14 Aralık 2010, Salı 16:11:05

AHL GELİN GİBİ SÜSLENDİ

Atatürk Havalimanı işletmecisi TAV, Türkiye'nin yurtdışına açılan en büyük kapısını gelin gibi süsledi.
  • bu yorum sayfası olduguna göre olumsuz yorumda yazılabilir. lütfen eleştirilere açık olalım.
  • Hangi çağda yaşıyoruz? Bu habere nasıl olumsuz yorum yazılıyor bu habere? Dış hatlar terminali ülkemizin yurtdışına açılan kapısı. Benim elimde olsa daha büyük bir ağaç koyup tüm dünyada haber olmasını sağlardım.
  • ne gerek var böyle şeylere...yeni yıl geliyor bir yas daha yaşlanıyoruz...
  • Tebrikler TAV gerçekten çok hoş ve başarılı olmuş.Herkesin yeni yılı kutlu olsun :)
  • Turkiye'nin yurtdisina acilan en buyuk kapisi olan guzide Ataturk Havalimanimiz idarecilerine ve TAV'a tesekkur ederim. Gunumuzde bu tip olumsuz yorum yapanlari ise ayipliyorum. Kendilerini tarihe havale ediyorum. Bagnazlikla bir yere varilmaz.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • yılbaşı kutlaması ve yılbaşı ağacı tamamen "türklere" aittir.. araştır bul ve oku... madem çooookk vaktin var sana ödev olsun bu. birazcık da olsa daha sevimli ve sıcak bir yer haline gelmiştir. bu arada acaba hala havalandırmalar çalış-mı-yor muuuuuuuuu?????? şaka şaka çalışıyor muuuu...
  • Ayrıca deve olayı da Hürriyetin ve yazarlarının ağızlarına sakız ettiği ve ne yapsak da THY yi sıkıştırsak taktiğinin bir ürünüdür. Şükrü bey gibi kaliteli bi insanın, bu haberler sonrası istifa etmemesi, ettirilmemesi gerekirdi. Esas hata deve olayı değil Şükrü Can ın istifa etmesidir.
  • Yahu herseyi neden islama dine inanclarınıiniza baglıyosunuz.Evinizde caminizde kilisenizde yada neye inanıyosanız orda ve istediiniz şekiilde ibadet etme lüksüne sahip dünyada neredeyse tek ve en özgür ülkeyiz.Neredenmi biliyorum dünyayı ? çünkü kabin memuruyum az çok dokuz yıldır gezebildiğim kadar gezdim ve daha özgür bir ülkeyle karşılaşmadım bi çok bakımdan.Dolayısıyla umuma açık alanlarda ve uluslarası alanlarda artık ne olur rahat bırakın yok dinmiş yok oymuş yok islammış yok deveymiş.huzur verin artık .Atatürk ün kemikleri sızlıyo sizin gibiler yüzünden."lafım anlayana"
  • Ritüel kelimesinin anlamını senden daha iyi bildiğime eminim, bay çok bilmiş. :)) Yapılan şeye yalakalık vs. ne dersen de, çarpıttığınız fazlasıyla açık. Hem sana ne!!! İster deve keser, ister koç. Sana mı kaldı bunu sorgulamak??? Bence gidin, başka bi tarafınızla dalga geçin, olur mu?
Türkiye’nin yurtdışına açılan en büyük kapılarından biri olan Atatürk Havalimanı 2011 yılının yaklaştığı bu günlerde parıldamaya başladı.

TAV tarafından yapılan yeni yıl ve Noel süslemelerinde Dış Hatlar Gidiş Katı Pasaport bölümlerinin arkasına konulan iki dev çam ağacı, Gidiş katında bulunan kolonlar, Dış Hatlar Geliş Katı Yolcu Bagaj alım noktaları, ATU Duty Free mağazalarının girişleri, kontuarlar, kolonlar ve kubbeler ışıklarla süslendi.

İç Hatlar Gidiş Katı’nın çatısına kadar süsleme yapılacağını belirten yetkililer yabancıların yılbaşından önce kutladığı Noel Bayramı - Christmas (Hz.İsa’nın doğum günü olduğu iddia edilen 25 Aralıkta kutlanan Hıristiyan bayramı) öncesi tüm hazırlıkların biteceğini belirtti.

Atatürk Havalimanı Otoparkının dahi süsleneceğini belirten TAV yetkilileri süslemelerin turistler tarafından beğeniyle karşılandığını ifade etti.

©AirportHaber.com






AHL GELİN GİBİ SÜSLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu yorum sayfası olduguna göre olumsuz yorumda yazılabilir. lütfen eleştirilere açık olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangi çağda yaşıyoruz? Bu habere nasıl olumsuz yorum yazılıyor bu habere? Dış hatlar terminali ülkemizin yurtdışına açılan kapısı. Benim elimde olsa daha büyük bir ağaç koyup tüm dünyada haber olmasını sağlardım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne gerek var böyle şeylere...yeni yıl geliyor bir yas daha yaşlanıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrikler TAV gerçekten çok hoş ve başarılı olmuş.Herkesin yeni yılı kutlu olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkiye'nin yurtdisina acilan en buyuk kapisi olan guzide Ataturk Havalimanimiz idarecilerine ve TAV'a tesekkur ederim. Gunumuzde bu tip olumsuz yorum yapanlari ise ayipliyorum. Kendilerini tarihe havale ediyorum. Bagnazlikla bir yere varilmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yılbaşı kutlaması ve yılbaşı ağacı tamamen "türklere" aittir.. araştır bul ve oku... madem çooookk vaktin var sana ödev olsun bu. birazcık da olsa daha sevimli ve sıcak bir yer haline gelmiştir. bu arada acaba hala havalandırmalar çalış-mı-yor muuuuuuuuu?????? şaka şaka çalışıyor muuuu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ayrıca deve olayı da Hürriyetin ve yazarlarının ağızlarına sakız ettiği ve ne yapsak da THY yi sıkıştırsak taktiğinin bir ürünüdür. Şükrü bey gibi kaliteli bi insanın, bu haberler sonrası istifa etmemesi, ettirilmemesi gerekirdi. Esas hata deve olayı değil Şükrü Can ın istifa etmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu herseyi neden islama dine inanclarınıiniza baglıyosunuz.Evinizde caminizde kilisenizde yada neye inanıyosanız orda ve istediiniz şekiilde ibadet etme lüksüne sahip dünyada neredeyse tek ve en özgür ülkeyiz.Neredenmi biliyorum dünyayı ? çünkü kabin memuruyum az çok dokuz yıldır gezebildiğim kadar gezdim ve daha özgür bir ülkeyle karşılaşmadım bi çok bakımdan.Dolayısıyla umuma açık alanlarda ve uluslarası alanlarda artık ne olur rahat bırakın yok dinmiş yok oymuş yok islammış yok deveymiş.huzur verin artık .Atatürk ün kemikleri sızlıyo sizin gibiler yüzünden."lafım anlayana"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ritüel kelimesinin anlamını senden daha iyi bildiğime eminim, bay çok bilmiş. :)) Yapılan şeye yalakalık vs. ne dersen de, çarpıttığınız fazlasıyla açık. Hem sana ne!!! İster deve keser, ister koç. Sana mı kaldı bunu sorgulamak??? Bence gidin, başka bi tarafınızla dalga geçin, olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000