24 Temmuz 2011, Pazar 11:17:48

AHL'NİN ÜÇÜNCÜ SİGARA SALONU AÇILDI

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Gidiş Katı’nda sigara içme odası açıldı.
  • havaalanından sigara nerden alırım yabanci malbora
  • Sabiha gokcen de sigara icilecek bir yer var mi
  • yahu herkez ofisinde içiyor... gidip gerçekten kontrol eden var mı ki.. tav göz yumuyor... bu da sade vatandaş içindir..
  • Fiumicino havaalanında kaç katta 1 tane sigara odası yapmışlar , AHL deki hizmet bence gayet güzel ( sigara iyi / kötü farklı bir olay ) sigara içen insanın uzun müddet içmediği zaman ne kadar stresse girdiği içenlerin malumudur.O kişilerede bence saygı gerekir.
  • gerek vardı/yoktu iyi bir çalışma .... yolcu otobüsüne binmeden, b kapısı hava tarafında yakıt istasyonu etrafında, e kapısı genel havacılık terminali hava tarafında, bagaj işlem sahalarında da zaten içiliyor...hatta dışhatlar bagaj işlem çıkışında yer bile yapılmış( hava tarafı geçer bu alan )ama terminal alanı görmezlikten geliniyor..kulube bile yapılmış. yukarıdan yolcu net görebiliyor...sigara zararlı...
  • yeri ve manzarası gayet güzelmiş. İçmesem de o dumana katlanıp gidesim geldi
  • insanın sigaraya başlayası geliyor tekrardan, bu manzara keyfi için...
2008 yılında yürürlüğe giren 4207 sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanun ile kapalı alanlarda sigara içilme yasağının getirilmesinin ardından, 2009 yılında Atatürk Havalimanı işletmecisi TAV, yolcuların dışarıya çıkmadan sigara içebilecekleri odaları hizmete sokmuştu.

Dış Hatlar’da transit yolcuların sigara içebilmeleri için Gümrüklü Saha’ya 70 metrekarelik bir sigara salonu inşa eden şirket, bir sene sonra ikinci bir sigara salonunu da Dış Hatlar Terminali Yemekhane katında inşa etmişti.

Dış Hatlar’dan sonra İç Hatlar’dan uçan sigara tiryakilerinide düşünen havalimanı işletmecisi, yolcuların uçağa binmeden önce sigara içebilecekleri bir alan hazırladı.

İç Hatlar’da güvenlik kontrolünden geçtikten sonra Asma Kat olarak bilinen alana apron manzaralı bir sigara salonu inşa eden TAV, Sigara içme yasağının başladığı 2,5 senelik bir sürenin ardından İç Hat yolcularının da dışarıya çıkmadan sigara içebilecekleri salonu hizmete sokmuş oldu.

İŞTE İÇ HATLAR’DA AÇILAN YENİ SİGARA SALONU









©AirportHaber.com
AHL'NİN ÜÇÜNCÜ SİGARA SALONU AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ali ~ 8 yıl önce
havaalanından sigara nerden alırım yabanci malbora

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arttt ~ 9 yıl önce
Sabiha gokcen de sigara icilecek bir yer var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yahu herkez ofisinde içiyor... gidip gerçekten kontrol eden var mı ki.. tav göz yumuyor... bu da sade vatandaş içindir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fiumicino havaalanında kaç katta 1 tane sigara odası yapmışlar , AHL deki hizmet bence gayet güzel ( sigara iyi / kötü farklı bir olay ) sigara içen insanın uzun müddet içmediği zaman ne kadar stresse girdiği içenlerin malumudur.O kişilerede bence saygı gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gerek vardı/yoktu iyi bir çalışma .... yolcu otobüsüne binmeden, b kapısı hava tarafında yakıt istasyonu etrafında, e kapısı genel havacılık terminali hava tarafında, bagaj işlem sahalarında da zaten içiliyor...hatta dışhatlar bagaj işlem çıkışında yer bile yapılmış( hava tarafı geçer bu alan )ama terminal alanı görmezlikten geliniyor..kulube bile yapılmış. yukarıdan yolcu net görebiliyor...sigara zararlı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeri ve manzarası gayet güzelmiş. İçmesem de o dumana katlanıp gidesim geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
insanın sigaraya başlayası geliyor tekrardan, bu manzara keyfi için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000