki senin apronda olman benim de orada olmamı gerektirmiyor. maaşlar için hiçbirşey diyemem. sonuna kadar haklısın. ancak dediğin gibi bütün gün ofiste lak lak yapıyor olsak o canla başla taşıdığın bagajları getiden uçakları apronda göremeyeceksin. senin belki de beğenmediğin maaşını da alamıyor olacaksın. herkesin görev yeri farklı, sorumlulukları farklı. biz de buradan trilyonlar kazanmıyoruz. çalışma koşullarımız kıyaslandığında senin koşulların daha ağır olabilir. hak veriyorum sana. ama herkesin emeğine saygı göstermek zorundasın.
  • Taksi durağı meselesinin muhattabı TAV değil DHMI ve MIA'dır. Şaka mısınız başlığı ile yazan beyefendi/hanımefendi; vardiyalı çalışan arkadaşlarınız TAV çalışanı değil mi ki hiçbirşey onlar için yapılmıyor? Dun bu organizasyon yapılırken de vardiyalı çalışan yuzlerce insan vardı sorun bakalım kaç kişi oradaydı? Siz laylaylom takılırken onlar havalimanı operasyonunu yürütmekle meşguldü. Kurumsal iletişim anca sizi çıldırtır zaten vardiyalı arkadaşların kurumsal iletişim falan gördüğü yok. Kar yağar 8-5 çalışanlar hemen tatil. Hayır vardiyalı çalışanların servisler 4x4 falan da 8-5'lerinki cabrio falan mı acaba biri gelirken diğeri gelemiyor. Siz çıldırmaya, delirmeye devam, neyse ki havalimanları size değil vardiyalılara emanet. Rahat olabilir, solitaire'e devam edebilirsiniz.
  • tav taksi duragi degil ama sonucta alani isleten firma da o..dolayisiyla muhatap da o..durak verdigi taksiciyi denetlemek tav i ilgilendirmez mi? kim ne yaparsa yapsin bana ne ben denetlemem mantigindaysa sizin gibi o zaman soylenecek soz yok...zaten turkiye gibi geri kalmis bir ulkenin ancak boyle geri kalmis sirketleri olabilir...
  • Şaka mısınız diyen arkadaşın kendisi bir şaka olsa gerek. Yazısındaki umursamazlığa ve bilgi eksiklikliğine bir bakın. Ofisinden hiç çıkmayıp, terminalden haberi olmayıp, akşama kadar lak lak edip bilgisayarda fal baktıktan sonra servise çok yoruldum diye binen eyyamcı tayfadan galiba kendisi. Yazacak çoook şey var ama gülüp geçiyoruz artık. Güneşin alnında apronun sıcağında uçaktan uçağa koşsa, gavur ölüsü gibi bagajları sistemden kendi gücüyle çıkarmak zorunda kalsa, gün içinde farklı yolculara bin kere aynı yeri tarif etmek zorunda kalsa, havayollarından muhattap bulamayınca sinirinden küplere binip danışmaya kükreyen yolcunun hakaretlerine maruz kalsa... Bir de üstüne üstlük beğenmiyorsanız gidin, maaşlarda iyileştirme yok dense kendisine... VArdiyalı çalışanlara bir şeyler der miydi acaba. Sizi de vardiyaya bekleriz, bir hafta vardiyaya kalın yeter. Hem gece ekmek kalmayınca pasta da ısmarlarız. Yazıklar olsun.
  • yorumlar ne kadar komik. birisi taksi durağını da tav işketiyor sanıyor, öbürü reklam kokan hareketler demiş. şaka mısınız arkadaş? çalışanlar keyifli zaman geçirsin diye bir etkinlik düzenlemişler. katılan herkes acayio eğlendi. vardiyalı çalışanlar katılamadığı için birşey diyemem ama havalmanında çalışan on binlerce kişinin hepsinin katılacağı bir organizasyon olabilir mi? mecburen belli saatler arasında organize ediliyor. çalışanları için bu kadar şey yapan TAV ile gurur duyuyoruz. kıskananlar çatlasın! Kurumsal İletişim, etkinliklere devam! çıldırt bizi delirt bizi kurumsal :))
  • EY TAV..SEN BU İŞLERLE UĞRAŞACAĞINA MAGANDA TAKSİCİLERİNE VE ORALARA VE AHL NİN İÇİNE ÇÖREKLENMİŞ Bİ ÇORBA PARASI Bİ BİLMEM NE PARASI DİYE MİLLETİN BAVULLARINA YAPIŞANLARI KOVALA...KOSKOCA ÜLKENİN PRESTİJİ MAHVOLUYOR KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL...
  • Reklam kokmuyor resmen reklam bağırıyor bu hareketler... Kimbilir böyle bir organizasyonda kimler memnun ediliyor! Zaten böyle bir göz boyama tribi TAV'ın içine işlemiş vaziyette... Tipik batı özentisi zavallılar... Her tür göz boyamaya sonsuz bütçe, zorunlu teknik harcama veya personel için gerekli bir yatırım veya satınalma için "paramız yok" sahtekarlığı... Sadece İstanbul değil tüm TAV işletmelerinde. Öyle değil mi "çok yorulan" sayın yöneticiler. Ama sahi siz şu an mışıl mışıl uyuyorsunuz. Pardon. Neyse sabah okursunuz... İmza: nöbetteki personel
  • yabancı değiliz tgs çalışanlarının sık sık yaptıkları bişey
  • Havalimanı operasyonunu döndüren bunca vardiyalı çalışan hiç düşünülmeden yapılan bi fest ne kadar TAVfest olur orası tartışılır... Cici bici giyinip 8-5 çalışıp çok yorulan personeller hak ediyor böyle şeyleri zaten.

