25 Ağustos 2009, Salı 08:00:56

AHL'de sigara tartışması

İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş, Atatürk Havalimanı'na standart dışında sigara içme odası yapılmasının söz konusu olmadığını söyledi...

İşletmeci firma TAV'ın dış hatlar terminalinin aprona bakan kısmında sigara odası yaptığı haberi, tiryaki yolcu ve çalışanları biran için sevindirmişti. Ancak aynı zamanda Mülki İdare Amiri olan Ulutaş, güvenlik komisyonu toplantısında havalimanına sigara odası yapılmasına yönelik bir karar almadıklarını dolayısıyla böyle standart dışı bir uygulamaya da izin verilemeyeceğini ifade etti.

TAV yetkilileri, yasak başladığından bu yana sigara tiryakisi yolcu ve çalışanlardan gelen şikayetleri dikkate alarak dış hatlar gidiş pasaport arkasında bulunan bir kafeteryanın aprona bakan uzantısında özel bir bölüm oluşturdu. Apron güvenliği de sağlanarak yapılan bölümün bazı noktaları duman birikmesini önlemek için açık yapıldı. Bunun yanında terminalin mevcut havalandırma sisteminden ayrı içerideki dumanı kısa sürede tahliye edecek havalandırma tesisatı kuruldu. Benzer odadan terminalin belirlenmiş iki noktasında daha inşa edileceği belirtildi.

AHL'de sigara tartışması

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000