16 Kasım 2012, Cuma 17:59:02

ATATÜRK HAVALİMANI CAMİİ NE ZAMAN AÇILIYOR?

Atatürk Havalimanı’na yaptırılan iki bin kişilik Camii, yarın hizmete açılacak...
  • Sayın Mustafa Hocam, Allah sizden de razı olsun İNŞALLAH. Yorumunuz için teşekkür ederim.Amaç ve ihtiyaç belli gerisi bu işin asfalta bölümü ... Tüm müminlere hayırlı OLSUN...
  • Peygamberimiz ne güzel söylemiş. Camiler çoğaldıkça, sahtekarlık artar ve çöküş başlar. Bunlar Kur!an dininden uzaklaşmadır.
  • değerli yöneticiler ve camii imam hatibi bu camii için cuma namazlarından sonra vatandaşlardan yardım toplamadınızmı'da bu cami'yi sadece tav havalimanları yapmış gibi gösterip kapısına tav havalimanları reklamı yazdırmışsınız merak ettim herkese hayırlı olsun camimiz.
  • cami vardı ve cami yaptırmakla hacca gitmek diye yorum yapan kişileri çok merak ediyorum tapındıkları bir şey varmı? lütfen emeğe saygılı olun ve bir kez de şükretmeyi bilin.madem kul hakkı diyosun kardeşim bırak git başka yerde çalış hakkını yemeyen yerde! cami vardı ve kapasitesi yetmiyordu.sen hiç dışarda soğukta namaz kıldınmı orda?Allah sizlere hidayet nasip eylesin!...
  • Allah kabul etsin; öyle ya kilise açılacak hali yok ya, burası müslüman bir ülke değil mi bir de ne demişler, müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz diye... o yüzden yetmez, her sokağa cami açılmalı ve buralara imam atanmalı ve de hızlı bir kalkınma sağlanmalıdır 84 bin olan cami sayısı 1 milyona 92 bin olan din görevlisi de 1.5 milyona çıkartılmalı ve 11 bakanlığı sollayan ve 1.sırada olan 4.6 milyar liralık -eski hesap 4.6 katrilyon- diyanet bütçesi de 10.5 milyar lira olmalıdır. Bu arada hatırlatayım hemen, Türkiye de 1225 hastane ve 76 bin doktor bulunmaktadır, okul sayımızda 68 bin dir. Sağlık bakanlığı bütçesi de 2.5 milyar liradır. Her 900 kişiye 1 doktor düşerken, her 770 kişiye de 1 din görevlisi düşmektedir. 500 milyar dolarlık borcu, 100 milyar dolarlık ABD, AB ve suud ve arapların sıcacık parası ve 70 milyar dolarlık cari açığı ile yaşayan milletimize hayırlı olmasını dilerim.
  • Tabiki ihtiyacın olduğu yere cami yapılacaktır. Tepkilerin sebebi son 10 seneki Cumhuriyeti yıpratmaya çalışan , tarihimizi unutturmaya , Mustafa Kemal Atatürk ü ve Kemalizm i yıpratmaya çalışan , batı uygarlıgından ve medeniyetinden bilimden ilimden uzaklaşıp , pis araplara yaklaşıp sözde müslüman kardeşliği yapan , mantar gibi her yere cami dikip , okulları imam hatipe ceviren.. Orduyu yazarı çizeri vatana hizmet edenleri içeri atıp meydanı boş bulduklarını sanan zihniyetedir.. Kız arkdaşını elinden tutup , yanağından öptüğünde hoop aile var kardeşim diyebilcek cesareti bu yobazlara verenleredir..
  • sayın basbakanımız hazır yarın sevap ıslerken bır sevapta ısten atılan ınsanları gerı aldırarak yapabılır hatta daha fazla sevap kazanır.Aylardır ıssız olan onca ınsan var onların duasını alsın.
  • yorum yapan çok değerli kardeşlerim.. ben camimizin imam hatibiyim. uzun zamandır uğraşıyorduk camimizi yenileyelim diye.. cuma günlerin kar yağmur soğuk altında namaz kılıyorduk.. Allah şahiddir ki bu yapılan mabede burada ihtiyac olmasaydı ilk başta bendeniz karşı çıkardımm .ama çok büyük bir ihtiyaç ve luzum üzerine bu cami yapıldı.. ülkemize açılan bir kapı burası.binlerce insan var çalışan.ibadet edenede etmeyenede biz saygılıyız.ne olur kırıcı olmadan yorumlarınızı yazarsanız bizleri mutlu edersınız eksıklerımızı giderelımm.. tav yaptırmış ahmet mehmet mustafa hoca yaptırmş,önemli değil,önemli olan burada bu hizmeti yapanlara sebep olanlara emek verenler bir teşekkür etmektir.. ben başta bu eserin yapılması için taliamt veren başta sayın başbakanımıza,dhmi genl müdrlerimize baş müdr celal özuğur beye,tav yönetmine ve hamdi akın beye sani şener beye,thy genel müdrmze,thy yönetim krl başkn sayın hamdi topçu beye, ve mimarlarımıza,işçilerimize emeği geçenlere candan teşekur ediyorum
  • Daha önce böyle bir yapının AHL ye yapılması şarttı.İnsanlar ilk İstanbula geldiklerinde bu camiinin önündeki yoldan geçerek şehre gidiyorlar.Herkese hayırlı olsun...
  • ÜLKEMİZE ALLAH DÜRÜST YÖNETİCİLER NASİP ETSİN ,İŞ İHTİYACI OLAN GENÇLERE İŞ OLANAĞI,HASTALARIN DERDİNE DERMAN OLACAK HASTAHANELER,YENİ NESİLLER VE BİLGİLİ İNSANLAR YETİŞTİRECEK OKULLAR İÇİN DE PARA HARCANSA ...!

