29 Ocak 2009, Perşembe 11:58:28

AHL’DE CHECK-IN KAOSU!

TAV Havalimanları Holding’in işletmesini yaptığı Atatürk Havalimanı’nda check-in işlemleri kâbusa dönüştü.
  • halada sürmekte... Gülşen bu arada iyi çıkmış :)) Ama yinede bu tür arızaların hala devam etmesi şaşırtıcı... 2 gündür aksaklıklar giderilemedi..
  • Havalimanı nın gelmiş geçmiş en büyük Trafik Şefi Gülşen Hanım bu sorunuda çözdü. Kendisine teşekkür ediyoruz
  • Atatürk Havalimanı'nın gelmiş geçmiş en iyi Trafik'çisi Gülşen Hanım (Ortadaki resim), bu sorununda üstesinden gelecektir. O, ne sorunların üstesinden gelmedi ki..

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde gidiş katında bulunan check-in kontuarları bozulunca havayolu şirketleri zor durumda kaldı. Sabah saat 10.00 sıralarında başlayan sistem arızası yaklaşık olarak 2 saat 30 dakika sürdü.  Bu zaman zarfında tüm şirketler check-in işlemlerini manuel olarak yapmak zorunda kaldı.

İşlemlerin manuel olarak yapılması kontuarda işlem yaptırmak için bekleyen yolcuların yığılmasına neden olurken, şirketler ek kontuar açarak yığılmaları bir nebze azaltmaya çalıştı.

Check-in işlemlerinin gecikmesi uçak saatlerine de yansıdı. Sistemde meydana gelen sorun yüzünden, özellikle öğlen saatlerinde olan seferlerde ortalama yarım saatlik gecikmelerin yaşanmasına neden oldu.

TAV Havalimanları Holding’e bağlı teknisyenler tarafından yapılan çalışmalar sonrasında sistemdeki arıza giderilmesinin ardından, terminalde yaşanan check-in kaosu da sona erdi.

UYARI

©AirportHaber.com

AHL’DE CHECK-IN KAOSU!

Yorumlar

OPS ~ 15 yıl önce
halada sürmekte... Gülşen bu arada iyi çıkmış :)) Ama yinede bu tür arızaların hala devam etmesi şaşırtıcı... 2 gündür aksaklıklar giderilemedi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Check-in ~ 15 yıl önce
Havalimanı nın gelmiş geçmiş en büyük Trafik Şefi Gülşen Hanım bu sorunuda çözdü. Kendisine teşekkür ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Check-in ~ 15 yıl önce
Atatürk Havalimanı'nın gelmiş geçmiş en iyi Trafik'çisi Gülşen Hanım (Ortadaki resim), bu sorununda üstesinden gelecektir. O, ne sorunların üstesinden gelmedi ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000