22 Aralık 2009, Salı 12:29:34

TALPA YENİ YÖNETİMİNİ SEÇEMEDİ

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA) olağanüstü genel kurulu bugün yapıldı. Salt çoğunluğun sağlanamadığı genel kurul 1 hafta sonraya ertelendi.
  • sorun camia da değil dernekte. dernek bu güne kadar camia için ne yaptıki camia buarada derneğin geleceği hakkında yorum yapsın.
  • Nasıl camia bu.İnsan derneğine sahip çıkar , bir yorum yapar.

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Pilot Ali Ziya Yılmaz, 19 Kasım 2009 tarihinde olağanüstü yönetim kurulu toplantısında özel nedenleri gerekçe göstererek istifa etmişti. Yılmaz’dan boşalan yönetim kurulu başkanlığa o tarihten itibaren 2. Başkan Mete Dane’nin getirilme kararı alındığı toplantıda, 22 Aralık 2009 (bugün) tarihinde gerçekleştirilmek üzere olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı.

Olağanüstü genel kurul kararı alınmasından sonra yalnızca, Kaptan Pilot Muzaffer Özacar açıkladığı listeyle yeni yönetime talip olduklarını kamuoyuna duyurmuştu.

Bugün gerçekleştirilmesi gereken ve yeni yönetimin seçileceği Olağanüstü Genel Kurul’da  salt çoğunluk sağlanamadı.

Dernekler Kanunu’na göre salt çoğunluk sağlanamadığı için genel kurulun 1 hafta sonra yeniden toplanacağı belirtildi. 29 Aralık 2009 tarihinde, salt çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek genel kurul Atatürk Havalimanı’nda toplanacak.

Seçime tek aday olarak katılacak olan Kaptan Pilot Muzaffer Özacar, AirportHaber ve Airport TV’ye yaptığı özel açıklamada, önümüzdeki hafta yeni yönetimin seçileceğini ve ilk olarak mesai saatlerinin yeniden düzenlenmesi için çalışma yapacaklarını ifade etti.

Ayrıntılar bu akşam saat 21:00’da Airport TV Ana Haber Bülteni’nde olacak...

©AirportHaber.com

TALPA YENİ YÖNETİMİNİ SEÇEMEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sorun camia da değil dernekte. dernek bu güne kadar camia için ne yaptıki camia buarada derneğin geleceği hakkında yorum yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl camia bu.İnsan derneğine sahip çıkar , bir yorum yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000