22 Mayıs 2013, Çarşamba 14:01:11

İŞTE CTATCA'NIN YÖNETİM KURULU

CTATCA'nın 18.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

 CTATCA Yönetim Kurulu Aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

1-CTATCA Yönetim Kurulu Başkanı İzzet DERKAN
2-CTATCA Başkan Yrd. Kemal ALDAĞ
3-CTATCA Genel Sekreter Gülsün BEKTAŞ
4-CTATCA Koordinasyon Sorumlusu Sadık TEKSOY
5-CTATCA mübasip Hürmüs EROĞLU
6- CTATCA Sosyal İşler Sorumlusu Eda GAZi
7- CTATCA sosyal işler sorumlusu Buket ADAHAN

Açılış programı divan başkanı Koral Kağcanın açılış konuşması ile başladı. Yoklama ise şimdiki genel sekreter Gülsün Bektaş ile alındı ve salt çoğunlukla 18.Genel Kurul yapıldı.

Söz Alan CTATCA Başkanı izzet DERKAN geçmişte bugüne derneğe katkı verenlere başta teşekkür etti . Derkan derneğin KKTC için ve Havacılık Sektörü için çok önemli olduğunun da altını çizdi.

İzzet DERKAN yaklaşık 17 yıldır bu derneğin içerisinde görev aldığını ve 2009 yılından sona ise derneğin büyük işler yaptığını söyledi. CTATCA Başkanı DERKAN , üyelerinin özlük hakları hususunda hep dernek olarak bir noktadan sonra tıkandıklarını ve aralarına katılan yenı meslektaşları ile Mesleki sendikalarını kurduklarını söyledi.CTATCA Başkanı İzzet Derkan Sendikaları olan HTKS Başkanı Cem Kapısız ile çok iyi işlere imza attıklarını ve kurumlar arası işbirliklerinin artarak devam edeceğini de dile getirdi. Derkan , Kuzey Kıbrıs'ta görev yapan Hava Trafik Kontrolörleri'nin özlük haklarının mutlaka çzümlenmesi gerektiğini söyleyerek KKTC Hükmetine yine çağrıda bulundu.

CTATCA Başkanı İzzet Derkan, TALPA ,TATCA ve Uçak şirketleri ile çok yakın çalışacaklarını ve KKTC'de ilk uluslararası Havacılık Seminerini gerçekleştirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine vurgu yaptı.

DERKAN 8-9 Haziran'da TATCA'nın önderliğinde İzmir Efes'te gerçekleştirilecek Havacılık Fuarında en iyi şekilde Derneği temsil edeceklerini söyledi.

İŞTE CTATCA'NIN YÖNETİM KURULU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000