11 Mayıs 2010, Salı 14:22:59

AHL'YE YÜKSEK ÖVGÜ

TAV Havalimanları Holding, havacılık sektörünün takip ettiği ve büyük önem verdiği dünya havacılık sektörünün en itibarlı forumlarından 16. Dünya Güzergâh Geliştirme Forumu’nda (Routes), İstanbul Atatürk Havalimanı ile “ Yüksek Övgüye Değer Ödülü”ne layık görüldü.
  • Siz neden uçakla seyahat ediyorsunuz anlayamadım ? Bence otobüsleri tercih edin. Otogarda bütün firmaların yazıhaneleri ortada. Kaybolma şansınız sıfır. İyi yolculuklar.
  • doğru ne ödülüymüş bu dünyanın en gecikmeli havaalanı ünvanına sahip AHL ye birde başka ödülmü vermişler. Hemde bomboş oturan diğer iki havalimanıyla birlikte(esb-adb) valla ne kombinasyon ama olmayan pazarlamaya ödül aslında başarı budur işte yapılmayan şe ödül almak ben kutluyorum.....
  • ne ödülü olcak en beceriksiz yolcu ödülünü size vermisler hamfendi,siz kesin bir bayansinizdir neon isiklarla tabela beklediginize göre ve dünyanin en basit havalimanlarindan biri olan atatürk havalimaninda kayboldugunuz icin
  • Kaç yolcu terminale girmeden önce check-in yapacağı kontuarı biliyor ki dışarıya tabela koyulsun, içerdeki monitörde yazan koca check-in adasını bulamayan yolcularımız var.. bence havalimanının kapısına kadar gelsinler yeter, ondan sonra kime sorsan gösterir ;)
  • Bu yorumu yapanın bir erkek olabileceğine inanmıyorum :) Bence bayandır.
  • Cok haklısınız o kadar kotu bir havalimanı ki sizi taksiden iner inmez karsılamamıslar, hemen indiginiz yere kocaman renkli neonlarla nereden check-in yaptiginizi yansitmamislar, valizlerinizi ellerinizden alip siz daha kapidan girmeden butun islemlerinizi bitirmemisler, siz zahmet etmeyin aman diye ucagın kapisini ozellikle ogrenip onu alanın her yerine sizin gorebilceginiz sekilde yazmamislar!!! kardesim şaka mısın sen, bi taksiden inip yolunu bulamıyorsun, muhtemelen elindeki valizle en fazla 1,5 dakika yürüyorsun terminalin diğer tarafına ve çıkardıgın sonuç havalimanı kötü!! Bence kötü olsan sensin dostum...
  • Bence siz bir daha havalimanına gelmeyin. Bu havalimanında yolunuzu bilemiyorsanız taksici nasıl bilsin ? Problem havalimanında değil... Kimde mi ? Bilmem... Taksici de sanırım.
  • Kendi beceriksizliklerini ve bilmezliklerini her zaman başka bir şeye bahane eden insanlar oldugu sürece tabi ki yapılan güzel ve iyi işler saygı görmez... siz kötülemeye devam edein arkadaşım, aman suçu kendinizde aramayın...
  • Taksi ile AHL ye geldim, dışarıda hangi kontuarın nerede olduğunu gösteren ışıklı levhalar olmadığı için taksici beni yolun sonunda indirdi. İçeri girence de gideceğim kontuarın tam aksi yönde olduğunu gördüm ve elimde valizlerle boydan boya geri yürüdüm. Bu ödülleri ne kolay dağıtıyorlar!
Fransa’nın Toulouse kentinde 9-11 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 16.sı gerçekleştirilen “Dünya Güzergâh Geliştirme Forumu Routes”ta, hava yolu şirketlerinin seçimi ile belirlenen Havalimanı Pazarlama Ödülleri, bu yıl 11. kez sahiplerini buldu. 280 havalimanının oylandığı ve pazarlama faaliyetlerinde hava yolu şirketleri üzerinde olumlu izlenim bırakan ve yine hava yollarının gelişim planlamasında olumlu etki yaratan havalimanlarının ödüllendirildiği yarışmada, TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı Güney Avrupa Bölgesi kapsamında ilk dördün içinde yer aldı. Coğrafi kategoriye göre belirlenen ödüllerde İstanbul Atatürk Havalimanı, Güney Avrupa Bölgesi’nde “Yüksek Övgüye Değer Ödülü”ne layık görüldü.

TAV Havalimanları İş Geliştirme Direktörü Serkan KaptanÖdülle ilgili olarak, TAV Havalimanları Holding İş Geliştirme Direktörü Serkan Kaptan, her yıl gerçekleştirilen ve büyük bir rekabetin yaşandığı yarışmada, İstanbul Atatürk Havalimanı ile pek çok Avrupa kentinin havalimanını geride bıraktıklarını belirterek, bu başarının havalimanı tanıtım ve pazarlamasındaki doğru stratejinin bir göstergesi olduğuna dikkat çekti. Kaptan, Türkiye’de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin de katkıları ile sistemli ve farklı pazarlama faaliyetleri ile hava yollarına yeni ve cazip uçuş noktaları sunduklarını vurguladı.

