31 Ekim 2016, Pazartesi 14:40:32

Tailwind o uçakları gönderdi

Tailwind Havayolları, filosunda bulunan iki adet kiralık Boeing 737-800’ü iade etti.
  • Umarım hiçbir tc şirketi batmaz , tailwindin çizgisi kurulduğu günden beri çok güzel gidiyor. Üst yönetiminden tekniğine istasyon çalışanları çok profesyonel bir çalışma anlayışı içerisinde . Şirketin sahibi Kadri bey de havacılığın içerisinden gelen biri olarak sektöre çok kaliteli bir havayolu kazandırdı. Umarım gelecek yıllarda Tailwind daha güzel yerlerde olacak , darısı diğer Türk şirketlerinin başına
  • 2 -800 gider 4 -800 gelir. Fazla kafa yormayın
  • Tekniği, en kral tekniktir. Umarım uzun yıllar batmaz, 5 yaşlı kızının yanına bir beş tane de genç kız çekerler seneye umarım. Gerçek anlamda uçuşa elverişliliğin hakkını verenlere selamlar.
  • mecburen bunlar yapıldı yoksa sözleşmeli bile olsa kimseyle yollar ayrılmak istenmedi ama diğer firmalardan farklı olarak hiç yoktan mecburide olsa sözleşmelilerele yol ayrıldı, geri dönerler inş
  • Uçaklar zaten KKTC de yatıp duruyordu
  • Ama sözleşmiştik diyor ya :) Arkadaşım sözleşmişmiş, söz bitmiş hala niye yenilemedi diyorsun. O değilde şuan çıkarılacak FO lar için kulis yapan TC vatandaşı, aman diyeyim bak kulis yapayım derken sevdiklerinin ayağını kaydırma. Bu müdürün eski müdürlerine benzemez, oyunların kötü teper.
  • Cok dogru ve adil.
  • Thy , pgs , atlas da örnek alsa, türk pilot ve türk görevliler haricinde olanların işine son vermeye gitseler, ama biz akıllanmayız. Biz kendimizi ezeriz yabancıyı göğe çıkartırız.
  • Nedemek ne oluyor vs falan. Olan belli basit. Malum piyasa koşulları, ekonomik ve stratejik tedbir ve ayakta durma çabası. Allah herkezin ekmeğini yağlı etsin. Hayırlısı..
  • Durumlar simdilik iyi görünsede 2 ucakda elden cikinca sartlar degisecek gibi. Hersey iyice zorlasiyor

Tailwind Havayolları, filosunda bulunan iki adet kiralık Boeing 737-800’ü iade etti.

Filosunda yedi uçak bulunan Tailwind Havayolları, kiralık süresi dolan iki uçağı iade etti. TC-TLG ve TC-TLH kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçak iade bakımlarının tamamlanmasından sonra kiralama firmasına gönderildi.

İki uçağın gönderilmesiyle Tailwind filosundaki uçak sayısı beşe düştü. Filoda kalan uçakların tamamının Tailwind’in öz malı olduğu belirtildi.

Bu arada kışın tarifesiz uçuşlarına devam edecek olan Tailwind Havayolları’nın sözleşmesi sona eren yabancı uçuş ekiplerinin dışında işçi çıkarmayacağı da öğrenildi.

Tailwind o uçakları gönderdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Deep forest ~ 7 yıl önce
Umarım hiçbir tc şirketi batmaz , tailwindin çizgisi kurulduğu günden beri çok güzel gidiyor. Üst yönetiminden tekniğine istasyon çalışanları çok profesyonel bir çalışma anlayışı içerisinde . Şirketin sahibi Kadri bey de havacılığın içerisinden gelen biri olarak sektöre çok kaliteli bir havayolu kazandırdı. Umarım gelecek yıllarda Tailwind daha güzel yerlerde olacak , darısı diğer Türk şirketlerinin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Run forest ~ 7 yıl önce
Su ısınıyor forest.. Ya kaçarsın yada o suda mecburen yıkanırsın. Kriz öper.. ;)
ÇT ~ 7 yıl önce
2 -800 gider 4 -800 gelir. Fazla kafa yormayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lessor ~ 7 yıl önce
ÇT, Evaluate edelim
ne o öyle? ~ 7 yıl önce
Şahini satarım Doğan alırım kafasındamısın ? :)) Milyon dolarlık uçak bu, milyonlarca dolarlık şirket bu. Milyar dolarlık sektör ve içindeki kriz bu. OFF günde PC başında oynadığın airline manager oyununa benzemez airmen' ciğim :) Allah korusun bir bakmışsın Cpl lisansla drone uçuruyorsun. Hafife alınmasın, tedbir alınsın.
Eski Tailwindli ~ 7 yıl önce
Tekniği, en kral tekniktir. Umarım uzun yıllar batmaz, 5 yaşlı kızının yanına bir beş tane de genç kız çekerler seneye umarım. Gerçek anlamda uçuşa elverişliliğin hakkını verenlere selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kirpi ~ 7 yıl önce
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş
Alo ~ 7 yıl önce
Tncy sen misin
Alo ~ 7 yıl önce
Emr sen misin
Yeni Tailwindli ~ 7 yıl önce
Ykp sen misin?
KY ~ 7 yıl önce
CGR sen misin
Hihih ~ 7 yıl önce
Evet benyim :)
80 ler ~ 7 yıl önce
Yazıyı okuyunca 80 ler dizisini izler gibi hissettim kendimi. 85 lilerin apron jargonun da kalmış kafa. Kral, baba vs vs. Orada işler bu gazlar ile mi gidiyor hala. Biraz günümüze gelin, kafayı kaldırın etrafınıza bakın.
SS ~ 7 yıl önce
80'ler sana benzer Kerkenez!
MECBUREN ~ 7 yıl önce
mecburen bunlar yapıldı yoksa sözleşmeli bile olsa kimseyle yollar ayrılmak istenmedi ama diğer firmalardan farklı olarak hiç yoktan mecburide olsa sözleşmelilerele yol ayrıldı, geri dönerler inş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi olmuş ~ 7 yıl önce
Uçaklar zaten KKTC de yatıp duruyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözleştik ~ 7 yıl önce
Ama sözleşmiştik diyor ya :) Arkadaşım sözleşmişmiş, söz bitmiş hala niye yenilemedi diyorsun. O değilde şuan çıkarılacak FO lar için kulis yapan TC vatandaşı, aman diyeyim bak kulis yapayım derken sevdiklerinin ayağını kaydırma. Bu müdürün eski müdürlerine benzemez, oyunların kötü teper.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Cok dogru ve adil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.C ~ 7 yıl önce
Thy , pgs , atlas da örnek alsa, türk pilot ve türk görevliler haricinde olanların işine son vermeye gitseler, ama biz akıllanmayız. Biz kendimizi ezeriz yabancıyı göğe çıkartırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahu ~ 7 yıl önce
Nedemek ne oluyor vs falan. Olan belli basit. Malum piyasa koşulları, ekonomik ve stratejik tedbir ve ayakta durma çabası. Allah herkezin ekmeğini yağlı etsin. Hayırlısı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava ~ 7 yıl önce
Durumlar simdilik iyi görünsede 2 ucakda elden cikinca sartlar degisecek gibi. Hersey iyice zorlasiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000