27 Aralık 2010, Pazartesi 15:24:18

AHL PERSONELİ TAKMAK İSTEMEDİ

Atatürk Havalimanı'nda TAV personelinin, Noel şapkası takarak hizmet verme planı krize neden oldu.
  • Bu şapkaları takmak istemeyip de takmaya zorlanan operasyon elemanlarından bazıları ,ki kendileri üst yöneticilerden oluşan bir grubun karşısına çıkarılıp hesap vermeye de zorlanmıştır olay patlak verdiğinde, olay biraz durulduktan sonra yani 1-2 ay sonra ''kendi rızalarıyla istifa ederek'' işten çıkarılmışlardır...!!! Bilmediğiniz o kadar çok şey var ki..!!!
  • sayin tav yonetimi kurban bayraminda da lutfen deve kesin, ramazan ayi boyunca da terminalde ramazan cadiri kurup sahura kadar cambaz karagoz medah gosterileri yapinda anlayalim ,,,,,,,
  • çalışma ve sosyal bakanlığı bu işe el koymalı ve tavdan işden son yıllarda çıkanların nasıl zorla istifaya zorlandığını araştırmalı tazminat ödememek için.
  • devlet kurumları bir araştırsın bu zamana kadar neden tavdan herkes kendi isteğiyle ayrılıyor diye aslında kimse kendi isteğiyle ordan ayrılmıyor hiç bir çalışanına tazminat ödemediği için tav ın genel politikası budur.
  • ISTER NOEL SAPKASI,ISTE HACI TAKKESI OLSUN CALISAN EMEKCIYE BOYLE DAYATMA YAPMA HAKKINI KIMSE KENDINDE GORMEMELIDIR
  • keşke dışarıdan bir animasyon ekibi kiralasaydınızda bu kadar abuk sabuk yoruma neden olmasaydınız. Çok daha şık dururdu. Bazı kötü niyetlilerin elinede müslümanlıkmış hristiyanlıkmış yok türklüğe aykırıymış misyonerlikmiş gibi sözler söyleme diğerlerinden öç alma güdüsünü açığa çıkarmazdınız. Lütfen bir daha birşey yaparken sonuçlarını da düşünelim. Basit şeylerden büyük olaylar yaratmayalım.
  • iş akdinde kukuleta takılacak dye bir madde yok.ÇOK MERAKLIYSAN AKRABANI EŞİNİ DOSTUNU GETİR onlar taksın kukuletayı.TAK KUKULETAYI YE ÇİKOLATAYI sen anladın onu...
  • musluman bi ulkede hristyanların adetleri yapılıyor ve mecburi kılıyor TAV! Yazıklar olun gercekten. Sanki onlar muslumanların adetlrni yapıyorlar... Gercekten diyecek bişey yok PESSSSS....... neden bizim ozel gunlerde yada bayramlarda bişey yapılmıyor???...
  • bas istifayı,onurunu kurtar o zaman..ama öyle yaparsan apron kartınıda geri iade etmen lazım..seni ayakta tutan,burnunu bi karış havaya kaldıran,kendini havalimanının sahibiymiş gibi görmeni sağlayan,yürüyüşünü değiştiren kartı geri vermek o kadarda kolay değil dimi...beyler bayanlar kendinize gelin,siz burada çalışansınız,buranın sahibi değilsiniz..patron sana iş ahlakının dışına çıkmayan birşeyi yapmanı sölüosa,yapıcaksın.....eeeee ben yapmam diosan kapı orda...ve benim emrimi yerine getirmeyen bi adamada ben maaş vercem,yemek vercem,sigortasını ödücem,falan filan...yok ya
  • tav bu hassasiyeti hac mevsiminde neden yapmıyor türkiye artık avrupanın kültür acentası olmuş yazık...
TAV Pasaport ve Primeclass adlı kişiye özel hizmet servisi ve kart satış personelinden yılbaşı nedeniyle noel şapkası takmaları istenince, bazı çalışanlar duruma isyan etti.

Çalışanlar 'kötü durduğu gerekçesiyle' şapka takmak istememesi üzerine yöneticilerden, işten çıkarılma ikazı aldıkları öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu tarafından; TAV Pasaport, yolcu operasyon hizmetleri, CIP Servisi veren Primeclass birimlerinde çalışan 20 kadar personele yılbaşı öncesi Noel şapkası takma talimatı verildi. Çalışanların bir kısmı, elbiselerin üzerinde kötü duracağı gerekçesiyle itiraz etti. Ancak bir süre sonra yönetimden, şapka takma zorunluluğu olduğu aksi halde sözleşmelerinin fesh edileceği uyarısı geldi.

