04 Haziran 2009, Perşembe 15:09:55

AHL'nin yeni konuğu: Gürcistan

TAV Havalimanları Holding’in kültür ve sanata destek vermek amacıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’nda açtığı TAV Galeri, Türkiye’nin sınır komşusu “Gürcistan”ı konuk ediyor.

TAV Havalimanları Holding’in işlettiği Tiflis ve Batum Uluslararası Havalimanları’nın bulunduğu Gürcistan’ın birbirinden renkli karelerinden oluşan fotoğraf sergisinin açılışı, Gürcistan Hükümeti’nden Ekonomi Geliştirme Bakanı Lasha Zchvania, Turizm Departmanı Başkanı Petre Kankava, Gürcistan Konsolosu Zviad Kvachantiradze, İstanbul Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş ve TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener tarafından yapıldı. Açılışta, Gürcistan Ulusal Halk Oyunları Gösterisi, beğeniyle izlendi.

TAV Havalimanları Holding’in kültür ve sanata destek vermek amacıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’nda açtığı “TAV Galeri”, Türkiye’nin sınır komşusu Gürcistan’ın birbirinden renkli fotoğraflarını sanatseverlerle buluşturuyor. Gürcistan Hükümeti’nden, Ekonomi Geliştirme Bakanı Lasha Zchvania, Turizm Departmanı Başkanı Petre Kankava ve Gürcistan Konsolosu Zviad Kvachantiradze yanı sıra İstanbul Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş, TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener’in katılımıyla 4 Haziran 2009, Perşembe günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki TAV Galeri’de açılışı gerçekleştirilen “Gürcistan” Fotoğrafları Sergisi, Gürcistan’ın turistik ve gelişmiş yüzünü tanıtan 70 fotoğraftan oluşuyor.

Açılışta konuşan Gürcistan Ekonomi Geliştirme Bakanı Lasha Zchvania, “Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Atatürk Havalimanı’nda böyle bir sergiyi açmak Gürcistan Turizm’ine büyük katkı sağlayacaktır. Bu serginin açılışında bizlere destek veren TAV Havalimanları Holding’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kültür ve sanata destek vermek amacıyla yapılan projelerin ülkeler arasındaki iletişimi kuvvetlendirerek, Türkiye turizminin ivme kazanması adına önemli adımlar olduğuna dikkati çeken TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, “TAV Havalimanları olarak, havalimanlarını kültürel ve sosyal etkinliklerle, daha keyifli bir hale getirmeyi amaçladık. Bu kapsamda günlük hayatın getirdiği hızda soluklanma alanı yaratmak için oluşturduğumuz ‘TAV Galeri’de,  ‘Gürcistan’ fotoğraflarını sanatseverlerin beğenisine sunduk” dedi

Bir ay boyunca İstanbul Atatürk Havalimanı “TAV Galeri”de sergilenecek, “Gürcistan” Fotoğrafları Sergisi, Gürcistan Turizm Departmanı ve Gürcistan Adjara Bölgesi Turizm Departmanı’nın katkılarıyla hazırlandı. Sergi, önümüzdeki günlerde İzmir Adnan Menderes ve Ankara Esenboğa Havalimanları’nda da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

AHL'nin yeni konuğu: Gürcistan

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000