30 Mart 2010, Salı 11:33:48

AHL'de uçuş saatini beklerken kalp krizi geçirdi!

Atatürk Havalimanı’nda transit yolcu olarak beklerken kriz geçiren Nijeryalı Abioye Ashabi Oseni, sağlık ekipleri tarafından hayata döndürüldü. Hastaneye kaldırılan Oseni’nin kalbi 2 kez de bindirildiği ambulansta durdu. Nijeryalı yolcu, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Nijeryalı Abioye Ashabi Oseni, Brezilya’nın Sao Paolo kentinden ülkesi Nijerya’ya direk uçak olmadığı için önce THY’nin tarifeli uçağıyla dün akşam 18.00’de İstanbul’a geldi. Buradan ülkesine gidecek olan 45 yaşındaki Oseni’nin, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar transit yolcu salonunda bugün 15.20’de, İstanbul-Lagos seferini yapacak olan tarifeli uçağı beklediği esnada fenalaştığı diğer yolcular tarafından fark edildi. İlk müdahaleyi olay yerine çağrılan sağlık görevlileri yaptı. Fenalaşan Nijeryalı yolcunun önce sara krizi geçirdiği ardından da kalbinin durduğu anlaşıldı. Terminal içinde diğer yolcuların endişeli bakışları altında, Abioye Ashabi Oseni'ye, uzun süre kalp masajı yapıldı. Kalbi tekrar atmaya başlayan ve bu arada aralıksız olarak oksijen verilen Nijeryalı Oseni sedyeyle ambulansa taşındı.

AMBULANSTA DA İKİ KEZ HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

Yeşilköy İnternational Hospital’a kaldırılan Abioye Ashabi Oseni’nin bu kez de ambulans içinde kalbi üst üste iki kere daha durdu ve her ikisinde de hayata geri döndürüldü. Acil serviste yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Nijeryalı'nın, hayati tehlikesi devam ediyor.

öte yandan Atatürk Havalimanı TAV Terminal İşletme Müdürlüğü yetkilileri tarafından konuyla ilgili olarak Nijerya’nın Ankara Büyükelçiliği’nin arandığı ve yetkililere bilgi verildiği belirtildi.

AHL'de uçuş saatini beklerken kalp krizi geçirdi!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000