16 Haziran 2011, Perşembe 15:32:30

ALTI YIL SONRA YENİDEN AHL'DE

Kuveyt’ten İstanbul’a direkt uçuşlar kaldığı yerden tekrar başladı...
  • fotografta çelebiden de kareler görüyorum simalara bravo hala ve hala herşeye rağmen nasıl memnunlartabi konumlar iyi bal kaymak çalışmaya (!) devam... yürü be çelebi kim tutar seni:)
  • Umarım Kuveyt Havayolları'ndan sonra AHL'ye geçmişte uçuşlarını durduran Yemenia, Kenya Airways, Sudan Airways, SAS, CSA, Finnair, Cathay Pacific, Thai, Air China de bir gün geri gelir. Yine umarım ki AHL'ye uçuş planlayan ama sonradan iptal eden TAP, American Airlines, Air Canada'yı da AHL'de görürürz.
  • Hayırlı uğurlu olsun diyelim, varlıklı arapların ülkemize gelmesi son derece iyi bir şey.. Arapların amerikada ve avrupada kendilerine uygulanan 3. sınıf vatandaş muamelesinden dolayı artık son 4 yıldan veri tatile Tr. ye geliyorlar güzel bir şey olumludur.. Araplar para harcar, 5 yıldızlı otelde kalır, yer içer, alışveriş yapar geniş aileden oluşurlar.. Çırağanda kalır, four seasonda kalır, en fakiri hilton veya hyatt regency de kalır, gerisini anlayın.. İstinye parka gider, harcar yer içer gözümle de gördüm. diğer ülkelerden gelenler hikaye onlar sırt çantalarında yatıp kalkıyorlar ekmekle su ile 1 ay yaşarlar..
  • Hostesler güzel de pilotlat otel önü otopark kahyası gibi yahu...Nerede bizim çakı gibi pilotlar nerede bunlar...
  • hostesler güzelmiş
  • tgs de zam heyacanı gittikçe büyüyor tgs yönetimi zamları işçilerle kutlamak için sucuk partisi yapıp işçilerle eğlendi..zamlar işçilere şöyle yansıtılmıştı:..işçi:150..işçişoför:185...yolcuhizmetleri memuru:55tl..eh nediyelim hayırlı olsun..ikramiyeleride sende 4 de çıkarsalar daha iyi olurdu ...
  • Hatayada bekleriz..
2005 yılında bazı nedenlerden dolayı seferlerini durduran Kuveyt Havayolları, 6 yıl sonra Atatürk Havalimanı’na direkt seferlere tekrar başladı.

Haftada karşılıklı üç gün yapılacak seferler düzenlenen törenle kutlandı.

Altı yıl sonra tekrar başlayan seferin ilk yolcularına çiçek ve lokum ikram edilirken karşılama törenine DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Şener Yılmaz, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, Kuveyt Havayolları'na temsilci hizmeti veren ACM şirketinin sahibi Tolga Demirci ve Kuveyt Havayolları CEO’su Hamad A. Latif Al-Falah katıldı.

Törende konuşan TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, “Kuveyt tarihsel bağlarımızın olduğu, bugün de hem ekonomik hem de kültürel ilişkilerimizin gelişerek sürdüğü önemli bir ülke. Dolayısıyla Kuveyt Havayolları’nın havalimanımıza başlattığı direkt seferlerden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı sunduğu hızlı ve kaliteli hizmetle, küresel bir hub olmaya doğru ilerliyor. Yoğun trafiğin olduğu günlerde ortalama 900 uçuş ve 90 bin yolcu havalimanımızdan geçiyor. Yolcularımızı büyüyen Türkiye’nin modern yüzüyle karşılıyoruz” dedi.

Kuveyt Havayolları CEO’su Hamad A. Latif Al-Falah, “İstanbul Atatürk Havalimanı’na 2005’ten bu yana gerçekleştirdiğimiz ilk direkt seferler iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sunacak; biz de bundan dolayı sevinçliyiz. Sunduğumuz ekonomik ve kaliteli alternatiflerle Türkleri Kuveyt’i, Kuveytlileri de Türkiye’yi daha fazla keşfetmeye davet ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından yöneticiler Cakes&Bakes tarafından hazırlanan Kuveyt Havayolları uçağının bulunduğu pastayı kestiler.

Karşılıklı seferlerin Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftada üç gün gerçekleştirileceği belirtilirken, Kuwait Airways Holiday Office, turizm ofisleri vasıtasıyla uçak biletlerinin yanı sıra otel rezervasyonu, araba kiralama, tatil programları gibi hizmetler de sunuyor. Kuveyt Havayolları’nın Türkiye temsilciliğini AiRep Havacılık ve Turizm üstleniyor. Türkiye temcilciliğini ise Air Charter Market (ACM) yapıyor.





















ALTI YIL SONRA YENİDEN AHL'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
fotografta çelebiden de kareler görüyorum simalara bravo hala ve hala herşeye rağmen nasıl memnunlartabi konumlar iyi bal kaymak çalışmaya (!) devam... yürü be çelebi kim tutar seni:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umarım Kuveyt Havayolları'ndan sonra AHL'ye geçmişte uçuşlarını durduran Yemenia, Kenya Airways, Sudan Airways, SAS, CSA, Finnair, Cathay Pacific, Thai, Air China de bir gün geri gelir. Yine umarım ki AHL'ye uçuş planlayan ama sonradan iptal eden TAP, American Airlines, Air Canada'yı da AHL'de görürürz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun diyelim, varlıklı arapların ülkemize gelmesi son derece iyi bir şey.. Arapların amerikada ve avrupada kendilerine uygulanan 3. sınıf vatandaş muamelesinden dolayı artık son 4 yıldan veri tatile Tr. ye geliyorlar güzel bir şey olumludur.. Araplar para harcar, 5 yıldızlı otelde kalır, yer içer, alışveriş yapar geniş aileden oluşurlar.. Çırağanda kalır, four seasonda kalır, en fakiri hilton veya hyatt regency de kalır, gerisini anlayın.. İstinye parka gider, harcar yer içer gözümle de gördüm. diğer ülkelerden gelenler hikaye onlar sırt çantalarında yatıp kalkıyorlar ekmekle su ile 1 ay yaşarlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hostesler güzel de pilotlat otel önü otopark kahyası gibi yahu...Nerede bizim çakı gibi pilotlar nerede bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hostesler güzelmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tgs de zam heyacanı gittikçe büyüyor tgs yönetimi zamları işçilerle kutlamak için sucuk partisi yapıp işçilerle eğlendi..zamlar işçilere şöyle yansıtılmıştı:..işçi:150..işçişoför:185...yolcuhizmetleri memuru:55tl..eh nediyelim hayırlı olsun..ikramiyeleride sende 4 de çıkarsalar daha iyi olurdu ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hatayada bekleriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000