07 Haziran 2011, Salı 11:39:32

13 FARKLI DALDA ULUSLARARASI ÖDÜL

TAV Havalimanları çalışanları “hizmet sanatı”nı dans ve finansallarla buluşturdu…
  • sen önce ne yazıldığını iyi oku,anla sonra o muhteşem zekanla yorum yaz....asansörden bahseden kim? yürüyen merdivenle asansör aynı şey mi?
  • TAV IN AVUKATI HEMEN SAVUNMAYA GEÇMİŞ...İNSAN ÖNCE DER Kİ NEDEN BU İNSANLAR BÖYLE YAZIYOR? BİR GERÇEK PAYI VAR MI YOK MU BİR BAKALIM HAKİKATEN İNSANLAR BU SIKINTILARI ÇEKİYORLAR MI..YOK...BU SORUNLAR VARSA İNSANLAR DİLE GETİRİYORLARSA VE BUNLAR KULAK ARKASI EDİLİYORSA İNSANLAR DA BU ÖDÜLLERİ PARAYLA ALINDIĞINI DÜŞÜNÜRLER...öNEMLİ OLAN İNSANLARIN GÖRÜŞLERİNİN DEĞERLENMDİRİLİP OLUMLU BİR ŞEKİLDE EĞER BİR HATA VARSA DÜZELTİLMESİ İÇİN ÇABA SARFETMEDİLMESİ EN OLUMLU HAREKET OLACAKTIR..
  • tav dan iyi beslendiğiniz belli...avukatlık için de ayrıca ödüllendiriliyorsunuzdur..siz önce gidin dediklerim doğru mu yalan mı onu öğrenin sonra mailinizi yazın...ayrıca ahl de çalışanlar içinde objektif bir anket yapın görelim bakalım tasarruf diye yazın çalıştırılmayan klimalar yüzünden sırılsıklam olan ,yine aynı sebepten doğru dürüst aydınlatılmayan kontuarlar nedeniyle yolcularla sanki sorumlusu bizmişiz gibi tartışan tartışanlar, flags de yedikleri kalitesiz yemeklere dünya para veren, balık istifi halinde tek bir yürüyen merdivenden yukarı çıkmaya çalışan yolculardan fırça,hakaret yiyenler bakalım neler yazacaklar o ankete?
  • ben bu ödüle layık olunan yerleri gormeyi cok isterim ve seinle irtibata da gecmek isterim, alablir miyim mail adresini
  • bu arkadaş engelli yada rahatsız galiba asansör hizmeti engelli vatandaşlarımız içindir çünkü ki onlara da faklı bir şirket eşlik ediyor A.H.L.nin dhmi tarafından işletildiği dönemde hiç uçak yolculuğu yapmadığı belli arkadaşın %1000 fark var arada ama insanlar şunu istiyo bir sihirli değnek değsin her şey bir anda değişsin varsa öle bi değnek her sektörde kullanalımtav bence boşa mücadele ediyor hizmet anlayana verilir uluslar arası piyasada boy gösteren bi şirket sektörle alakası olmayan insanlar tarafından eleştirile biliyorsa buyur sen yap demeli bence
  • size ahl gezisinde eşlik etmeye ve TAV'ın neden ödül aldığını anlatmaya hazırım. hangi ödülü parayla aldığımızı da açıklamış olurum böylece. varsa niyetiniz hemen mail adresimi yazabilirim sayın misafir.
  • Bence en büyük ödül fotoğrafta elinde marshalling ışıklarıyla uçaktan çılgınlarca kaçan operasyoncuya verilmeli=)
  • ahl gibi gerek yapı gerekse yönetim açısından tam bir facia olan yerin işletmecisine bu ödülleri kim,nerede,nasıl veriyor anlamak mümkün değil..Kaç paraya alıyorlar acaba ??? Bir gün gidin thy geliş kontuarının oraya ordan balık istif halde gidiş katına sadece tek bir yürüyen merdivenle çıkmaya çalışan insancıkları görün ondan sonra ödül aldık deyin..Koskoca ahl ye inen uçaktan otobüsle alana gelen yolcular sadece 1 girişten (205 A ) giriş yapabiliyorlar..Bu Flags de ısıtlıp soğutulmuş etleri tekrar ısıtıp fahiş fiyata satmayı marifet sananlara ödül verenler gelsinler benim eşliğimde gezsinler de görelim bakalım tav a ödül mü veriyorlar ceza mı?? ama bende onlara yedirecek para yok haberleri olsun...mudur yani???
  • yaparsa böyle güzel yapar. Ellerinize sağlık, nice başarılı yıllaraaa
TAV Havalimanları Holding, 2010 Faaliyet Raporu’nda sunduğu hizmetin sanatçıları çalışanlarını, ünlü koreograf Tan Sağtürk ile buluşturdu. TAV Havalimanı çalışanları, “hizmet sanatı”nı finansalların diliyle anlattı.

