02 Ekim 2010, Cumartesi 08:40:31

AHL'ye yeni sigara odası geliyor...

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne yapılan yeni sigara odasıyla birlikte sigara içme alan sayısı ikiye çıkartılıyor.
  • bu konuda geç bile kalındı. istanbul atatürk havalimanına her gittiğimde illa bir kez aklıma geliyor. 2007 yılında kanada'daydım. orada halihazırda bir sigara odası vardı. bu gerçekten gerekli bir şey. düşünüp uygulamaya koyanları tebrik ederim. saygılarımla çelebi/ops-e
  • Ne kadar zavallı ve bilinçsizce yazılmış bir yazı. Uygar ülkelerde yomuş. Sanırım sen arabistandan başka bir yere gitmemişin.(Orada herşey yasak) Dünyanın bütün gelişmiş ülkelerinde sigara içme yeri var. Bağnazlar ve geri kafalılar öğrensin. Esas yuh zavallı düşünmeden yazı yazanlara.
  • Gordugum en genis ve konforlu sigara odasi az gelismis !!!! Japonyanin Osaka havalimanindaydi.
  • FRANSA,İSPANYA,ALMANYA,JAPONYA,SİNGAPUR,HOLLANDA,ÇİN HALK CUMHURİYETİ, vs vs vs liste uzar da gider.gelişmiş toplum herkesin birbirine saygılı oldugu toplumdur.ve baskalarına hakaret eden insanların o toplumda yerleri yoktur.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • yuh diyen kişi asıl sana yazıklar olsun sen kimsinde içen insanlar hakkında bu şekilde yuh muh densiz diye konuşabiliyosun.cahilliğinin ve eksikliğinde konuşmanla ortaya çıkıyor dünyanın heryerinde en medeni ülkelerde dahil heryerde sigara içilebilir odalar vardır bunu böyle bil.ayrıca medeniyeti hangi ülkeler belirliyo neye göre biz medeni bir ülke değiliz.ben söylim o medeniyet özentisi senin gibi insanlar bilsinler, türkiye gayet medeni ve çağaş bir ülkedir.eğer beğenmiyorsan git o medeni ülkede yaşa.tabi seni alırlarmı bilmem bu medeniyetsizlik algısı türkiyede senin gibi insanların varlığı nedeniyle oluşuyo.senin gibi medeniyetsizler yüzünden medeniyetsizlik damgası yiyoruz .bence önce kendini düzelt ve empati nedemek bir öğren densiz.
  • Öncelikle sigara içen için zaruri bir ihtiyaçtır. Sen içmiyor olabilirsin ama içene de yuh diyemezsin. Bu empati yokluğunu gösterir. Eminim sigaraya tavrı bu olanın hayatın başka alanlarında da empati yetisi yoktur.
  • bakın başka yerlerdeki ve kurumlardaki sigara yasağına bişey demiyorum ama havaalanlarında mutlaka sigara içilebilecek bir gaz odası olmalı.eğer bu yasak gerçekten doğru uygulanıyor olsa idi giden yolcu kapısının önüne de o küllükler konulamazdı çünkü orasıda kamusal alandır ve oradada hiçbir şekilde sigara içilemez aksini kimse idda edemez.
  • "Gelişmiş ülkelerde yok" diyenler sallıyorlar. Roma Fiumicino örneğine bakın lütfen. 40 kişi sigara içiyordu,duman yoktu ve sigara kokmuyordu.Üstelik bir sigara üreticisi masrafını üstlenmişti. S.Kadak
  • Geçen ay Hamburg'a uçtum akraba ziyareti için. Dönüşte kapımızda uçağa alınmayı beklerken minik bir gaz odası gördüm. Tam bekleme salonunun ortasındaydı. Demek ki gelişmiş ülkelerde de olabiliyormuş... Bilip bilmeden üfürmeyin. Ben sigara içmiyorum bu arada. Ama içenin hakkına karışamazsınız.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki arındırılmış salonda bulunan BTA'ya ait SKY Restaurant'ın terasında geçtiğimiz yıl kanunlara uygun olarak sigara içilebilir bir alan açılmıştı.