TAV Havalimanları Holding çalışanları ralli pilotu ve Burcu Çetinkaya ve ekibinin gösteriyle renklendirdiği TAVFest’te buluştu. Bugün Holding binası önündeki açık otoparkta gerçekleşen etkinlikte Çetinkaya drift gösterisi yaparken, kopilot koltuğuna oturan TAV çalışanlarıyla kısa bir gösteri turu da gerçekleştirdi. Kopilot koltuğuna oturanlar arasında TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü de vardı. Etkinlik kapsamında park etme ve lastik değiştirme yarışmaları da yapıldı; başarılı olanlara ödüller verildi. 

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, etkinliğin başında yaptığı konuşmada çalışanlara seslenerek “Yine başarılı bir yıl geçiriyoruz, geride bıraktığımız altı ayda çok önemli işler başardınız. Burası TAV’ın kalbi; buradan çıkarak üç kıtaya gittik; hep beraber daha da iyi işler yapacağız. Bugün küçük bir mola vermek, birlikte olmak için toplandık. Milli ralli pilotumuz Burcu Hanım ve ekibi bizimle eğlenceli bir zaman geçirmek üzere buradalar; sizler için çok renkli gösteriler ve yarışmalar hazırladılar” dedi.

Milli ralli pilotu Burcu Çetinkaya da “Bu sene TAV’ın ana sponsorluğunda yarıştığımız Katar Ralli Şampiyonası’nı ikincilikle tamamladık. Orada TAV çalışanlarının desteğini görmek çok güzeldi; bugün de burada birlikte oluyoruz” dedi.

Çetinkaya, hızın sadece yarışmaya özgü olduğunu, trafikte kurallara uygun, güvenli sürüşün vazgeçilmez önemde olduğunu vurguladı. TAV’ın kadın çalışanlarıyla güvenli sürüş ve hayalleri gerçekleştirmek üzerine bir seminer çalışması yapacaklarını da ekledi.

 

