07 Temmuz 2008, Pazartesi 17:53:38

AHL EMNİYETİ TERFİ ETTİ

Atatürk Havalimanı’nda görevli Emniyet mensupları terfi ettiler. Terfi eden Emniyet görevlilerinin terfileri düzenlenen törenle duyuruldu.
  • sayın müdürüm yeni görev yerindede havalimanda yaptığın başarılı görev ve hepimizin taktiri ile tekten gösterilen ve sevilen biri olarak kalmandır. başarı dileklerimizle saygılar.. AVRO RENT A CAR / Havalimanı
  • insallah gelen mdrde ercan müdürümüzü aratmaz.
  • Canım Eniştecim Tebrik Ederim..Yolun Açık Olsun Hayırlı Olsun :)
  • Canımızı malımızı teslim ettiğimiz hepsi birbirinden değerli emniyet mensubu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda görevli olan Emniyet mensupları düzenlenen törenle terfi ettiler.

Atatürk Havalimanı Dışhatlar Terminali’nde gerçekleştirilen kokteyl ile başlayan terfi törenine Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur, TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener ve Atatürk Havalimanı’nda görevli Emniyet mensupları başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

TAV Havalimanları Özel Güvelik Genel Müdürü Yusuf Acıbiber’in açılış konuşmasını yaptığı törende kısa bir konuşma yapan TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, havalimanlarındaki en önemli unsurlarından biri olan güvenlik konusunda Emniyet Teşkilatı’nın gösterdiği titiz çalışmalardan dolayı tüm emniyet görevlilerine teşekkür etti.

Şener’in konuşmasının ardından sırasıyla; Atatürk Havalimanı’ndan Sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Adnan Kurt’un 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’ın 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdür Yardımcısı 4. Sınıf Emniyet Müdürü Halil Dinler’in 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Adnan Aksakal ve Emniyet Amiri Mustafa Nacar’ın 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amiri Başkomiser Erhan Öner’in Emniyet Amirliğine, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Bilgi İşlem Büro Amiri Semih Çınar’ın Başkomiserliğe terfilerinden dolayı plaket verildi.

Düzenlenen plaket töreninden sonra konuşma yapan Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Ercan Çakmak, havalimanına geldiği günden bu yana çok sayıda gerçek dostlar edindiğini söyleyerek kendisine ve çalışma arkadaşlarına destek olan herkese teşekkür etti.

AHL Emniyet

AHL Emniyet

AHL Emniyet

AHL Emniyet

AHL Emniyet

AHL Emniyet

AHL Emniyet

©AirportHaber.com

AHL EMNİYETİ TERFİ ETTİ

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
sayın müdürüm yeni görev yerindede havalimanda yaptığın başarılı görev ve hepimizin taktiri ile tekten gösterilen ve sevilen biri olarak kalmandır. başarı dileklerimizle saygılar.. AVRO RENT A CAR / Havalimanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahl ~ 16 yıl önce
insallah gelen mdrde ercan müdürümüzü aratmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leyla ~ 16 yıl önce
Canım Eniştecim Tebrik Ederim..Yolun Açık Olsun Hayırlı Olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airporter ~ 16 yıl önce
Canımızı malımızı teslim ettiğimiz hepsi birbirinden değerli emniyet mensubu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000