TAV bu sefer de Dış Hatlar Terminali’nde pasaport geçişi öncesi sigara içme alanı oluşturuluyor. Yeni yapılacak alanda yolcu olmayanlarında yararlanabileceği öğrenildi.

Yapımı devam eden yeni sigara içme alanının iki hafta içinde hizmete açılacağı belirtildi.

AHL'ye yeni sigara odası geliyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu konuda geç bile kalındı. istanbul atatürk havalimanına her gittiğimde illa bir kez aklıma geliyor. 2007 yılında kanada'daydım. orada halihazırda bir sigara odası vardı. bu gerçekten gerekli bir şey. düşünüp uygulamaya koyanları tebrik ederim. saygılarımla çelebi/ops-e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne kadar zavallı ve bilinçsizce yazılmış bir yazı. Uygar ülkelerde yomuş. Sanırım sen arabistandan başka bir yere gitmemişin.(Orada herşey yasak) Dünyanın bütün gelişmiş ülkelerinde sigara içme yeri var. Bağnazlar ve geri kafalılar öğrensin. Esas yuh zavallı düşünmeden yazı yazanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gordugum en genis ve konforlu sigara odasi az gelismis !!!! Japonyanin Osaka havalimanindaydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
FRANSA,İSPANYA,ALMANYA,JAPONYA,SİNGAPUR,HOLLANDA,ÇİN HALK CUMHURİYETİ, vs vs vs liste uzar da gider.gelişmiş toplum herkesin birbirine saygılı oldugu toplumdur.ve baskalarına hakaret eden insanların o toplumda yerleri yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yuh diyen kişi asıl sana yazıklar olsun sen kimsinde içen insanlar hakkında bu şekilde yuh muh densiz diye konuşabiliyosun.cahilliğinin ve eksikliğinde konuşmanla ortaya çıkıyor dünyanın heryerinde en medeni ülkelerde dahil heryerde sigara içilebilir odalar vardır bunu böyle bil.ayrıca medeniyeti hangi ülkeler belirliyo neye göre biz medeni bir ülke değiliz.ben söylim o medeniyet özentisi senin gibi insanlar bilsinler, türkiye gayet medeni ve çağaş bir ülkedir.eğer beğenmiyorsan git o medeni ülkede yaşa.tabi seni alırlarmı bilmem bu medeniyetsizlik algısı türkiyede senin gibi insanların varlığı nedeniyle oluşuyo.senin gibi medeniyetsizler yüzünden medeniyetsizlik damgası yiyoruz .bence önce kendini düzelt ve empati nedemek bir öğren densiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle sigara içen için zaruri bir ihtiyaçtır. Sen içmiyor olabilirsin ama içene de yuh diyemezsin. Bu empati yokluğunu gösterir. Eminim sigaraya tavrı bu olanın hayatın başka alanlarında da empati yetisi yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bakın başka yerlerdeki ve kurumlardaki sigara yasağına bişey demiyorum ama havaalanlarında mutlaka sigara içilebilecek bir gaz odası olmalı.eğer bu yasak gerçekten doğru uygulanıyor olsa idi giden yolcu kapısının önüne de o küllükler konulamazdı çünkü orasıda kamusal alandır ve oradada hiçbir şekilde sigara içilemez aksini kimse idda edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Gelişmiş ülkelerde yok" diyenler sallıyorlar. Roma Fiumicino örneğine bakın lütfen. 40 kişi sigara içiyordu,duman yoktu ve sigara kokmuyordu.Üstelik bir sigara üreticisi masrafını üstlenmişti. S.Kadak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçen ay Hamburg'a uçtum akraba ziyareti için. Dönüşte kapımızda uçağa alınmayı beklerken minik bir gaz odası gördüm. Tam bekleme salonunun ortasındaydı. Demek ki gelişmiş ülkelerde de olabiliyormuş... Bilip bilmeden üfürmeyin. Ben sigara içmiyorum bu arada. Ama içenin hakkına karışamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000