TAV Havalimanları, insanın bedeniyle anlatım gücü kazandırdığı dans ile çalışanlarını, finansallarını anlatmak için bir araya getirdi. Her yıl sanatın bir dalıyla yarattığı faaliyet raporlarına bu yıl da dans ile devam eden TAV Havalimanları, 2010 Faaliyet Raporu için ünlü koreograf Tan Sağtürk ile “hizmet sanatı” temalı faaliyet raporuna imza attı. Faaliyet Raporu’nda çalışanlar, TAV Havalimanları’nın adeta sanata dönüştürdüğü entegre hizmet anlayışını yansıttı, dans figürleri fotoğraf karelerine dönüştü.

TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen, “TAV Havalimanları olarak bu yıl beşincisini çıkarttığımız faaliyet raporları her yıl bizim için ayrı bir keyif haline geliyor. Faaliyet raporlarını tüm paydaşlarımıza kendimizi en doğru ve eksiksiz şekilde ifade edebilmek için faydalandığımız en önemli enstrümanlardan biri olarak görüyoruz. Bu nedenle tabi olduğumuz mevzuatın gereklerinden bağımsız olarak raporlarımızı her sene nasıl daha da geliştirebileceğimiz konusunda yeniden analiz etmeye önemli miktarda mesai harcıyoruz. Özellikle raporlarımızın içeriği ve sunumunun finans altyapısı olmayan paydaşlarımız açısından da son derece kolay anlaşılır olmasını raporlama sürecindeki en önemli önceliğimiz olarak görüyoruz.” dedi. İlgen, TAV Havalimanları hisselerinin yaklaşık yüzde 40’ının İMKB’de işlem görmesinin sorumluluğu ve bilinciyle, yatırımcılara ve finans piyasası katılımcılarına şirketin gerek faaliyetleri gerekse finansal durumu hakkında bilgi verirken aynı zamanda faaliyet raporunu sanatla buluşturabilmekten gurur duyduklarını ifade etti.

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, “Farklı düşünmek ve bu farklılığı hayata geçirmeye cesaret etmek kurum kültürümüzün temelinde yer alıyor. TAV Havalimanları olarak, kültür ve sanata verdiğimiz destekten hareketle, 2007 Faaliyet Raporu’nda edebiyat, 2008’de müzik, 2009’da fotoğraf alanında daha önce hiç düşünülmemiş inovatif projeleri gerçekleştirdik. Biz bu yılki faaliyet raporunda, ünlü koreograf Tan Sağtürk ve ekibi liderliğinde sanat şaheserleri havalimanlarımızda hizmet sanatımızla buluşan yolcularımızı nasıl karşıladığımızı ortaya koyduk. Çalışanlarımız işlerini yaparken aldıkları keyfi figürler ile betimledi. Fotoğraf kareleri ise bu anları resmetti” dedi.

Havalimanlarında hizmet sanatını en iyi anlatacak yolun dans olacağı fikrinden hareketle geliştirilen projede ünlü koreograf Tan Sağtürk ve ekibi ile TAV çalışanları bir araya geldi. Gerçekleştirilen çalışmalarda üstün performans sergileyen çalışanlar, hizmetin sanatla buluşmasını dans figürleriyle anlattı. Objektifler ise hizmet sanatına tanıklık etti. Üç aylık hazırlık süreciyle faaliyet raporu sayfalarına yansıyan kareler yaklaşık 18 bin TAV çalışanının sesini paydaşlara duyuruyor. Koreograf Tan Sağtürk ve ekibinin her figür ve hareketi ayrı ayrı tasarladığı projede 2 binin üzerinde kare fotoğraf çekildi. Projenin kamera arkası görüntüleri de kayıtlara geçti.
TAV Havalimanları, 2007 Faaliyet Raporu’nda Buket Uzuner’in “İstanbullular” romanından esinlenerek havalimanlarını resmetmiş, 2008’de Kerem Görsev ile caz müziğin esintilerini havalimanları ile buluşturmuş, 2009’da ise Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü ile ortaklaşa gerçekleştirilen projede, TAV çalışanlarının çocuklarının fotoğraflarını faaliyet raporuna taşımıştı.

