12 Şubat 2010, Cuma 14:01:33

‘İstanbul Photo Contest’ TAV Galeri’de...

Atatürk Havalimanı’na gelen yabancı turistler her an kendi çektikleri İstanbul fotoğraflarıyla karşılaşabilirler...
  • Senelerdir güzel işler yapıyorlar meyve veren ağaç taşlanır......
  • şimdi de kemalünlü çıktı piyasaya ne işyapar herhalde havaalanında hersişyapıyor baksanızaa

TAV Havalimanları Holding bağlı iştiraklerinden TAV İstanbul tarafından işletilen Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bulunan kültür ve sanat platformu TAV Galeri, bu kez de İstanbul’u ziyaret eden yabancı turistlerin fotoğraflarının yarıştığı “İstanbul Photo Contest”in fotoğraflarını ağırlıyor. 2009 yılında gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasıyla yaklaşık 1500 başvuru toplayan Istanbul Photo Contest’in fotoğraflarına, 15 Mart’a kadar TAV Galeri ev sahipliği yapacak.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü; “Atatürk Havalimanı’nda bulunan TAV Galeri, ev sahipliği yaptığı sergilerle yolcularına keyifli anlar yaşatırken ülke tanıtımına da katkıda bulunmaya devam etmektedir. 2010 Kültür Başkenti İstanbul’da, uluslararası böyle bir sergiyi ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Serginin açılışında konuşan ve Istanbul Photo Contest’in Yönetim Kurulu Üyeleri’nden  Sertaç Güreş ise; “İstanbul’da turizmin kalbi Sultanahmet’te bulunan ticari işletmelerin desteğiyle hayata geçirdiğimiz Istanbul Photo Contest’in alt yapısı için 500’den fazla yüzyüze görüşme yaptık ve yaklaşık 8.000 e-mail gönderdik. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay’ın desteğiyle 2009’da 2. Galamızı gerçekleştirdik. Bu yarışma, İstanbul’a gelen yabancı turistlerin çektiği fotoğraflardan oluşan bir yarışma ve başvuruların neredeyse tamamı web sitemiz üzerinden toplanıyor. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirdiğimiz bu sergi ile 2010 yarışması için çok daha fazla başvuru alacağımızdan eminiz. TAV Havalimanları’na sağladığı destekten dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

70 fotoğrafın sergilendiği “Istanbul Photo Contest” Sergisi, 15 Mart’a kadar İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bulunan TAV Galeri’de ziyaret edilebilecek.

TAV - Sergi

TAV - Sergi

TAV - Sergi

TAV - Sergi

TAV - Sergi

TAV - Sergi

‘İstanbul Photo Contest’ TAV Galeri’de...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Senelerdir güzel işler yapıyorlar meyve veren ağaç taşlanır......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şimdi de kemalünlü çıktı piyasaya ne işyapar herhalde havaalanında hersişyapıyor baksanızaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000