07 Ekim 2014, Salı 18:06:13

ADNAN MENDERES HAVALİMANI'NA SWISS GELİYOR

İsviçre’nin en büyük havayolu şirketi Swiss International Air Lines, uçuş ağına İzmir’i ekleme kararı aldı.
  • Once transit viZeyi kaldirsin sonra binelim !
  • Her ne kadar lufthansa group sirketi de olsa uzun mesafeli ucuslar duzenleyen bir sirket amerika vs ucuslari icin guzel alternatif olacaktir. Darisi diger milli havayollarinin basina .
  • Ayh hiç güleceğim yoktu ahahahahahs - Leman
  • "İsviçre’nin en büyük havayolu şirketi Swiss International Air Lines" HIH ??? Bir Yanlislik olmasin??? Cünkü herkes biliyorki Swiss LUFTHANSA'ya ait !!! O Yüzden gelen aslinda ALMAN dolayisi ile Lufthansa. Ha neden simdi geliyor iste O Soruya Cevap aramak lazim.Ama Sebeb Malum ! izmir cikisli HAT'lar genelde Sunexpress ve Pegasus'un Elinde. Swiss ise yeni bir Konzept ile Hizmet sunacak yani Rekabet'te bende varim diyor,Hadi Hayirli Traslar ! Bu isten Hakikaten Rekabet cikarsa Sorun yok cünkü Yolcular bu is'ten KAR'li cikar.Yok Yavas Yavas is Tekel'lesmeye giderse iste O Zaman YANDI GÜLÜM KETEN HELVASI.
  • Hayırlı olsun. Ama her ne hikmetse hep Lufthansa Group şirketleri İzmir e sefer düzenliyorlar. British Airways , Air France , Alitalia da sefer düzenlese hem Sun Express tekeli azalmış olur hem de İzmirli yolcu kaliteli hizmet görmüş olur. Ayrıca hep yabancı havayolları sefer yapar Sun Express sefer yapar da neden THY İzmir i hep yabana atar anlayamadım gitti doğrusu. En azından A319 uçaklarıyla Heathrow , Charles de Gaulle , Amsterdam Schipol seferleri tutar doğrusu.
  • 1990'li yillarda Izmir'e Swiss Air seferleri vardi
  • işte benim demek istediğim buna benzer bişeydi. İzmir ve Antalya gibi kentelerimizin yabancı milli havayolu şirketlerini ağırlaması lazım. charter yerine normal uçuşlar olsa eminim dahada güzel olur. şimdiden hoşgeldin Swiss :)

Swiss International Air Lines, 2015 yılında uçuş ağına çok sayıda yeni noktayı ekleme kararı aldı. Şirketin, TAV Havalimanları Holding tarafından işletmesi yapılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na da sefer başlatacağı öğrenildi.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; uçuş ağına önümüzdeki yıl başta Graz, Riga, Helsinki, Krakow, Sarajevo, Toulouse, Malta, Brinidis gibi noktaları dahil edecek olarak Swiss International Air Lines, 2 Temmuz 2015 tarihinden itibaren İzmir’e de uçak seferleri düzenleyecek.

Zürih-İzmir arasında haftada 3 gün karşılıklı olarak düzenlenecek seferlerin A320 tipi yolcu uçaklarıyla gerçekleştirileceği öğrenildi. 

ADNAN MENDERES HAVALİMANI'NA SWISS GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Once transit viZeyi kaldirsin sonra binelim !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Her ne kadar lufthansa group sirketi de olsa uzun mesafeli ucuslar duzenleyen bir sirket amerika vs ucuslari icin guzel alternatif olacaktir. Darisi diger milli havayollarinin basina .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ayh hiç güleceğim yoktu ahahahahahs - Leman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takipci20 ~ 9 yıl önce
"İsviçre’nin en büyük havayolu şirketi Swiss International Air Lines" HIH ??? Bir Yanlislik olmasin??? Cünkü herkes biliyorki Swiss LUFTHANSA'ya ait !!! O Yüzden gelen aslinda ALMAN dolayisi ile Lufthansa. Ha neden simdi geliyor iste O Soruya Cevap aramak lazim.Ama Sebeb Malum ! izmir cikisli HAT'lar genelde Sunexpress ve Pegasus'un Elinde. Swiss ise yeni bir Konzept ile Hizmet sunacak yani Rekabet'te bende varim diyor,Hadi Hayirli Traslar ! Bu isten Hakikaten Rekabet cikarsa Sorun yok cünkü Yolcular bu is'ten KAR'li cikar.Yok Yavas Yavas is Tekel'lesmeye giderse iste O Zaman YANDI GÜLÜM KETEN HELVASI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun. Ama her ne hikmetse hep Lufthansa Group şirketleri İzmir e sefer düzenliyorlar. British Airways , Air France , Alitalia da sefer düzenlese hem Sun Express tekeli azalmış olur hem de İzmirli yolcu kaliteli hizmet görmüş olur. Ayrıca hep yabancı havayolları sefer yapar Sun Express sefer yapar da neden THY İzmir i hep yabana atar anlayamadım gitti doğrusu. En azından A319 uçaklarıyla Heathrow , Charles de Gaulle , Amsterdam Schipol seferleri tutar doğrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1990'lar ~ 9 yıl önce
1990'li yillarda Izmir'e Swiss Air seferleri vardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Swiss ~ 9 yıl önce
işte benim demek istediğim buna benzer bişeydi. İzmir ve Antalya gibi kentelerimizin yabancı milli havayolu şirketlerini ağırlaması lazım. charter yerine normal uçuşlar olsa eminim dahada güzel olur. şimdiden hoşgeldin Swiss :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000