Selçuklu mimarisi kullanılarak TAV grubu tarafından inşaa ettirilen Atatürk Havalimanı’ndaki Hezarfen Ahmet Çelebi Camii yarın hizmete girecek.


2011 yılı Ağustos ayında temeli atılan camiinin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Erdoğan, Mısır seyahati öncesinde yarın sabah saat 09:30’da VIP salonu yolu üzerindeki camiye uğrayarak açılışını gerçekleştirecek. 40 bin civarında çalışan bulunan Atatürk Havalimanı için önemli bir ihtiyaç olan Camii'de aynı anda 2 bin kişi ibadet edebilecek.

Bu arada Atatürk Havalimanı camiine, kendi geliştirdiği kanatlarla Galata Kulesi’nden Doğancılar’a uçan Hezarfen Ahmet Çelebi’nin ismi verildi.

Airporthaber.com

ATATÜRK HAVALİMANI CAMİİ NE ZAMAN AÇILIYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

MU ~ 11 yıl önce
Sayın Mustafa Hocam, Allah sizden de razı olsun İNŞALLAH. Yorumunuz için teşekkür ederim.Amaç ve ihtiyaç belli gerisi bu işin asfalta bölümü ... Tüm müminlere hayırlı OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camiler çoğaldıkça ~ 11 yıl önce
Peygamberimiz ne güzel söylemiş. Camiler çoğaldıkça, sahtekarlık artar ve çöküş başlar. Bunlar Kur!an dininden uzaklaşmadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
değerli yöneticiler ve camii imam hatibi bu camii için cuma namazlarından sonra vatandaşlardan yardım toplamadınızmı'da bu cami'yi sadece tav havalimanları yapmış gibi gösterip kapısına tav havalimanları reklamı yazdırmışsınız merak ettim herkese hayırlı olsun camimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enteresan!! ~ 11 yıl önce
cami vardı ve cami yaptırmakla hacca gitmek diye yorum yapan kişileri çok merak ediyorum tapındıkları bir şey varmı? lütfen emeğe saygılı olun ve bir kez de şükretmeyi bilin.madem kul hakkı diyosun kardeşim bırak git başka yerde çalış hakkını yemeyen yerde! cami vardı ve kapasitesi yetmiyordu.sen hiç dışarda soğukta namaz kıldınmı orda?Allah sizlere hidayet nasip eylesin!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
kul hakkından.hiç bir adem oğlu hesaba çekilmesin.camide,havrada,kilisede bu dünyalık.gıybet yapmayın.hesabını veremezsin.şayet adem oğluysan.??
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Allah kabul etsin; öyle ya kilise açılacak hali yok ya, burası müslüman bir ülke değil mi bir de ne demişler, müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz diye... o yüzden yetmez, her sokağa cami açılmalı ve buralara imam atanmalı ve de hızlı bir kalkınma sağlanmalıdır 84 bin olan cami sayısı 1 milyona 92 bin olan din görevlisi de 1.5 milyona çıkartılmalı ve 11 bakanlığı sollayan ve 1.sırada olan 4.6 milyar liralık -eski hesap 4.6 katrilyon- diyanet bütçesi de 10.5 milyar lira olmalıdır. Bu arada hatırlatayım hemen, Türkiye de 1225 hastane ve 76 bin doktor bulunmaktadır, okul sayımızda 68 bin dir. Sağlık bakanlığı bütçesi de 2.5 milyar liradır. Her 900 kişiye 1 doktor düşerken, her 770 kişiye de 1 din görevlisi düşmektedir. 500 milyar dolarlık borcu, 100 milyar dolarlık ABD, AB ve suud ve arapların sıcacık parası ve 70 milyar dolarlık cari açığı ile yaşayan milletimize hayırlı olmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutlaka ~ 11 yıl önce
