03 Mayıs 2013, Cuma 09:17:08

3. HAVALİMANI İHALESİNDE SON DAKİKA!

Türkiye’nin en büyük ihalesi birazdan başlayacak AirportHaber ihaleyi an be an canlı olarak aktaracak..
  • Turgay kırçar urzuladığı yerin üsütünderin.burayla yetinecek anlamına gelmez.umarız ferda abisi gibi yere çakılmaz.
  • insallah hayirli olur butun kalbimle gurur duydum .
  • Tav'cılar ihale öncesi Tav'dan başka hçbir firmanın alamayacağını öne sürmüşlerdi ihaleyi. Ne oldu şimdi nereye kaçtı Tav'cılar? O kadar büyük konuşmayacaksın işte... TAV büyük bir hata yaparak kendine çok güvenip ihaleye tek girdi ve sonuçta konsorsiyumla ihaleye katılan Limak ve ortakları aldı ihaleyi. TAV açısından büyük bir hayalkırıklığı oldu bu sonuç. TAV için gerçekten de şok bir sonuç oldu. TAV bundan sonra havalimanı konusunda geriler diye düşünüyorum. Küçülür yani kısacası.
  • LİMAK Bu ihaleyi alır TURGAY KIRCAR GECMİŞOLSUN
  • Tav bir anda 1 milyar artırdı herkes şokta, Tav harici firma alırsa Türkiye kaybeder gibi geliyor,
  • Tav'cıları görelim hani neredesiniz? O kadar diyordunuz kesin alır Tav bilmem ne, çekildi işte ihaleden. Öyle büyük konuşmakla olmuyor bu işler. Limak Ve ICF'ye başarılar diliyoruz artık.
  • ICF ve Limak başa baş gidiyorlar. Bakalım hangisi alacak ihaleyi? Tav son kozlarını oynuyor ama zor gibi Tav'ın alması artık...
  • Hadi tav bu kadar çalışan sana dua ediyor
  • Şu anda birinci ICF, ikinci Limak, üçüncü de Tav olarak görünüyor. Mola talep etti Tav. ICF ve Limak zorluyorlar sonuna kadar. Tav muhtemelen elenecek.
  • Antalyadaki G.M. ve G.M.Y.larının Nebali İnşallah İstanbulda ICF etkilemez..

İstanbul’a yapılacak 3. Havalimanı ihalesi için artık nefesler tutuldu. Ankara Esenboğa Havalimanı’nda gerçekleştirilecek olan ihaleye birçok firma ortaklı ya da ortaksız olarak katılım sağlarken, ihaleye yoğun bir ilgi olduğu gözlerden kaçmadı.

İhalaye katılacak olan firma temsilcileri yavaş yavaş Esenboğa Havalimanı’na gelmeye başladı. Taraflar saat 09:30 itibariyle salona alınmaya başlanacak. Türkiye tarihinin en yüksel bedelli ihalesi olması beklenen dev randevuda birçok şirket 3. havalimanını işletebilmek için yarışacak.

Merakla beklenen ihale saniye saniye AirportHaber tarafından canlı olarak aktarılacak.

İhale komisyonunun dış zarf incelemesinde mali ve teknik yeterlilik kazanan firmalar ihalede açık artırma usulüyle yarışacak. İhale komisyonu, TAV, Fraport IC, Makyol ve Limak, Mapa, Kalyon, Cengiz İnşaat ve Kolin  İnşaat ortaklığı eğer yeterlilik alırlarsa açık artırma usulü ihalede kapışacak.

İhale için şartname alan firmalar ise şöyle:

Enka İnşaat, Hacı Ömer Sabancı Holding, Tav, IC İçtaş, Mapa, Park Holding, Tekfen İnşaat, Erg İnşaat, Makyol, Doğuş Holding, Özaltın İnşaat, Khazanah Nasional Berhad, Cengiz İnşaat, GMR Infrastructure,Limak, Polimeks ve Akdeniz İnşaat.

   İHALEYİ CANLI OLARAK TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ   



3. HAVALİMANI İHALESİNDE SON DAKİKA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (124)

Havacı ~ 11 yıl önce
Turgay kırçar urzuladığı yerin üsütünderin.burayla yetinecek anlamına gelmez.umarız ferda abisi gibi yere çakılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nejat yazan ~ 11 yıl önce
insallah hayirli olur butun kalbimle gurur duydum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Bayık ~ 11 yıl önce
Tav'cılar ihale öncesi Tav'dan başka hçbir firmanın alamayacağını öne sürmüşlerdi ihaleyi. Ne oldu şimdi nereye kaçtı Tav'cılar? O kadar büyük konuşmayacaksın işte... TAV büyük bir hata yaparak kendine çok güvenip ihaleye tek girdi ve sonuçta konsorsiyumla ihaleye katılan Limak ve ortakları aldı ihaleyi. TAV açısından büyük bir hayalkırıklığı oldu bu sonuç. TAV için gerçekten de şok bir sonuç oldu. TAV bundan sonra havalimanı konusunda geriler diye düşünüyorum. Küçülür yani kısacası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dunya markasi ~ 11 yıl önce
TAV bir dunya markasidir. Sonuctada 5 firma ancak basedebildi!!!Kuculur buyur orasi ni hepberaber gorecegiz. Kacan kimse de yok...havalimani isletmesinde TAV kadar deneyimli bir ekip henuz diger firmalarda yok.
BHS ~ 11 yıl önce
LİMAK Bu ihaleyi alır TURGAY KIRCAR GECMİŞOLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
35lik ~ 11 yıl önce
Tav bir anda 1 milyar artırdı herkes şokta, Tav harici firma alırsa Türkiye kaybeder gibi geliyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceren Temur ~ 11 yıl önce
Nereye kaybediyor ya? Tav ne yapmış da şu güne kadar Tavcı oldunuz bir anda...
Canberk Yılmaz ~ 11 yıl önce
Tav'cıları görelim hani neredesiniz? O kadar diyordunuz kesin alır Tav bilmem ne, çekildi işte ihaleden. Öyle büyük konuşmakla olmuyor bu işler. Limak Ve ICF'ye başarılar diliyoruz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıvanç Aksu ~ 11 yıl önce
ICF ve Limak başa baş gidiyorlar. Bakalım hangisi alacak ihaleyi? Tav son kozlarını oynuyor ama zor gibi Tav'ın alması artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurt ~ 11 yıl önce
Hadi tav bu kadar çalışan sana dua ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kerim Türköz ~ 11 yıl önce
Şu anda birinci ICF, ikinci Limak, üçüncü de Tav olarak görünüyor. Mola talep etti Tav. ICF ve Limak zorluyorlar sonuna kadar. Tav muhtemelen elenecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul ~ 11 yıl önce
Antalyadaki G.M. ve G.M.Y.larının Nebali İnşallah İstanbulda ICF etkilemez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000