18 Nisan 2011, Pazartesi 16:09:02

AHL'DE OBEZİTEYE SAVAŞ AÇILDI

Atatürk Havalimanı dahil 37 havalimanında sağlık hizmetlerini yürütmekte olan Portclinic, Araetus Diyabet ve Reaktif Hipoglisemi Enstitüsü işbirliği ile İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çalışanlara yönelik “Yaşam Sağlığı ve Kilo Kontrol Merkezi” açtı.
  • Ucusun Diabet hastaligina ne ilgisi varki ?
  • o kadar YEMEYE... normallll açılışı yapan kurum kuruluşa bakınca..... yemeseler ölürlerrrrrrrrrrr yada yedirmeseler ölürlerrrrrrrrr.... bırakın yaşasınlar...
  • AHL de yiyecek içecek ücretleri o kadar yüksek ki burada obez olmak için babanızdan size petrol kuyuları miras olarak kalmış olması lazım:-)
  • Hakkaten Antalya'da obez çok.Faydalı olacağını düşünüyorum.Yata yata bu kadar büyüyen başka müdür yoktur heralde THY de.İki tane de zayıf var ama onlar da beynen obez.kır,ürküt,bi de yolcu artık abbas mıdır bilemiyoruz tabi:)
  • yemek bedava içmek bedava bu personel nasıl kilo almasın?
  • Aynen öyle öğünlerinizi AHL de yiyin yiyebiliyorsanız bakalım obez olacakmısınız.Fiyatları görünce kan beyninize sıçrar tansiyondan gidersiniz o olur:))
  • AHL'de bir hamburgerin fiyatı 15 Lira. İsteseniz de obez olamazsınız..
  • ANTALYA HAVALİMANI NADA İSTERİZ
 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Fatih Ergökmen Konferans Salonu’nda yapılan açılışa Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amiri Ahmet Aydın, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, TAV CEO’su M. Sani Şener ve havalimanında faaliyet gösteren birçok kurum ve kuruluşun üst düzey yetkilileri katıldı.

Türk Diyabet Cemiyeti ve Türk Diyabet & Obezite Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nazif Bağrıaçık ve Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akşit tarafından katılımcılara obezitenin nedenleri, nasıl engellenebileceği ve diyabetten korunma yöntemleri hakkında kısa bir konferans verdi.

DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal konferansın sonunda yaptığı konuşmada DHMİ olarak Portclinic'e desteklerinin devam edeceğini belirtti.


Konferansın ardından, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, AHL Mülki İdari Amiri Ahmet Aydın, DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur, Türk Diyabet Cemiyeti ve Türk Diyabet & Obezite Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nazif Bağrıaçık ve Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akşit ve Port Clinic yetkilileri “Yaşam Sağlığı ve Kilo Kontrol Merkezi”nin açılışını yaptı.

Atatürk Havalimanı personellerinin obezite ve diyabetten korunmaları için Portclinic merkezlerine başvurmalarının yeterli olacağı ifade edilirken yapılacak testlerden sonra kişiye özel diyet ve egzersiz programı uygulanacak.












AHL'DE OBEZİTEYE SAVAŞ AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ucusun Diabet hastaligina ne ilgisi varki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o kadar YEMEYE... normallll açılışı yapan kurum kuruluşa bakınca..... yemeseler ölürlerrrrrrrrrrr yada yedirmeseler ölürlerrrrrrrrr.... bırakın yaşasınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHL de yiyecek içecek ücretleri o kadar yüksek ki burada obez olmak için babanızdan size petrol kuyuları miras olarak kalmış olması lazım:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hakkaten Antalya'da obez çok.Faydalı olacağını düşünüyorum.Yata yata bu kadar büyüyen başka müdür yoktur heralde THY de.İki tane de zayıf var ama onlar da beynen obez.kır,ürküt,bi de yolcu artık abbas mıdır bilemiyoruz tabi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yemek bedava içmek bedava bu personel nasıl kilo almasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynen öyle öğünlerinizi AHL de yiyin yiyebiliyorsanız bakalım obez olacakmısınız.Fiyatları görünce kan beyninize sıçrar tansiyondan gidersiniz o olur:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHL'de bir hamburgerin fiyatı 15 Lira. İsteseniz de obez olamazsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ANTALYA HAVALİMANI NADA İSTERİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000