ATATÜRK HAVALİMANI DRIFT GÖRDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Vatandaş ~ 12 yıl önce
TAV şirketlerindeki vardiyalı - memur ayrımcılığını herkes bilir. Hhatta biz çalışan yakınları bile çok iyi biliyoruz. Bu nedenle fazla yormayın kendinizi. Bu yazıları okuması gerekip de kıssadan hisse çıkarması gerekenler zaten bunları okumuyor. Onlar için tek gerçek olan; kurumsallık, şirket çıkarları, performans yönetimi gibi saçmalıklardır. İnsani özelliklere bakmazlar. Sadece yukarıdan birilerine yakın olun, yönetimi pohpohlayın yeter. Müşteriye tepeden baksanız da, yabancı dil bilmeseniz de olur. "Yaşasın kurumsallık", "yaşasın TAV", "benim şefim harika" gibi yalanlar yeter. Orada çalışmanız tehlikeye girse bile sizin için yeni bir birim bile oluştururlar, sizi el üstünde tutarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vardiyalı arkadasa.. ~ 12 yıl önce
sevgili arkadasım, burayı bir tartışma platformuna dönüştürmek değil niyetim. ancak iki satır yazı okuyup hemen beni tarif etmene cevap vermeden duramadım. sen apron sıcağında, koca bagajlarla uğraşıyor olabilirsin. alnının terine, bileğinin gücüne sonsuz saygım var. ama takdir edersin ki senin apronda olman benim de orada olmamı gerektirmiyor. maaşlar için hiçbirşey diyemem. sonuna kadar haklısın. ancak dediğin gibi bütün gün ofiste lak lak yapıyor olsak o canla başla taşıdığın bagajları getiden uçakları apronda göremeyeceksin. senin belki de beğenmediğin maaşını da alamıyor olacaksın. herkesin görev yeri farklı, sorumlulukları farklı. biz de buradan trilyonlar kazanmıyoruz. çalışma koşullarımız kıyaslandığında senin koşulların daha ağır olabilir. hak veriyorum sana. ama herkesin emeğine saygı göstermek zorundasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka mısınız? ve taksici arkadaşa cevap ~ 12 yıl önce
Taksi durağı meselesinin muhattabı TAV değil DHMI ve MIA'dır. Şaka mısınız başlığı ile yazan beyefendi/hanımefendi; vardiyalı çalışan arkadaşlarınız TAV çalışanı değil mi ki hiçbirşey onlar için yapılmıyor? Dun bu organizasyon yapılırken de vardiyalı çalışan yuzlerce insan vardı sorun bakalım kaç kişi oradaydı? Siz laylaylom takılırken onlar havalimanı operasyonunu yürütmekle meşguldü. Kurumsal iletişim anca sizi çıldırtır zaten vardiyalı arkadaşların kurumsal iletişim falan gördüğü yok. Kar yağar 8-5 çalışanlar hemen tatil. Hayır vardiyalı çalışanların servisler 4x4 falan da 8-5'lerinki cabrio falan mı acaba biri gelirken diğeri gelemiyor. Siz çıldırmaya, delirmeye devam, neyse ki havalimanları size değil vardiyalılara emanet. Rahat olabilir, solitaire'e devam edebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhatap tav... ~ 12 yıl önce
tav taksi duragi degil ama sonucta alani isleten firma da o..dolayisiyla muhatap da o..durak verdigi taksiciyi denetlemek tav i ilgilendirmez mi? kim ne yaparsa yapsin bana ne ben denetlemem mantigindaysa sizin gibi o zaman soylenecek soz yok...zaten turkiye gibi geri kalmis bir ulkenin ancak boyle geri kalmis sirketleri olabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka mısına cevaptır ~ 12 yıl önce
Şaka mısınız diyen arkadaşın kendisi bir şaka olsa gerek. Yazısındaki umursamazlığa ve bilgi eksiklikliğine bir bakın. Ofisinden hiç çıkmayıp, terminalden haberi olmayıp, akşama kadar lak lak edip bilgisayarda fal baktıktan sonra servise çok yoruldum diye binen eyyamcı tayfadan galiba kendisi. Yazacak çoook şey var ama gülüp geçiyoruz artık. Güneşin alnında apronun sıcağında uçaktan uçağa koşsa, gavur ölüsü gibi bagajları sistemden kendi gücüyle çıkarmak zorunda kalsa, gün içinde farklı yolculara bin kere aynı yeri tarif etmek zorunda kalsa, havayollarından muhattap bulamayınca sinirinden küplere binip danışmaya kükreyen yolcunun hakaretlerine maruz kalsa... Bir de üstüne üstlük beğenmiyorsanız gidin, maaşlarda iyileştirme yok dense kendisine... VArdiyalı çalışanlara bir şeyler der miydi acaba. Sizi de vardiyaya bekleriz, bir hafta vardiyaya kalın yeter. Hem gece ekmek kalmayınca pasta da ısmarlarız. Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka mısınız? ~ 12 yıl önce
yorumlar ne kadar komik. birisi taksi durağını da tav işketiyor sanıyor, öbürü reklam kokan hareketler demiş. şaka mısınız arkadaş? çalışanlar keyifli zaman geçirsin diye bir etkinlik düzenlemişler. katılan herkes acayio eğlendi. vardiyalı çalışanlar katılamadığı için birşey diyemem ama havalmanında çalışan on binlerce kişinin hepsinin katılacağı bir organizasyon olabilir mi? mecburen belli saatler arasında organize ediliyor. çalışanları için bu kadar şey yapan TAV ile gurur duyuyoruz. kıskananlar çatlasın! Kurumsal İletişim, etkinliklere devam! çıldırt bizi delirt bizi kurumsal :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV A... ~ 12 yıl önce
EY TAV..SEN BU İŞLERLE UĞRAŞACAĞINA MAGANDA TAKSİCİLERİNE VE ORALARA VE AHL NİN İÇİNE ÇÖREKLENMİŞ Bİ ÇORBA PARASI Bİ BİLMEM NE PARASI DİYE MİLLETİN BAVULLARINA YAPIŞANLARI KOVALA...KOSKOCA ÜLKENİN PRESTİJİ MAHVOLUYOR KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Reklam kokmuyor resmen reklam bağırıyor bu hareketler... Kimbilir böyle bir organizasyonda kimler memnun ediliyor! Zaten böyle bir göz boyama tribi TAV'ın içine işlemiş vaziyette... Tipik batı özentisi zavallılar... Her tür göz boyamaya sonsuz bütçe, zorunlu teknik harcama veya personel için gerekli bir yatırım veya satınalma için "paramız yok" sahtekarlığı... Sadece İstanbul değil tüm TAV işletmelerinde. Öyle değil mi "çok yorulan" sayın yöneticiler. Ama sahi siz şu an mışıl mışıl uyuyorsunuz. Pardon. Neyse sabah okursunuz... İmza: nöbetteki personel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron teröristleri ~ 12 yıl önce
yabancı değiliz tgs çalışanlarının sık sık yaptıkları bişey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaymak ~ 12 yıl önce
Havalimanı operasyonunu döndüren bunca vardiyalı çalışan hiç düşünülmeden yapılan bi fest ne kadar TAVfest olur orası tartışılır... Cici bici giyinip 8-5 çalışıp çok yorulan personeller hak ediyor böyle şeyleri zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000