TAV'ın yolcu ile muhatap olan personeli bugünden başlayıp 31 Aralık tarihine kadar havalimanında Noel şapkalı hizmete başladı. Sabah 07.00 ile saat 16.00 arasında çalışanlar, bu şapkaları takacak.

TAKIM ELBİSE ÜZERİNDE NOEL ŞAPKASI
Dış hatlar terminali içinde takım elbise üzerine Noel şapkası takan kimi çalışanlar, gazetecilerin kendilerini çekmelerinden rahatsız oldu. TAV Pasaport standından duran görevliler, şapkanın aslında sorun olmadığını zaten başka şanslarınında olmadığını ifade etti. Başka bir görevli de "şapkalar kriz çıkarmış" sorusuna "Evet çok kütü durduğu için" karşılığını verdi. Bu arada şapka takmak istemeyenlerden bazılarının ağladığı belirtildi.
AHL PERSONELİ TAKMAK İSTEMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu şapkaları takmak istemeyip de takmaya zorlanan operasyon elemanlarından bazıları ,ki kendileri üst yöneticilerden oluşan bir grubun karşısına çıkarılıp hesap vermeye de zorlanmıştır olay patlak verdiğinde, olay biraz durulduktan sonra yani 1-2 ay sonra ''kendi rızalarıyla istifa ederek'' işten çıkarılmışlardır...!!! Bilmediğiniz o kadar çok şey var ki..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sayin tav yonetimi kurban bayraminda da lutfen deve kesin, ramazan ayi boyunca da terminalde ramazan cadiri kurup sahura kadar cambaz karagoz medah gosterileri yapinda anlayalim ,,,,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çalışma ve sosyal bakanlığı bu işe el koymalı ve tavdan işden son yıllarda çıkanların nasıl zorla istifaya zorlandığını araştırmalı tazminat ödememek için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
devlet kurumları bir araştırsın bu zamana kadar neden tavdan herkes kendi isteğiyle ayrılıyor diye aslında kimse kendi isteğiyle ordan ayrılmıyor hiç bir çalışanına tazminat ödemediği için tav ın genel politikası budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ISTER NOEL SAPKASI,ISTE HACI TAKKESI OLSUN CALISAN EMEKCIYE BOYLE DAYATMA YAPMA HAKKINI KIMSE KENDINDE GORMEMELIDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
keşke dışarıdan bir animasyon ekibi kiralasaydınızda bu kadar abuk sabuk yoruma neden olmasaydınız. Çok daha şık dururdu. Bazı kötü niyetlilerin elinede müslümanlıkmış hristiyanlıkmış yok türklüğe aykırıymış misyonerlikmiş gibi sözler söyleme diğerlerinden öç alma güdüsünü açığa çıkarmazdınız. Lütfen bir daha birşey yaparken sonuçlarını da düşünelim. Basit şeylerden büyük olaylar yaratmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iş akdinde kukuleta takılacak dye bir madde yok.ÇOK MERAKLIYSAN AKRABANI EŞİNİ DOSTUNU GETİR onlar taksın kukuletayı.TAK KUKULETAYI YE ÇİKOLATAYI sen anladın onu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
musluman bi ulkede hristyanların adetleri yapılıyor ve mecburi kılıyor TAV! Yazıklar olun gercekten. Sanki onlar muslumanların adetlrni yapıyorlar... Gercekten diyecek bişey yok PESSSSS....... neden bizim ozel gunlerde yada bayramlarda bişey yapılmıyor???...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bas istifayı,onurunu kurtar o zaman..ama öyle yaparsan apron kartınıda geri iade etmen lazım..seni ayakta tutan,burnunu bi karış havaya kaldıran,kendini havalimanının sahibiymiş gibi görmeni sağlayan,yürüyüşünü değiştiren kartı geri vermek o kadarda kolay değil dimi...beyler bayanlar kendinize gelin,siz burada çalışansınız,buranın sahibi değilsiniz..patron sana iş ahlakının dışına çıkmayan birşeyi yapmanı sölüosa,yapıcaksın.....eeeee ben yapmam diosan kapı orda...ve benim emrimi yerine getirmeyen bi adamada ben maaş vercem,yemek vercem,sigortasını ödücem,falan filan...yok ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tav bu hassasiyeti hac mevsiminde neden yapmıyor türkiye artık avrupanın kültür acentası olmuş yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000