27 Nisan 2009, Pazartesi 08:04:05

TUSAŞ'ın iş hacmi arttı

Türkiye’nin Milli Savunma sanayiisini oluşturma hedefleri doğrultusunda 1984 yılında kurularak faaliyetine başlayan Türk Uçak Sanayii A.Ş geçen sürede ulaştığı taahhüt hacmi ile Türk savunma sanayi şirketleri arasında büyük başarı sağladı.
  • bir yaşıma daha girdim GE nin üretimini yapan bir fabrikadan bahsediyoruz ülkeyle ne alakası var yaw zaten .. GE iflasın eşiğinde tusaş kar yapmış çok ilginç..GE motor parçası üretimi dışında iki projeleri daha var İspanyayla ortak fakat onlar da sadece kağıt üstünde şaştım kaldım...
  • ülkenin iyi yönetilmesiyle ne ilgisi var tusaşın. sen ülkeyi yönetenlerin mı tusası yönettiğini sanıyon ne:-) ülke satılıyo demıyom ama tusasın kar etmesi ülkenin satılmadığınımı gösteriyo. ama gerceklerortadayken her taraf işsizle doluykende kapak anca sana olur.
  • "Ülke iyi yönetilmiyor, batıyor, satılıyor" yaygarası yapanlara kapak olsun!

F-16 savaşan şahin uçakları ile adını dünya savunma sanayii alanında duyurmayı başaran TUSAŞ’ın geçen 25 yılın sonunda 231 milyon dolar satış ve 8 milyar dolara ulaşan taahhüt hacmine ulaştığı bildirildi. Dönem içinde Türk savunma sanayiinin bugünkü durumuna gelmesinde önemli taahhüt projelerini gerçekleştiren TUSAŞ’ın milli imkanlarla gerçekleştirdiği bir dizi savunma tedarik projesi bulunuyor. 1.300’ü mühendis, 3 bin kalifiye çalışanı ile bugüne kadar gerek savunma sanayii amaçlı ve gerekse sivil üretim amaçlı çok sayıda projeye katkı sağlayan TUSAŞ’ın, bu yıl sonunda satışlarını ve yakaladığı taahhüt hacmini daha da artırması hedefleniyor.

TUSAŞ'ın iş hacmi arttı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bir yaşıma daha girdim GE nin üretimini yapan bir fabrikadan bahsediyoruz ülkeyle ne alakası var yaw zaten .. GE iflasın eşiğinde tusaş kar yapmış çok ilginç..GE motor parçası üretimi dışında iki projeleri daha var İspanyayla ortak fakat onlar da sadece kağıt üstünde şaştım kaldım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ülkenin iyi yönetilmesiyle ne ilgisi var tusaşın. sen ülkeyi yönetenlerin mı tusası yönettiğini sanıyon ne:-) ülke satılıyo demıyom ama tusasın kar etmesi ülkenin satılmadığınımı gösteriyo. ama gerceklerortadayken her taraf işsizle doluykende kapak anca sana olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Ülke iyi yönetilmiyor, batıyor, satılıyor" yaygarası yapanlara kapak olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000