21 Ocak 2014, Salı 12:12:14

AHL'DE BULDUĞU PARAYI TESLİM ETTİ

Atatürk Havalimanı'nda yolcu karşılamaya gelen Aykut Uğurlu oturma gruplarında bulduğu 13 bin TL değerindeki dövizi yetkililere teslim etti.
  • Ahhh be kardeşim bu devirde yapılacak iş mi seninki ?
  • duyarlı bireye öncelikle bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum, bu tür haberler görmek geleceğe dair umutlarımızı arttırıyor.
  • ( zaten teslim etmeseydi her yer kamera yakalanirdi ) yoruma bakarmisin ya :)) sen o vatandasa tesekkurmu ettin simdi. Ornek bi davranis sergilemis vatandas yaptigin yoruma bak be..
  • bas barcelonaya parayi tek mac al 20 bin kalanini bari teslim et :) kahve muhabbeti mode on! saka bir yana helal olsun ornek davranis olmus
  • Zaten teslim etmeseydi heryer kamera yakalanirdi
  • Sakın ayakkabı kutusuna sığmayan paralar olmasın. geçenlerde de metroda içi para dolu çanta bulunmuştu, Hey gidi günler heyy
  • big brothers see everything,thats okay!

Cuma günü Atatürk Havalimanı'na misafirlerini karşılamaya gelen tekstilci Aykut Uğurlu misafirlerini beklerken oturma gruplarında bir zarfın içinde bulduğu 13 bin TL değerindeki parayı bugün Atatürk Havalimanı Kayıp Eşya Bürosu'na teslim etti. Parayı Havalimanı İşletmecisi TAV'ın kayıp eşya bürosuna teslim eden Aykut Uğurlu, gazetecilere açıklama yapmadı.

Edinilen bilgiye göre, bulduğu parayı teslim eden Aykut Uğurlu'nun "Ronaldo" markası ile üretilen tekstil ürünlerinin Türkiye temsilcisi olduğu öğrenildi.

AHL'DE BULDUĞU PARAYI TESLİM ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ah ~ 10 yıl önce
Ahhh be kardeşim bu devirde yapılacak iş mi seninki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mert ~ 10 yıl önce
duyarlı bireye öncelikle bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum, bu tür haberler görmek geleceğe dair umutlarımızı arttırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
( zaten teslim etmeseydi her yer kamera yakalanirdi ) yoruma bakarmisin ya :)) sen o vatandasa tesekkurmu ettin simdi. Ornek bi davranis sergilemis vatandas yaptigin yoruma bak be..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
budur ~ 10 yıl önce
bas barcelonaya parayi tek mac al 20 bin kalanini bari teslim et :) kahve muhabbeti mode on! saka bir yana helal olsun ornek davranis olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zaten teslim etmeseydi heryer kamera yakalanirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
34 ~ 10 yıl önce
Sakın ayakkabı kutusuna sığmayan paralar olmasın. geçenlerde de metroda içi para dolu çanta bulunmuştu, Hey gidi günler heyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
big brothers see everything,thats okay!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000