14 Eylül 2013, Cumartesi 11:55:14

AHL'YE YENİ YOLCU GİRİŞİ YAPILACAK

Her geçen gün rekor sayıda uçuş trafiğini artıran İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yeni bir yolcu girişi yapılıyor.
  • Adana havalimanini bilenler gozunde canlandirabilieler. Gecmis bir bayramda ,Check in acildiginda terminalin onunde olmama ragmen. Tek Giris guvenlik kontrolununden gecmek için o kadar cok bekledik ki, sonunda bir cok yolcu ucasumuzu kacırdık. Ve komiktir, o gün aksama kadar havalimanında baska bir ucus yoktu. Bir cok ucus saatlere planlanmıs. Lakin havalimanının altyapısı buna yeterli değil. Sonuc olarak Adana ya bir yolcu giriş kapısı eklenirse faydalı olacaktır.
  • TAV'in super egolu yoneticileri gelisdeki Gumruk Salonunda biriken, saatlerce kuyruklarda bekleyen ve Turkiye'ye geldiklerine geleceklerine pisman olan, sayilari hergun binlerce kisi artan memnuniyetsiz konuklar icinde kaba etlerini sandalyelerinden kaldirsa!
  • ahl'nin acilisindan 13 sene sonra mi yeni bir giris yapmak akliniza geldi ??? yillarca insanlari balik istif tek bir kapidan alana soktunuz tek bir yuruyen merdivenden transit dis hatlara gecis yaptirdiniz bir de surdan burdan odul aliyoruz bilmem ne diye ovunuyorsunuz !!!
  • Hele şükür.. Açıldığı günden beri göze çarpan bir tasarım hatası giderilmiş oluyor.. Neden bu kadar geç kalındığını sorgulamak lazım aslında.. Bizim gibi havaalanını sadece yolcu olarak kullananlar bile kendi aramızda defalarca konuşmuşuzdur.. 205'den pasaport girişine kadar o kadar uzun bir yolu milyonlarca yolcuya yürütmenin hiç bir mantığı yoktu.. Enerji israfıydı.. Zaman israfıydı.. Mimarın acemiliği, iş bilmezliği olarak değerlendirirdik kendi aramızda konuşurken.. ''Otobüsle getirilen yolcuyu nereden terminale sokmalıyım'' diye bir çocuğa sorsanız, size ''Pasaport girişlerine en yakın noktada'' cevabını verebilirdi.. Geçen yıllara yazık.. Kapanmasına üç dört yıl kala akla gelmesi inanılır gibi değil.. Görgü - bilgi eksikliğimize işaret ediyor.. Saygılarımla..
  • 300-500 anlamam. Ahmet Mehmet dinlemem.

Dünyanın önemli havalimanı işletmecilerinden TAV Havalimanları, Atatürk Havalimanı'nda yeni bir yolcu girişi yapmaya karar verdi.

Çalışmalarına başlanan yolcu girişi, açığa park eden uçak yolcularını kapsıyor. Daha önce 205 numaralı körüğün köprüsüyle tek giriş olarak dış hatlara giriş yapan yolcular artık yapılan yeni girişle dış hatlara girebilecek.

Açığa park edilen uçakların yolcuları, dış hatlara giriş yapmak için 220 numaralı körüğün bulunduğu kısıma yapılacak girişle terminale giriş yapabilecek.

©AirportHaber

AHL'YE YENİ YOLCU GİRİŞİ YAPILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Adana ~ 11 yıl önce
Adana havalimanini bilenler gozunde canlandirabilieler. Gecmis bir bayramda ,Check in acildiginda terminalin onunde olmama ragmen. Tek Giris guvenlik kontrolununden gecmek için o kadar cok bekledik ki, sonunda bir cok yolcu ucasumuzu kacırdık. Ve komiktir, o gün aksama kadar havalimanında baska bir ucus yoktu. Bir cok ucus saatlere planlanmıs. Lakin havalimanının altyapısı buna yeterli değil. Sonuc olarak Adana ya bir yolcu giriş kapısı eklenirse faydalı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
TAV'in super egolu yoneticileri gelisdeki Gumruk Salonunda biriken, saatlerce kuyruklarda bekleyen ve Turkiye'ye geldiklerine geleceklerine pisman olan, sayilari hergun binlerce kisi artan memnuniyetsiz konuklar icinde kaba etlerini sandalyelerinden kaldirsa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap.. ~ 11 yıl önce
Şunu unutma arkadaşım.. TAV, halkla ilişkiler konusunda ülkemizin en başarılı şirketidir. İnanmayan havaalanı Kalkış - Varış bilgilerine WEB sitelerinden baksın.. Ne kadar çağdışı kaldığını görsün.. Ama haklarında bir eleştiriniz varsa duyurmakta zorlanırsınız.. Dedim ya halkla ilişkilerde başarıları büyük.. Yazarları hoş tut.. Eleştiri çıkmasın.. Yola devam..
palavra !!! ~ 11 yıl önce
ahl'nin acilisindan 13 sene sonra mi yeni bir giris yapmak akliniza geldi ??? yillarca insanlari balik istif tek bir kapidan alana soktunuz tek bir yuruyen merdivenden transit dis hatlara gecis yaptirdiniz bir de surdan burdan odul aliyoruz bilmem ne diye ovunuyorsunuz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu.. ~ 11 yıl önce
Hele şükür.. Açıldığı günden beri göze çarpan bir tasarım hatası giderilmiş oluyor.. Neden bu kadar geç kalındığını sorgulamak lazım aslında.. Bizim gibi havaalanını sadece yolcu olarak kullananlar bile kendi aramızda defalarca konuşmuşuzdur.. 205'den pasaport girişine kadar o kadar uzun bir yolu milyonlarca yolcuya yürütmenin hiç bir mantığı yoktu.. Enerji israfıydı.. Zaman israfıydı.. Mimarın acemiliği, iş bilmezliği olarak değerlendirirdik kendi aramızda konuşurken.. ''Otobüsle getirilen yolcuyu nereden terminale sokmalıyım'' diye bir çocuğa sorsanız, size ''Pasaport girişlerine en yakın noktada'' cevabını verebilirdi.. Geçen yıllara yazık.. Kapanmasına üç dört yıl kala akla gelmesi inanılır gibi değil.. Görgü - bilgi eksikliğimize işaret ediyor.. Saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
300-500 anlamam. Ahmet Mehmet dinlemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000