13 Ocak 2014, Pazartesi 07:33:56

ANKARALILAR TAV PASSPORT'U SEVDİ

TAV’ın, yolcuların zamanını daha ekonomik kullanmasına terminalde katkıda bulunmak ve süreci konfora dönüştürmek üzere hayata geçirdiği TAV Passport Kart’ın üye sayısı Ankara’da bin kişiyi geçti.

Ankaralılar TAV Passport’u en çok Ankara Esenboğa Havalimanı’nın yanı sıra İstanbul Atatürk ve İzmir Adnan Menderes’te de sunduğu öncelik ve ayrıcalıklar nedeniyle tercih ediyor.

TAV Havalimanları’nın bağlı ortağı TAV İşletme Hizmetleri’nin, yolcu talepleri ve saha araştırmalarından yola çıkarak oluşturduğu TAV Passport Kart, Ankara’da bin üye sayısını geçti. Havalimanında her aşamada hız, konfor ve ayrıcalık sağlayan TAV Passport Kart sık seyahat eden Ankaralıların tercihi oldu. Programın gördüğü yoğun ilginin en büyük nedeni özellikle bağlantılı uçuşlarda Ankara Esenboğa dışında İstanbul Atatürk ve İzmir Adnan Menderes’te de ayrıcalıkları Ankaralılarla buluşturması oldu.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan “Havayolu seyahatini karada ayrıcalıklı hale getirmek üzere uzun mesailer harcıyoruz. Özellikle sık seyahat eden misafirlerimizin havalimanında hız ve konfor talebine cevap verdiğimiz hizmetlerimiz yoğun ilgi görüyor. Hizmetlerimizi yıllık bir üyelik paketi içinde sunduğumuz TAV Passport bu özellikleriyle 12.000 in üzerinde üyeye hizmet veriyor. Ankara’daki üye sayımız ise bini aştı. Misafirlerimize yönelik memnuniyet anketlerine göre Ankaralı misafirlerimizin çoğu özellikle yurtdışı uçuşlarında İstanbul aktarmalı olarak seyahat ediyor. TAV Passport Kart ile gerçekleştirdiğimiz işbirlikleri sayesinde ayrıca, bugün üyelerimize 100’den fazla ülkede de havalimanları hizmetlerinde ayrıcalık sağlıyoruz” dedi.

TAV Passport Kart havalimanlarındaki pasaport ve güvenlik noktalarından hızlı geçiş imkânı, ücretsiz otopark ve vale hizmeti, indirimli havalimanı transferi, TAV’ın işlettiği yurtiçi ve yurtdışındaki özel yolcu salonlarına giriş, uçuş kapılarına ring aracıyla ulaşım, yiyecek içecek noktalarında ve duty-free mağazalarında özel indirimlere kadar daha birçok ayrıcalığı barındırıyor. Üyeler bu hizmetlerden beraberlerindeki bir yetişkin ve çocuklarıyla birlikte faydalanabiliyor.

Ankaralı TAV Passport Kart sahiplerinin profili şu şekilde:

• Üyelerin çoğunluğu üst gelir grubundan, erkek ve 30-55 yaş aralığında.
• Kart üyeleri yılda ortalama onbeş kez havayoluyla seyahat ediyor.
• Üye yenileme oranı yüzde 80’nin üzerinde. Sadakat programı çerçevesinde eski üyelere farklı avantajlar sunuluyor.

ANKARALILAR TAV PASSPORT'U SEVDİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000