10 Kasım 2010, Çarşamba 14:12:23

ATATÜRK ESENBOĞA HAVALİMANI’NDA ANILDI…

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 72. ölüm yıldönümü nedeni ile Ankara Esenboğa Havalimanı’nda anma töreni düzenlendi.
  • Böyle hassas bir günde TAV Esenboğa Havalimanı'nda duygu dolu bir anma töreni görmek beni çok etkiledi. Bu organizasyonun yapılması demek hala Cumhuriyetimize sahip çıkıldığını ve ATAMIZI asla unutmayacağımızı göstermiştir. Teşekkürler TAV bize bu hassasiyeti yaşattığınız ve her zaman ATAmızın içimizde olduğunu hatırlattığınız için...
  • Ulu öndermiz için Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen anma töreni bizleri gururlandırdı.
  • Çok iyi ve hassasiyetle hazırlanmış bir organizasyondu.
  • Güzel etkinlikler . Lütfen Atatürk büstünü değiştirin Atamıza hiç benzemediğini dün uçağa binmeden önce gördüm üzüldüm
  • Helal olsun TAV'a
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 72. yılı dolayısıyla Ankara Esenboğa Havalimanı’nda çalışanlar ve yolcuların katılımıyla anma töreni düzenlendi. Tören, saat 09.05'te saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve Atatürk'ün nutkunun kendi sesinden dinletilmesiyle sona erdi.

Esenboğa Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü önündeki törene, Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Yılmaz Keleş, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer’in yanı sıra havalimanında faaliyet gösteren diğer kurum ve kuruluşların yetkilileri de katıldı.

Törenin ardından Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu ve beraberindekiler, İç Hatlar Gidiş Terminali'ndeki Atatürk'ün fotoğraf ve portrelerinden oluşan sergiyi gezdi.

TAV Havalimanları Holdinge bağlı olarak havalimanlarında yiyecek içecek hizmeti sunan BTA Catering de yiyecek içecek noktalarında Atatürk'ün sevdiği yemekleri, sevdiği şarkılar eşliğinde bugün müşterilerine sunuyor.

ATATÜRK ESENBOĞA HAVALİMANI’NDA ANILDI…

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle hassas bir günde TAV Esenboğa Havalimanı'nda duygu dolu bir anma töreni görmek beni çok etkiledi. Bu organizasyonun yapılması demek hala Cumhuriyetimize sahip çıkıldığını ve ATAMIZI asla unutmayacağımızı göstermiştir. Teşekkürler TAV bize bu hassasiyeti yaşattığınız ve her zaman ATAmızın içimizde olduğunu hatırlattığınız için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ulu öndermiz için Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen anma töreni bizleri gururlandırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok iyi ve hassasiyetle hazırlanmış bir organizasyondu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güzel etkinlikler . Lütfen Atatürk büstünü değiştirin Atamıza hiç benzemediğini dün uçağa binmeden önce gördüm üzüldüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun TAV'a

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000