03 Ağustos 2012, Cuma 09:01:45

ATAK HELİKOPTERİ UÇUŞ KULÜBÜ'NDE

Zaman Gazetesi Ekonomi Muhabiri Mustafa Gün tarafından hazırlanan ve 2006 yılından bu yana 350 bölümle izleyicisi ile buluşan sektörel havacılık programı Uçuş Keyfi, yayın hayatına Uçuş Kulübü adıyla devam ediyor.
  • isim değişikliği iyi olmamış ama yapacak bişey yok. iyi yayınlar
  • Kac Atak yapilip hizmete girdi bugune kadar? Tai 30 senedir var en azindan 30 tane yapmistir ve ucuyordur diye dusunuyorum.
  • hayırlı olsun diyelim ama eski adı daha güzeldi

Her hafta yenilenen içeriği ile izleyicisinin karşısına çıkan Uçuş Kulübü’nde bu hafta yine birbirinden ilginç konu ve konuklar var.

Yönetmenliğini Özcan Yaşar, sunuculuğunu Zerrin Eren’in yaptığı Programda; Havaş’ın yeşil kuruluş ünvanlı Dalaman Havalimanı’ndaki istasyonu, akrobaside sınır tanımayan havacılık tutkunlarının binlerce metre yükseklikten gerçekleştirdiği nefes kesen sky diving atlayışları, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii şirketi TUSAŞ tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Taktik Keşif  Helikopteri ihtiyacının karşılanması amacıyla planlanan ATAK Helikopter Projesi, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki kültür sanat platformu TAV Galeri’de yer alan Ebru Sergisi ile ABD’nin Olimpiyat Yüzme Milli Takımı’nın, son dönemin popüler şarkısı ‘Call Me Maybe’ eşliğinde hazırladığı eğlenceli klip ekranlara gelecek.

İlginç konu ve konukların yer aldığı Uçuş Kulübü, 4 Ağustos Cumartesi günü saat 13.45’te Kanaltürk’te.

ATAK HELİKOPTERİ UÇUŞ KULÜBÜ'NDE

Yorumlar

isim değişikliği ~ 12 yıl önce
isim değişikliği iyi olmamış ama yapacak bişey yok. iyi yayınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kac tane atak? ~ 12 yıl önce
Kac Atak yapilip hizmete girdi bugune kadar? Tai 30 senedir var en azindan 30 tane yapmistir ve ucuyordur diye dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 12 yıl önce
hayırlı olsun diyelim ama eski adı daha güzeldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000