Tabiki ihtiyacın olduğu yere cami yapılacaktır. Tepkilerin sebebi son 10 seneki Cumhuriyeti yıpratmaya çalışan , tarihimizi unutturmaya , Mustafa Kemal Atatürk ü ve Kemalizm i yıpratmaya çalışan , batı uygarlıgından ve medeniyetinden bilimden ilimden uzaklaşıp , pis araplara yaklaşıp sözde müslüman kardeşliği yapan , mantar gibi her yere cami dikip , okulları imam hatipe ceviren.. Orduyu yazarı çizeri vatana hizmet edenleri içeri atıp meydanı boş bulduklarını sanan zihniyetedir.. Kız arkdaşını elinden tutup , yanağından öptüğünde hoop aile var kardeşim diyebilcek cesareti bu yobazlara verenleredir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ebru ~ 11 yıl önce
sayın basbakanımız hazır yarın sevap ıslerken bır sevapta ısten atılan ınsanları gerı aldırarak yapabılır hatta daha fazla sevap kazanır.Aylardır ıssız olan onca ınsan var onların duasını alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa coşkun. ~ 11 yıl önce
yorum yapan çok değerli kardeşlerim.. ben camimizin imam hatibiyim. uzun zamandır uğraşıyorduk camimizi yenileyelim diye.. cuma günlerin kar yağmur soğuk altında namaz kılıyorduk.. Allah şahiddir ki bu yapılan mabede burada ihtiyac olmasaydı ilk başta bendeniz karşı çıkardımm .ama çok büyük bir ihtiyaç ve luzum üzerine bu cami yapıldı.. ülkemize açılan bir kapı burası.binlerce insan var çalışan.ibadet edenede etmeyenede biz saygılıyız.ne olur kırıcı olmadan yorumlarınızı yazarsanız bizleri mutlu edersınız eksıklerımızı giderelımm.. tav yaptırmış ahmet mehmet mustafa hoca yaptırmş,önemli değil,önemli olan burada bu hizmeti yapanlara sebep olanlara emek verenler bir teşekkür etmektir.. ben başta bu eserin yapılması için taliamt veren başta sayın başbakanımıza,dhmi genl müdrlerimize baş müdr celal özuğur beye,tav yönetmine ve hamdi akın beye sani şener beye,thy genel müdrmze,thy yönetim krl başkn sayın hamdi topçu beye, ve mimarlarımıza,işçilerimize emeği geçenlere candan teşekur ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALAKALIK ~ 11 yıl önce
YAPMA BE HOCAM!!!
GEÇ BİLE KALINDI ~ 11 yıl önce
Daha önce böyle bir yapının AHL ye yapılması şarttı.İnsanlar ilk İstanbula geldiklerinde bu camiinin önündeki yoldan geçerek şehre gidiyorlar.Herkese hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 11 yıl önce
ÜLKEMİZE ALLAH DÜRÜST YÖNETİCİLER NASİP ETSİN ,İŞ İHTİYACI OLAN GENÇLERE İŞ OLANAĞI,HASTALARIN DERDİNE DERMAN OLACAK HASTAHANELER,YENİ NESİLLER VE BİLGİLİ İNSANLAR YETİŞTİRECEK OKULLAR İÇİN DE PARA HARCANSA ...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okul ~ 11 yıl önce
Ya sanki bu ülkede sadece cami inşa ediliyormuş gibi yazıyorsunuz. Gidin Milli eğitimin sitesine bakın 10 yılda kaç okul kaç derslik yapılmış. Kaç yere kaç hastane yapmışlar araştır. Veya kaç kültür merkezi yapılmış veya tadilattan geçirilmiş... Eskiden bize 3. dünya ülkesi derlerdi. Sadece IST-ANK arasında otobanımız vardı. Şimdi heryer en az duble yol... Biraz araştır. Cami de yapılıyor, hastane de, okul da, baraj da, terminal de yol da....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000