18 Ekim 2011, Salı 15:30:00

"20 EKİM'DE AHL'DE BULUŞALIM"

Birleşik Taşımacılar Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Devrim Akmaz, 20 Ekim Dünya Kontrolörler Günü’nün Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Fatih Ergökmen Toplantı salonunda kutlanacağını söyledi.
  • Adamlar geceliği 330 TL olan 5 yıldızlı otelde kendi kendilerine eğleniyor, sponsor parasıyla yemek düzenliyor. Sonra yemek bitiminde geceliği 30 TL'ye pansiyondan çakma otelde kalacaklar yazık ya. Bu yemek şehir merkezinde düzenlensin her şehirde düzenlensin o kadar para veriyoruz derneğe. Aynı grup takılmaya devam. Yakında dernekten de çıkacağım bir işi halledemediler. Paso yemek içmek başka işler kimsenin umurunda değil. Sabahtan akşama kadar yiyin, daha çok bekleriz.
  • Kaç kişi gidecek gidebilecek bilmiyorun ama yine belli bir kesim ayın otuzunda Antaya da eller havaya yapacak gidemiyenler avucunu yalayacak.Sponsor paralarıyla eller havaya yapmaktansa BTS'nin kutlamalarına katılmak daha anlamlı ama Antalya,rakı,balık,eller havaya daha cazip gelecek bazılarına.
  • Dalaman'da stres atanlar gibi devlet büyüklerini de çağıracakmısınız?
BTS 2 No'lu şubeden yapılan açıklamada;
Bugünü kutlarken aktörler olarak sorunlarımızı çözümlerimizi dile getirmek için buluşalım. Bugünü kutlarken uçuş emniyetini başa yazalım... Bugünü kutlarken meslek etiğini, çalışma şartlarımızı bilimin yol göstericiliğinde değerlendirerek çözümü konuşalım...

20 Ekim’de TAV Dış Hatlar Fatih Ergökmen Konferans salonunda 13.00’de uzmanlar, pilotlar , hava trafik kontrolörleri olarak buluşalım...

(BTS 2 Nolu Şube)
"20 EKİM'DE AHL'DE BULUŞALIM"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Adamlar geceliği 330 TL olan 5 yıldızlı otelde kendi kendilerine eğleniyor, sponsor parasıyla yemek düzenliyor. Sonra yemek bitiminde geceliği 30 TL'ye pansiyondan çakma otelde kalacaklar yazık ya. Bu yemek şehir merkezinde düzenlensin her şehirde düzenlensin o kadar para veriyoruz derneğe. Aynı grup takılmaya devam. Yakında dernekten de çıkacağım bir işi halledemediler. Paso yemek içmek başka işler kimsenin umurunda değil. Sabahtan akşama kadar yiyin, daha çok bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kaç kişi gidecek gidebilecek bilmiyorun ama yine belli bir kesim ayın otuzunda Antaya da eller havaya yapacak gidemiyenler avucunu yalayacak.Sponsor paralarıyla eller havaya yapmaktansa BTS'nin kutlamalarına katılmak daha anlamlı ama Antalya,rakı,balık,eller havaya daha cazip gelecek bazılarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dalaman'da stres atanlar gibi devlet büyüklerini de çağıracakmısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000