05 Aralık 2008, Cuma 15:07:50

Merak edilen sorular yanıt bulacak

Airport TV’de ekranlara gelen ve Ali Kıdık’ın sorularıyla havacılık gündeminin nabzını tuttuğu ‘Sorun Cevaplasın’ yine gündem oluşturacak.
  • Elbette unun ornegide varbir belgeselde izlemistim avrupadan amerikaya ucak bir ucakta yakit borularinin arizasi sonucunda okyonusun ortasinda tum yakiti bosaliyor ve motorlar duruyor pilotlar sol alt kisimda bulunan jenarator pervanesini disari cikarip acil aletler icin elektrik sagliyorlar ve en yakin bir adada bulunan havaalanina planor inisi yapiyorlar ustelik cok hizli inis yaptiklarindan lastikler patlayip pist asfaltina gomuluyr ve duruyor butun personel ve yolcular kurtuluyor.
  • Sevelim yada sevmeyelim hepimizin kurtuluşu olan SİVİL HAVACILIK KANUNU nu çıkarılabilmesine ön ayak olacak ve olan lider TALPA dır.Güç kanundan gelir.Böyle bir kanunda TALPA tarafından vaktinde hazırlanmıs ve onay için meclise sevkedilmiştir.Başta TÖSİD tarafından engellenerek hala meclise sevkedilmemiştir.Herkes gücünü biran evvel bu kanunun çıkarılmasına harcamalıdır.Hepimizin asli görevi bu olmalıdır ve kamuoyu baskısı yaratabilmektir.
  • benim kontürlerim kıymetli sorumu burdan soruyorum ali bey e.Talpanın tam olarak görevi nedir.yapmış oldukları açıklamalarda pilotlara şirketler tarafından yapılan baskıları dile getiriyorlar.Böyle bir dernek kurmuşlar yapılan bu baskılara karşı yapabilecekleri güçleri varmı talpa nın.

Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’ın hazırlayıp sunduğu ‘Sorun Cevaplasın’ programı bu akşam TALPA Eski Başkanı Necmi Ekici ve Ayjet Genel Müdürü Celal Cingöz’ü ağırlıyor.

Birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla havacılığı değerlendiren ‘Sorun Cevaplasın’ programı siz izleyicilerin de sorularıyla gündem belirlemeye devam edecek.

‘Sorun Cevaplasın’ bu akşam 21.00’de canlı yayında Airport TV ekranlarında olacak.

Programa sorularınızla aktif olarak katılmak için air yazıp 2030’a tüm GSM operatörlerinden SMS gönderebilirsiniz

Merak edilen sorular yanıt bulacak

Yorumlar

Melih Galip ATILGNA ~ 15 yıl önce
Elbette unun ornegide varbir belgeselde izlemistim avrupadan amerikaya ucak bir ucakta yakit borularinin arizasi sonucunda okyonusun ortasinda tum yakiti bosaliyor ve motorlar duruyor pilotlar sol alt kisimda bulunan jenarator pervanesini disari cikarip acil aletler icin elektrik sagliyorlar ve en yakin bir adada bulunan havaalanina planor inisi yapiyorlar ustelik cok hizli inis yaptiklarindan lastikler patlayip pist asfaltina gomuluyr ve duruyor butun personel ve yolcular kurtuluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
Sevelim yada sevmeyelim hepimizin kurtuluşu olan SİVİL HAVACILIK KANUNU nu çıkarılabilmesine ön ayak olacak ve olan lider TALPA dır.Güç kanundan gelir.Böyle bir kanunda TALPA tarafından vaktinde hazırlanmıs ve onay için meclise sevkedilmiştir.Başta TÖSİD tarafından engellenerek hala meclise sevkedilmemiştir.Herkes gücünü biran evvel bu kanunun çıkarılmasına harcamalıdır.Hepimizin asli görevi bu olmalıdır ve kamuoyu baskısı yaratabilmektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahlayt ~ 15 yıl önce
benim kontürlerim kıymetli sorumu burdan soruyorum ali bey e.Talpanın tam olarak görevi nedir.yapmış oldukları açıklamalarda pilotlara şirketler tarafından yapılan baskıları dile getiriyorlar.Böyle bir dernek kurmuşlar yapılan bu baskılara karşı yapabilecekleri güçleri varmı talpa nın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000