14 Kasım 2008, Cuma 16:47:53

AHL Polisi’ne İnsani İlişkiler Eğitimi

Atatürk Havalimanı’nda görev yapan pasaport polisine, Kültür Üniversitesi’nde “Fark Yaratan Proaktif Davranış Geliştirme Eğitimi” verildi.
  • ASLINDA AHL DE GÖREV YAPAN POLIS MEMUR ARKADASLARA BÖYLE BIR EGITIME COK TA GEREK YOKTU CÜNKÜ BENCE HAVALIMANLARINDAKI EN MEDENI POLIS MEMURU ARKADASLAR AHL DEKILER ASIL ANTALYA VE SAW DA GÖREV YAPANLARA BU EGITIM VERILSEYDI DAHA MAKBUL OLURDU.
  • YAV HEHE
  • bu kursu yapları tebrik ediyorum devamını diliyorum. fahri bey geldi havalimanının çehresi değişti

Polis ile vatandaş arasında yaşanan olumsuz gelişmeleri en aza indirmek için Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’nün talebi ile İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından 3 gün süren ‘Fark Yaratan Proaktif Davranış Geliştirme Eğitimi’ verildi.

İstanbul Kültür Üniversitesi, İKÜSEM (Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi) Öğretim Üyesi Zafer Erkoç tarafından verilen eğitimde, “Atatürk Havalimanı’nda görev yapan polisler ile yolcular arasındaki yaşanan olumsuz gelişmelerin en aza indirilmesi. Bu tür olaylarda polislerin duygularını kontrol edebilmesi öğretildi. ”Birçok polisin yaşadıkları olumsuzlukları kabul ettiklerini fakat bunu çalışma şartlarına bağladığına dikkat çeken Erkoç, bu olumsuz eğilimlere daha çok yeni polislerde rastlandığını, ama zamanla duygularını kontrol edebileceklerine inandıklarını belirtti.

Üç gün boyunca 93 pasaport polisinin bu eğitim seminerine katıldığı belirten Erkoç, 3 saat süren eğitimler sırasında, polislere, Güvenlikte Yürekten Hizmet, Güvenlikte Değerler, Yetkinlikler, Kalite & Profesyonellik, Hizmetin Dört İlkesi&Başarının Bedeli, İlgi Biçimleri&Duygusal Yetkinlikler, Etkili İletişim, Tutum&Davranışlar, Alışkanlıklar&Proaktif Polis ve Duygusal Zekası Yüksek olan Polislerin Ortak Özellikleri’nin anlatıldığını belirtti.   

Erkoç, yine İstanbul Kültür Üniversitesi olarak TAV Özel Güvenliğe ’Fark Yaratan Proaktif Davranış Geliştirme Eğitimi’ Atatürk Havalimanı Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ personeline de ‘Eğitici’nin Eğitimi’ seminerinin verildiğini sözlerine ekledi.

Polis

Polis

AHL Polisi’ne İnsani İlişkiler Eğitimi

Yorumlar

Flymenn ~ 15 yıl önce
ASLINDA AHL DE GÖREV YAPAN POLIS MEMUR ARKADASLARA BÖYLE BIR EGITIME COK TA GEREK YOKTU CÜNKÜ BENCE HAVALIMANLARINDAKI EN MEDENI POLIS MEMURU ARKADASLAR AHL DEKILER ASIL ANTALYA VE SAW DA GÖREV YAPANLARA BU EGITIM VERILSEYDI DAHA MAKBUL OLURDU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
YAV HEHE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 15 yıl önce
bu kursu yapları tebrik ediyorum devamını diliyorum. fahri bey geldi havalimanının çehresi değişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000