Ticari faaliyetlerde Amerika’dan Asya’ya tüm kıtalarda hava yollarına ayrım yapmaksızın çağrıda bulunduklarını belirten Kaptan, “ Yaşanan krize rağmen Atatürk Havalimanı’nın 2008-2009 yılları karşılaştırıldığında yolcu sayısı yüzde 4 artarak, yaklaşık 29,8 milyona ulaşmıştır. Bu senenin ilk dört ayında da yüzde 13’lük bir artış gözüküyor ve bu sayının daha da artacağına inanıyoruz. Atatürk Havalimanı’nın ticari pazarlaması ile ülke ekonomisine katkıda bulunurken, aynı zamanda İstanbul’un ve Türkiye’nin tanıtımı için de özel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu sayede ülke tanıtımı adına da sorumluluk üstleniyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını alıyor olmak bizler için hem bir gurur hem de ayrı bir motivasyon kaynağı olurken, daha büyük başarılar kazanma yolunda bizlere güç veriyor” dedi.

16. Dünya Güzergâh Geliştirme Forumu Routes, yaklaşık 300 havalimanı, 80 hava yolu ve yüzlerce ülkeden turizm ve ekonomi çevrelerini buluşturdu. 30’un üzerinde yazılı ve görsel medya kuruluşunun da temsil edildiği fuarda, katılımcılar arasında planlanan 15 bin kadar bire bir görüşme ile en yeni destinasyonlar sergileniyor, havacılıkta son trendler tartışılıyor ve sektörde yeni iş fırsatları yaratılmaya çalışılıyor.

TAV Havalimanları 2010 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı işletmesi ile dünyanın en prestijli iş ve yaşam dergisi Monocle’ın, “En İyi 50 Seyahat Merkezi” listesinde Transit Uçuşların Cazibe Merkezi” olarak yer almış, İngiltere merkezli araştırma grubu Skytrax tarafından yapılan araştırmalar sonucunda da Atatürk Havalimanı, Güney Avrupa’nın “En İyi Havalimanı” seçilmişti. Ayrıca havacılık sektörünün en iyilerinin belirlendiği Emerging Markets Airport Awards’da TAV Havalimanları “En iyi havalimanı işletmecisi” seçilmiş ve TAV Havalimanları’nın işlettiği Gürcistan’ın Tiflis ve Tunus’un Monastir Habib Bourguiba Uluslararası Havalimanları da kendi bölgelerinin “en iyi”leri olarak belirlenmişti.
AHL'YE YÜKSEK ÖVGÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Siz neden uçakla seyahat ediyorsunuz anlayamadım ? Bence otobüsleri tercih edin. Otogarda bütün firmaların yazıhaneleri ortada. Kaybolma şansınız sıfır. İyi yolculuklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doğru ne ödülüymüş bu dünyanın en gecikmeli havaalanı ünvanına sahip AHL ye birde başka ödülmü vermişler. Hemde bomboş oturan diğer iki havalimanıyla birlikte(esb-adb) valla ne kombinasyon ama olmayan pazarlamaya ödül aslında başarı budur işte yapılmayan şe ödül almak ben kutluyorum.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne ödülü olcak en beceriksiz yolcu ödülünü size vermisler hamfendi,siz kesin bir bayansinizdir neon isiklarla tabela beklediginize göre ve dünyanin en basit havalimanlarindan biri olan atatürk havalimaninda kayboldugunuz icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kaç yolcu terminale girmeden önce check-in yapacağı kontuarı biliyor ki dışarıya tabela koyulsun, içerdeki monitörde yazan koca check-in adasını bulamayan yolcularımız var.. bence havalimanının kapısına kadar gelsinler yeter, ondan sonra kime sorsan gösterir ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yorumu yapanın bir erkek olabileceğine inanmıyorum :) Bence bayandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cok haklısınız o kadar kotu bir havalimanı ki sizi taksiden iner inmez karsılamamıslar, hemen indiginiz yere kocaman renkli neonlarla nereden check-in yaptiginizi yansitmamislar, valizlerinizi ellerinizden alip siz daha kapidan girmeden butun islemlerinizi bitirmemisler, siz zahmet etmeyin aman diye ucagın kapisini ozellikle ogrenip onu alanın her yerine sizin gorebilceginiz sekilde yazmamislar!!! kardesim şaka mısın sen, bi taksiden inip yolunu bulamıyorsun, muhtemelen elindeki valizle en fazla 1,5 dakika yürüyorsun terminalin diğer tarafına ve çıkardıgın sonuç havalimanı kötü!! Bence kötü olsan sensin dostum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence siz bir daha havalimanına gelmeyin. Bu havalimanında yolunuzu bilemiyorsanız taksici nasıl bilsin ? Problem havalimanında değil... Kimde mi ? Bilmem... Taksici de sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kendi beceriksizliklerini ve bilmezliklerini her zaman başka bir şeye bahane eden insanlar oldugu sürece tabi ki yapılan güzel ve iyi işler saygı görmez... siz kötülemeye devam edein arkadaşım, aman suçu kendinizde aramayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Taksi ile AHL ye geldim, dışarıda hangi kontuarın nerede olduğunu gösteren ışıklı levhalar olmadığı için taksici beni yolun sonunda indirdi. İçeri girence de gideceğim kontuarın tam aksi yönde olduğunu gördüm ve elimde valizlerle boydan boya geri yürüdüm. Bu ödülleri ne kolay dağıtıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000