09 Aralık 2009, Çarşamba 11:02:54

İlk liste belli oldu

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA) olağanüstü seçime hazırlanırken yönetime aday olan ilk liste belli oldu.
  • Güzel bir liste. Değerli, deneyimli arkadaşlardan oluşmuş. Gönül isterdi ki, önceki yönetim kurullarından özellikle Hava İş Yasası ile ilgili olarak çok çalışmış, bilgi ve olayın geçmiş seyrine vakıf pilotlardan da listede bir veya iki isim yer alsaydı. Herhalde mevcut listedeki arkadaşlardan, eskilerin destek ve yardımını sağlayabilecek olanları vardır. TALPA'nın ne edip yapıp Hava İş Yasasını TBMM'den geçirtmesi gerekiyor. Bu Türk Sivil Havacılığının sağlıklı ve emniyetli gelişimi, uçuş emniyeti için olmazsa olmazıdır. Aksi takdirde herkes büyük risk altında uçmaya ( mürettebat ve yolcu ve de işletmeci) devam edecek demektir.

Kaptan Pilot Muzaffer Özacar’ın, 22 Aralık 2009 günü, (o gün çoğunluk sağlanamazsa 29 Aralık günü) yapılacak TALPA Olağanüstü Genel Kurul toplantısı için aşağıdaki Yönetim Kurulu aday listesini sunduğu duyuruldu.

İşte Kaptan Pilot Muzaffer Özacar’ın TALPA Yönetim Kurulu Aday Listesi:

YÖNETİM KURULU ASİL ADAYLARI

Muzaffer ÖZACAR

Nuri SAKARYA

Cengiz ERGİN

Erdal UZER

Hasan BİRİZ

Ali Faruk YALAP

Bülent BORALI

Taner İLASLAN

Ercan KARAKAŞ

Sinan IŞILDAR

Murat ÖZDEN

DENETLEME KURULU ASİL ADAYLARI

Hüseyin KARGI

Metin TOPÇUOĞLU

Ünsal SEÇKİN

YÖNETİM KURULU YEDEK ADAYLARI

Kemal Mustafa HELVACIOĞLU

İskender ÇARKÇI

İlkay YİĞİT

Harun SUNA

Birol BOZDEMİR

Murat GÜLKANAT

Murat CENGİZ

Kemali  Bülent EDALI

Erdal HASDEMİR

İlker DİNLER

Sadık Doğan KESKİNTEPE

DENETLEME KURULU YEDEK ADAYLARI

Yıldırım BUDAN

Mesut CESUR

K. Sezai ATAV

İlk liste belli oldu

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel bir liste. Değerli, deneyimli arkadaşlardan oluşmuş. Gönül isterdi ki, önceki yönetim kurullarından özellikle Hava İş Yasası ile ilgili olarak çok çalışmış, bilgi ve olayın geçmiş seyrine vakıf pilotlardan da listede bir veya iki isim yer alsaydı. Herhalde mevcut listedeki arkadaşlardan, eskilerin destek ve yardımını sağlayabilecek olanları vardır. TALPA'nın ne edip yapıp Hava İş Yasasını TBMM'den geçirtmesi gerekiyor. Bu Türk Sivil Havacılığının sağlıklı ve emniyetli gelişimi, uçuş emniyeti için olmazsa olmazıdır. Aksi takdirde herkes büyük risk altında uçmaya ( mürettebat ve yolcu ve de işletmeci) devam edecek demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000