14 Ağustos 2009, Cuma 12:43:22

TALPA'DAN 'DANDİK PİLOT' AÇIKLAMASI

Emekli Kaptan pilot Zeki Kılıç'ın pilotlarla ilgili yaptığı açıklamaya TALPA'dan cevap geldi.
  • DEFOLU LAKABI ÇOK AYIP YAZMASSANIZ ÇOK EFENDİCE OLUR DERİM.KİMİN PİLOT KİMİN TEKNİSYEN KİMİN KARGOCU.KİMİN HANGİ MESLEKTE OLACAĞINI İNSANLAR TESPİT EDEMEZ..HERKESİN BİR KADER ÇİZGİSİ VARDIR. BUDA NETİCEYİ TESPİT EDER.EĞER BUKADAR YAZI YAZDIKTAN SONRA HANGİ UÇAĞA BİNİPTE DELİKANLI GİBİ UÇACAKSINIZ ..YAZDIĞINIZ YAZILARA TERS OLMAYACAKMI ..İŞTE SİZE BİR GERÇEK..HAYIRLI UÇUŞLAR.
  • pılot-1 kardeşim pılot diye yazılmaz pilot diye yazılır bu...kimlere kalmış havacılık..........
  • Çoook uzun zaman sonra TALPA'da bir ışık görüyorum :)... Böyle bir açıklama beklemezdim... Teşekkürler...
  • BİRDE DEFOLU PİLOTLAR VAR BU YORUMA TAMAMEN KATILIYORUM.YARASI OLAN GOCUNUR.UÇMAYIP UÇUŞ SAATİ YAZAN OKULLAR.1985 Kİ 50 SAATLİK UÇUŞUNU 2009 UÇUŞ SAATİ SAYDIRIP LİSANS ALANLAR.DENİZ YOLUNDA ÇARKI BAŞI OLANLAR.FREE SHOPLARDA SATIŞ ELAMANI OLANLAR PASTACILAR BÖREKÇİLER LOKANTA İŞLETENLER ALMANYADA YEMİNLİ MÜŞAVİRLİK YAPANLAR PILOT OLDULAR UÇAĞI TERSTE 45 DERCE FAZLA YATIŞTA GÖRMEYENLER ..İŞTE BUNLAR DEFOLU YANİ DANDİK PİLOTLAR VE TORPILLİLER NEYSEKİ THY BUNLARI SON AYLARDA AYIKLAMAYA BAŞLADIĞINI DUYDUM SEVİNDİM SHGM ÖNLEM ALMALI
  • Dandik pilot terimi doğrudur. Şu anda uçanların asgari % 25'i dandik pilottur. Bunların hatalarını teknlojik uçaklar kapatmaktadır. Gerçekleri söyleyenlere şapka çıkarmak lazımdır.
  • Yahu bakti Ali Ziya kaptan.ust devresinin laflari ozel okullara, yani SINDEL'E dokunuyor (kendisi biliyorsunuz sindel'de simulator ogretmeni) aninda savunmayi patlatti.Ahhhh be yaw ahhh yahu emekli olmussunuz o kadar maas aliyorsnuuz o kadar dunyaliginiz var daha ne bu kadar ince politikalar stratejiler para hirsi gozunuzu boyamis.yaziklar olsun.yakisiyor mu onca yil omzunuzda tasidiginiz yildizlara gogsunuze taktiginiz broveye ? biraz cekilin kenarada sivil havaciligin asil sahibi olan SIVILLER de biraz nasiplensin.
  • Sayin Talpa, Kimliginizi saklamak amacladiginizi ve bu konuda zeki/kurnaz davrandiginizi tespit ediyorum..... Ancak herzaman acik vereceksinizdir.... Ve sahsen ben ne oldugunuzu biliyorum.... Saygisizca,.... Asker.....
  • Ne demek, kişisel tatminsizlik? Zeki Kaptanım neyin tatminsizliğini yaşayacak, bu kadar tecrübeden sonra? Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Bahsettiği pilotları işe aldıkları zaman yorum yapacaktınız.
  • ziya yılmaz ahh benim dönem arkadaşım hiçbir zaman anlamadım zıyayı konuşmaz sosyal olmaz ama nasıl oluyorda talpa başk. oluyor anlayamıyorum.fakat talpanın kıraathane ötesine gidemediğide bir gerçek ve görüyorumki evet talpa boyle olacağına bızı shgm temsıl etsin daha iyidir
  • evet herkez haddini bilecek bu kişi emekli çok tecrübeli kaptan bile olsa .kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok böyle bir rezilliğin anlamıda yok.

 

İşte Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA) Başkanı Ali Ziya Yılmaz imzalı o açıklama:

"Sivil Havacılığımızın gelişimiyle birlikte kamuoyunun ve buna paralel olarak medyanın sektöre ilgisi artmış olup, basın yayın organlarında pilotlarla ilgili haberlerin arttığı gözlenmektedir.