TAV Havalimanları temalı 2007, 2008 ve 2009 Faaliyet Raporları ile 13 farklı dalda uluslararası ödüle layık görüldü.
13 FARKLI DALDA ULUSLARARASI ÖDÜL

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
sen önce ne yazıldığını iyi oku,anla sonra o muhteşem zekanla yorum yaz....asansörden bahseden kim? yürüyen merdivenle asansör aynı şey mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV IN AVUKATI HEMEN SAVUNMAYA GEÇMİŞ...İNSAN ÖNCE DER Kİ NEDEN BU İNSANLAR BÖYLE YAZIYOR? BİR GERÇEK PAYI VAR MI YOK MU BİR BAKALIM HAKİKATEN İNSANLAR BU SIKINTILARI ÇEKİYORLAR MI..YOK...BU SORUNLAR VARSA İNSANLAR DİLE GETİRİYORLARSA VE BUNLAR KULAK ARKASI EDİLİYORSA İNSANLAR DA BU ÖDÜLLERİ PARAYLA ALINDIĞINI DÜŞÜNÜRLER...öNEMLİ OLAN İNSANLARIN GÖRÜŞLERİNİN DEĞERLENMDİRİLİP OLUMLU BİR ŞEKİLDE EĞER BİR HATA VARSA DÜZELTİLMESİ İÇİN ÇABA SARFETMEDİLMESİ EN OLUMLU HAREKET OLACAKTIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tav dan iyi beslendiğiniz belli...avukatlık için de ayrıca ödüllendiriliyorsunuzdur..siz önce gidin dediklerim doğru mu yalan mı onu öğrenin sonra mailinizi yazın...ayrıca ahl de çalışanlar içinde objektif bir anket yapın görelim bakalım tasarruf diye yazın çalıştırılmayan klimalar yüzünden sırılsıklam olan ,yine aynı sebepten doğru dürüst aydınlatılmayan kontuarlar nedeniyle yolcularla sanki sorumlusu bizmişiz gibi tartışan tartışanlar, flags de yedikleri kalitesiz yemeklere dünya para veren, balık istifi halinde tek bir yürüyen merdivenden yukarı çıkmaya çalışan yolculardan fırça,hakaret yiyenler bakalım neler yazacaklar o ankete?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben bu ödüle layık olunan yerleri gormeyi cok isterim ve seinle irtibata da gecmek isterim, alablir miyim mail adresini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu arkadaş engelli yada rahatsız galiba asansör hizmeti engelli vatandaşlarımız içindir çünkü ki onlara da faklı bir şirket eşlik ediyor A.H.L.nin dhmi tarafından işletildiği dönemde hiç uçak yolculuğu yapmadığı belli arkadaşın %1000 fark var arada ama insanlar şunu istiyo bir sihirli değnek değsin her şey bir anda değişsin varsa öle bi değnek her sektörde kullanalımtav bence boşa mücadele ediyor hizmet anlayana verilir uluslar arası piyasada boy gösteren bi şirket sektörle alakası olmayan insanlar tarafından eleştirile biliyorsa buyur sen yap demeli bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
size ahl gezisinde eşlik etmeye ve TAV'ın neden ödül aldığını anlatmaya hazırım. hangi ödülü parayla aldığımızı da açıklamış olurum böylece. varsa niyetiniz hemen mail adresimi yazabilirim sayın misafir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence en büyük ödül fotoğrafta elinde marshalling ışıklarıyla uçaktan çılgınlarca kaçan operasyoncuya verilmeli=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ahl gibi gerek yapı gerekse yönetim açısından tam bir facia olan yerin işletmecisine bu ödülleri kim,nerede,nasıl veriyor anlamak mümkün değil..Kaç paraya alıyorlar acaba ??? Bir gün gidin thy geliş kontuarının oraya ordan balık istif halde gidiş katına sadece tek bir yürüyen merdivenle çıkmaya çalışan insancıkları görün ondan sonra ödül aldık deyin..Koskoca ahl ye inen uçaktan otobüsle alana gelen yolcular sadece 1 girişten (205 A ) giriş yapabiliyorlar..Bu Flags de ısıtlıp soğutulmuş etleri tekrar ısıtıp fahiş fiyata satmayı marifet sananlara ödül verenler gelsinler benim eşliğimde gezsinler de görelim bakalım tav a ödül mü veriyorlar ceza mı?? ama bende onlara yedirecek para yok haberleri olsun...mudur yani???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaparsa böyle güzel yapar. Ellerinize sağlık, nice başarılı yıllaraaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000