30 Eylül 2011, Cuma 16:11:30

TALPA ÇALIŞTAY DÜZENLİYOR

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) 12-13 Ekim tarihleri arasında "Birinci Pilotlar Çalıştayı"nı Bakırköy Titanic Port Hotel'de düzenşlenecek.
  • Talpa, yorgun uçurulan , UGS sınırlarının üzerinde uçmaya zorlanan meslektaşlarınız için ne diyorsunuz? Şu anda savunması istenen ve işten atılacak olan kaptan arkadaşınız için tek bir söz söylediniz mi? Yoksa sizler de UGS üzerinde uçmaya razı olanlardan mısınız? Çalıştayınızda bu konuyu görüşecek misiniz? Cesaretiniz var mı buna? Siz pilotları temsil ediyor musunuz? Pilotların haklarını koruyor musunuz? Bangkok'a bunun için mi gittiniz? Lütfen şu Çalıştay'dan önce gazetelere tam sayfa bir ilan verin ve SKPK ile 16 saat uçmaya zorlanan pilotlara kendiniz için, yolcular için, evdeki çoluk çocuğunuz için, Türk Sivil Havacılığında uçuş emniyetinin sağlanabilmesi için artık şu desteğinizi verin. Yarın size de olabilir.
  • İLK YORUMU YAPAN ARKADAŞ . VAKIF AYRI DERNEK AYRI.MİSYONLARIDA AYRI.HER İKİSİNEDE PİLOTLAR OLARAK SAHİP ÇIKALIM.BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR.NİFAK SOKMAYA ÇALIŞAN AYRIK OTLARINA HADLERİNİ BİLDİRELİM.
  • Talpa hicbir ise yaramayan bir kurumdur, bu da boyle biline... Bunu bir pilot olarak soyluyorum. Turkiye'de hala yuzlerce yabanci pilot ucarken utanmadan bi de Calistay'dan bahsediyorlar.
  • Talpa ya bu işi bilmiyor ya da laf ola beri gele, bir şey yapmış olmak için bir toplantı düzenliyor. Çalıştay programında yer alan konu başlıklarından sadece Hava İş Yasa Tasarısı üzerinde konuşup tartışsanız size bir hafta yetmez. Bakalım ne konuşacak, ne anlatacaksınız Çalıştay'ınızda? Size sorulacak sorulara cevap verebilecek misiniz o gün? Şu fatigue olayını hanginiz anlatacak, izah edecek? Merakla bekliyoruz çalıştayınızı. Her konu başlığı için şahsen 10 baba soru bende hazır. Ozellikle kaptan pilot hukuk danışmanınızdan öğrenmek istediğimiz çoook şeyler var.
  • Talpa dalga mı geçiyor milletle? Bu kadar çok konu başlığını nasıl konuşup tartışacaksınız? Kaç dakika veriyorsunuz her bir konuya ve o konuda kaç konuşmacı var? İlkokul çocuklarının müsamere düzenlemesi bile sizden daha planlı ve hesaplı. Anlaşılan o ki, siz genel kurulunuz öncesi bir faaliyet yapmış olmak için yapıyorsunuz bu çalıştayı? Sahi SHGM'den kim hangi konuda sunum yapacak? Bilal bey mi, Haydar bey mi yoksa SHGM fotokopi memuru mu?
  • yer ,içer ,kafayı çeker,sonrada vatanı kurtarırsınız bol bol...
  • Konu başlıkları güzel. Muhtemelen bütün konular bütün açıklığı ile konuşulacaktır. TALPA' nın gücüne gitmesin ama PİLOTLAR VAKFI' NA DAHA ÇOK SAHİP ÇIKMALIYIZ. Vakıf üye sayısı daha çok artabilir.
TALPA'dan yapılan açıklamada;

TALPA (Türkiye Havayolu Pilotları Derneği) tarafından Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı desteği ve ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan ”1 nci PİLOTLAR ÇALIŞTAYI” 12 – 13 EKİM 2011 tarihlerinde 09.00–16.00 saatleri arasında TITANIC PORT HOTEL İSTANBUL/BAKIRKÖY’de icra edilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

TÜRKİYE HAVAYOLU PİLOTLARI DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU ADINA

Kpt. Plt. Muzaffer ÖZACAR
Başkan






TALPA ÇALIŞTAY DÜZENLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Talpa, yorgun uçurulan , UGS sınırlarının üzerinde uçmaya zorlanan meslektaşlarınız için ne diyorsunuz? Şu anda savunması istenen ve işten atılacak olan kaptan arkadaşınız için tek bir söz söylediniz mi? Yoksa sizler de UGS üzerinde uçmaya razı olanlardan mısınız? Çalıştayınızda bu konuyu görüşecek misiniz? Cesaretiniz var mı buna? Siz pilotları temsil ediyor musunuz? Pilotların haklarını koruyor musunuz? Bangkok'a bunun için mi gittiniz? Lütfen şu Çalıştay'dan önce gazetelere tam sayfa bir ilan verin ve SKPK ile 16 saat uçmaya zorlanan pilotlara kendiniz için, yolcular için, evdeki çoluk çocuğunuz için, Türk Sivil Havacılığında uçuş emniyetinin sağlanabilmesi için artık şu desteğinizi verin. Yarın size de olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İLK YORUMU YAPAN ARKADAŞ . VAKIF AYRI DERNEK AYRI.MİSYONLARIDA AYRI.HER İKİSİNEDE PİLOTLAR OLARAK SAHİP ÇIKALIM.BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR.NİFAK SOKMAYA ÇALIŞAN AYRIK OTLARINA HADLERİNİ BİLDİRELİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Talpa hicbir ise yaramayan bir kurumdur, bu da boyle biline... Bunu bir pilot olarak soyluyorum. Turkiye'de hala yuzlerce yabanci pilot ucarken utanmadan bi de Calistay'dan bahsediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Talpa ya bu işi bilmiyor ya da laf ola beri gele, bir şey yapmış olmak için bir toplantı düzenliyor. Çalıştay programında yer alan konu başlıklarından sadece Hava İş Yasa Tasarısı üzerinde konuşup tartışsanız size bir hafta yetmez. Bakalım ne konuşacak, ne anlatacaksınız Çalıştay'ınızda? Size sorulacak sorulara cevap verebilecek misiniz o gün? Şu fatigue olayını hanginiz anlatacak, izah edecek? Merakla bekliyoruz çalıştayınızı. Her konu başlığı için şahsen 10 baba soru bende hazır. Ozellikle kaptan pilot hukuk danışmanınızdan öğrenmek istediğimiz çoook şeyler var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Talpa dalga mı geçiyor milletle? Bu kadar çok konu başlığını nasıl konuşup tartışacaksınız? Kaç dakika veriyorsunuz her bir konuya ve o konuda kaç konuşmacı var? İlkokul çocuklarının müsamere düzenlemesi bile sizden daha planlı ve hesaplı. Anlaşılan o ki, siz genel kurulunuz öncesi bir faaliyet yapmış olmak için yapıyorsunuz bu çalıştayı? Sahi SHGM'den kim hangi konuda sunum yapacak? Bilal bey mi, Haydar bey mi yoksa SHGM fotokopi memuru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yer ,içer ,kafayı çeker,sonrada vatanı kurtarırsınız bol bol...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Konu başlıkları güzel. Muhtemelen bütün konular bütün açıklığı ile konuşulacaktır. TALPA' nın gücüne gitmesin ama PİLOTLAR VAKFI' NA DAHA ÇOK SAHİP ÇIKMALIYIZ. Vakıf üye sayısı daha çok artabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000