 

Ancak, bu haberlerin yapılışında  haberlere kaynak olan kişilerce maksadı aşan ifadeler kullanıldığı, yorumlarında kişisel tatminsizliklerini açığa vuran veya düşünülmeden yargısız infaza varan ifadeler kullandıkları  tarafımızdan  üzüntüyle izlenmektedir.

 

Tüm Türk pilotlarının büyük bir ailenin ayrılmaz bir parçası olduğunun, görevlerinin sorumluluğunun bilincinde olduklarının, Türk Sivil Havacılık Sektörünün gelişimi için özveri ile çalışmalarını sürdürdüklerinin bilinmesini ister."

 

Saygılarımızı sunarız.

TALPA'DAN 'DANDİK PİLOT' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 15 yıl önce
DEFOLU LAKABI ÇOK AYIP YAZMASSANIZ ÇOK EFENDİCE OLUR DERİM.KİMİN PİLOT KİMİN TEKNİSYEN KİMİN KARGOCU.KİMİN HANGİ MESLEKTE OLACAĞINI İNSANLAR TESPİT EDEMEZ..HERKESİN BİR KADER ÇİZGİSİ VARDIR. BUDA NETİCEYİ TESPİT EDER.EĞER BUKADAR YAZI YAZDIKTAN SONRA HANGİ UÇAĞA BİNİPTE DELİKANLI GİBİ UÇACAKSINIZ ..YAZDIĞINIZ YAZILARA TERS OLMAYACAKMI ..İŞTE SİZE BİR GERÇEK..HAYIRLI UÇUŞLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pılot-1 kardeşim pılot diye yazılmaz pilot diye yazılır bu...kimlere kalmış havacılık..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çoook uzun zaman sonra TALPA'da bir ışık görüyorum :)... Böyle bir açıklama beklemezdim... Teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BİRDE DEFOLU PİLOTLAR VAR BU YORUMA TAMAMEN KATILIYORUM.YARASI OLAN GOCUNUR.UÇMAYIP UÇUŞ SAATİ YAZAN OKULLAR.1985 Kİ 50 SAATLİK UÇUŞUNU 2009 UÇUŞ SAATİ SAYDIRIP LİSANS ALANLAR.DENİZ YOLUNDA ÇARKI BAŞI OLANLAR.FREE SHOPLARDA SATIŞ ELAMANI OLANLAR PASTACILAR BÖREKÇİLER LOKANTA İŞLETENLER ALMANYADA YEMİNLİ MÜŞAVİRLİK YAPANLAR PILOT OLDULAR UÇAĞI TERSTE 45 DERCE FAZLA YATIŞTA GÖRMEYENLER ..İŞTE BUNLAR DEFOLU YANİ DANDİK PİLOTLAR VE TORPILLİLER NEYSEKİ THY BUNLARI SON AYLARDA AYIKLAMAYA BAŞLADIĞINI DUYDUM SEVİNDİM SHGM ÖNLEM ALMALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dandik pilot terimi doğrudur. Şu anda uçanların asgari % 25'i dandik pilottur. Bunların hatalarını teknlojik uçaklar kapatmaktadır. Gerçekleri söyleyenlere şapka çıkarmak lazımdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yahu bakti Ali Ziya kaptan.ust devresinin laflari ozel okullara, yani SINDEL'E dokunuyor (kendisi biliyorsunuz sindel'de simulator ogretmeni) aninda savunmayi patlatti.Ahhhh be yaw ahhh yahu emekli olmussunuz o kadar maas aliyorsnuuz o kadar dunyaliginiz var daha ne bu kadar ince politikalar stratejiler para hirsi gozunuzu boyamis.yaziklar olsun.yakisiyor mu onca yil omzunuzda tasidiginiz yildizlara gogsunuze taktiginiz broveye ? biraz cekilin kenarada sivil havaciligin asil sahibi olan SIVILLER de biraz nasiplensin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayin Talpa, Kimliginizi saklamak amacladiginizi ve bu konuda zeki/kurnaz davrandiginizi tespit ediyorum..... Ancak herzaman acik vereceksinizdir.... Ve sahsen ben ne oldugunuzu biliyorum.... Saygisizca,.... Asker.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne demek, kişisel tatminsizlik? Zeki Kaptanım neyin tatminsizliğini yaşayacak, bu kadar tecrübeden sonra? Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Bahsettiği pilotları işe aldıkları zaman yorum yapacaktınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ziya yılmaz ahh benim dönem arkadaşım hiçbir zaman anlamadım zıyayı konuşmaz sosyal olmaz ama nasıl oluyorda talpa başk. oluyor anlayamıyorum.fakat talpanın kıraathane ötesine gidemediğide bir gerçek ve görüyorumki evet talpa boyle olacağına bızı shgm temsıl etsin daha iyidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet herkez haddini bilecek bu kişi emekli çok tecrübeli kaptan bile olsa .kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok böyle bir rezilliğin anlamıda yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000