18 Ocak 2012, Çarşamba 15:20:46

VE BAŞKAN BELLİ OLUYOR...

TALPA'da seçim heyecanı başladı...
  • Pilotlara hiçbir faydası olmayan pilotlar derneği olarak bu derneğin ismi bence değiştirilmeli. Havacılık yasası ile ilgili bir kez konuştuklarını duymadım. Olaylarda yaptıkları açıklamalara da bakınca bu kişilerin pilot olarak beni temsil ettiklerini düşünmüyorum. THY'de çalışan kişiler THY'nin aleyhine olabilecek hiçbirşey söyleyemez, yapamaz. Diğer havayollarında çalışan diğer yöneticiler için de aynı konu geçerli. Çıkar çakışması olayı var. Bu durumda orada oturup gelen aidatlar ile kokteyl düzenleme dışında bu derneğin bir fonksiyonu olamaz.
  • bana talpa nin guncel email adresi lazim, bilen varsa yollayabilirmi,tskler..
  • bugune kadar gerekli destegı saglamamıslardır bundan sonra kım secılsede aynı duzen devam edecegınden şüphem yoktur.imza Airbus'a fısıldayan adam TAROGLU..
  • Talpa'dan istifa ediyorum. Kanarya severler derneğine üye oluyorum.
  • Bizler artık bu turlu işleri genclere bırakmalı onların yollarını tıkamak yerıne acmak ıcın atılımlar yapmalıyız.Mantı Kaptan artık kosene gec otur emeklılıgını bekle denedın daha once Pilvakta basaramadın.Allahtan da basaramadın da Pilvak'ın yonetımınde pırıl pırıl temız ahlaklı genc bır baskanınımız(ERHAN CAKMAK) var.Darısı Talpa'nın basına ......
  • TALPA da başkanlık seçimi olmaz.Liste seçimi olur.Başkan listedeki yönetim seçildikten sonra ilk toplantıda yönetim kurulu üyelerince seçilir ve ilan edilir.
Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA)'nın 8. Olağan Genel Kurulu ve seçim heyecanı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde bulunan Ali Sürmen Konferans Salonu'nda başladı.

Saat 14:00'da iki aday listesi için oylar atılmaya başlandı.

Gelişmeleri AirportHaber'den takip edebilirsiniz...
VE BAŞKAN BELLİ OLUYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Pilotlara hiçbir faydası olmayan pilotlar derneği olarak bu derneğin ismi bence değiştirilmeli. Havacılık yasası ile ilgili bir kez konuştuklarını duymadım. Olaylarda yaptıkları açıklamalara da bakınca bu kişilerin pilot olarak beni temsil ettiklerini düşünmüyorum. THY'de çalışan kişiler THY'nin aleyhine olabilecek hiçbirşey söyleyemez, yapamaz. Diğer havayollarında çalışan diğer yöneticiler için de aynı konu geçerli. Çıkar çakışması olayı var. Bu durumda orada oturup gelen aidatlar ile kokteyl düzenleme dışında bu derneğin bir fonksiyonu olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bana talpa nin guncel email adresi lazim, bilen varsa yollayabilirmi,tskler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bugune kadar gerekli destegı saglamamıslardır bundan sonra kım secılsede aynı duzen devam edecegınden şüphem yoktur.imza Airbus'a fısıldayan adam TAROGLU..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Talpa'dan istifa ediyorum. Kanarya severler derneğine üye oluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bizler artık bu turlu işleri genclere bırakmalı onların yollarını tıkamak yerıne acmak ıcın atılımlar yapmalıyız.Mantı Kaptan artık kosene gec otur emeklılıgını bekle denedın daha once Pilvakta basaramadın.Allahtan da basaramadın da Pilvak'ın yonetımınde pırıl pırıl temız ahlaklı genc bır baskanınımız(ERHAN CAKMAK) var.Darısı Talpa'nın basına ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TALPA da başkanlık seçimi olmaz.Liste seçimi olur.Başkan listedeki yönetim seçildikten sonra ilk toplantıda yönetim kurulu üyelerince seçilir ve ilan edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000